2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

ayy bilemedim ama ölüyom sanki ya bide sitresten heral kabız oldum af edersiniz onunda ağrıda etkisi var ne yesem acaba iyi gelir doktorada watsaptan yazdım ama görünce döner umarım
Kayısı meyve suyu iç canım, nescafe, sıcak su bunlar tuvalete çıkarır. Suyu üç bardak iç üstüste hemen tuvalete çıkarsın. Benimde kronik kabızlık vardır bu hep işe yarar

Cnm bende yaptım sol atıyor sagda tık yok:) tembel benimkiler galiba

Kayısı meyve suyu iç canım, nescafe, sıcak su bunlar tuvalete çıkarır. Suyu üç bardak iç üstüste hemen tuvalete çıkarsın. Benimde kronik kabızlık vardır bu hep işe yarar
çok sağol canım hemen içim bari dokdorda dönüş yatrı normal diyo demekki geçwn sefer çekemediği için acda olmadı iyiye yorayım bari iyi olsun

çok sağol canım hemen içim bari dokdorda dönüş yatrı normal diyo demekki geçwn sefer çekemediği için acda olmadı iyiye yorayım bari iyi olsun
Tabiki canım çekim sonrası çok okudum ben karın ağrısı oluyo diye yazan, sana tam çekim yapılmış önceki saçmalamışlar. Tıkanıklık varsa bile açılmıştır zaten, yarın hiçbirşeyin kalmayacak inş. Doktor çekimden sonra korunun falan dedi mi? Rahim filminden hemen sonra hamile kalan çok var, yollar iyice açılıyor ya o yüzden

yok sordum ben özellikle korunma dedi benne olır ne olmaz diye buğün yasak dedim eşime çok ağrım var ne yapayım ay bendayanamadım hüngür hüngür ağlıyom

Yok be canım onunla ilgisi yok, ona bakarsan benimkilerde tembellik var ama nabzı yakaladım. Bununla kıyaslama kendini
aynen ta kwşkw demeseydim üzdümmü bilmeden arkadaşımızı ama onla alkası yok turya şimdi bide.onu takıcan kafaya oofff çok pişman oldum yaaa Ayse saridogan canım bilmiyerek üzdümmü seni özürdilerim

Nisan yağmuru toplayacak kuzular dualarını yazıyorum Rabbim şifa ihsan etsin inşallah
Toplanan “Nisan Yağmuru” Suyu Nasıl Hazırlanır?
– Bir Fatiha üç ihlâs-ı Şerif okunup, Piran-ı İzamın Ervâh-ı Kudsiye-i mübârekelerine hediye edilir.
– Niyet edilir.

1 – 70 Adet Salât-ı Münciye
2 – 70 Adet Fatiha-i Şerife
3 – 70 Adet Ayet’ül Kürsi
4 – 70 Adet Legad caeküm .. (Tevbe Süresinin Son İki Ayeti)

لَقَدۡ جَآءَڪُمۡ رَسُولٌ۬ مِّنۡ أَنفُسِڪُمۡ عَزِيزٌ عَلَيۡهِ مَا عَنِتُّمۡ حَرِيصٌ عَلَيۡڪُم بِٱلۡمُؤۡمِنِينَ رَءُوفٌ۬ رَّحِيمٌ۬ فَإِن تَوَلَّوۡاْ فَقُلۡ حَسۡبِىَ ٱللَّهُ لَآ
إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ‌ۖ عَلَيۡهِ تَوَڪَّلۡتُ‌ۖ وَهُوَ رَبُّ ٱلۡعَرۡشِ ٱلۡعَظِيمِ

(Lekad caeküm rasulün min enfüsiküm azizün aleyhi ma anittüm harisun aleyküm bil mü’minine raufün rahiym* Fe in tevellev fe kul hasbiyellahü la ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azıym)
5 – 1 Adet Yâsin-i Şerif
6 – 70 Adet Kâfirûn Süresi
7 – 70 Adet Îhlâs-ı Şerif
8 – 70 Adet Felak Süresi
9 – 70 Adet Nâs Süresi
10 – 70 Adet Tesbih Duası

سُبْحَانَ ٱللهِ وَٱلْحَمْدُ ِللهِ وَلاَ اِلٰهَ اِلاَّ ٱللهُ وَٱللهُ اَكْبَرُ وَلاَ حَوْلَ وَلاَ قُوَّةَ اِلاَّ بِٱللهِ ٱلْعَلِىِّ ٱلْعَظِيمِ
(SübhanAllahi velhamdülillahi velaa ilahe illAllahü vAllahü ekber velaa havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azıym)
11 – 70 Salât-ı Münciye okunur.
Not 1 : Yukarıdaki sayılanlar okunurken bitinceye kadar arada dünya kelamı konuşmamaya dikkat edilmelidir.
Not 2 : Her 70 adet okunduktan sonra ve Yasin-i Şerifteki her “Mübîn” den sonra “Yâ Şafii” denir ve sıcak nefesle suya “Hûu” diye üflenir.
Not 3 : Bu sudan sabah ve akşam birer bardak olmak üzere 7 gün abdestli olarak içilir. (İçmeden önce, 1 Fatiha 3 Îhlas-ı şerif okuyup Piran-ı İzama hediye etmeye ve sabah aç karnına içmeye dikkat edilmelidir.)

Yok hayatım niye sucluyorsun kendini ben işin şakasındayım :) doktor yumurtalıklarımın iyi oldugunu söyledi bn sadece denedim ama heyecan yaptım nabız atınca :) olsun değişik seyler ögreniyoruz fena mı

Yok be canım onunla ilgisi yok, ona bakarsan benimkilerde tembellik var ama nabzı yakaladım. Bununla kıyaslama kendini
. Benim yumurtalık degerim 3 olması gerekiyormuş ama 2 cıktı doktorum sorun olmayacagını söyledi kafama takmamaya karar verdim relax Rabbim şifasını verir derdi veren dermanıda verir inşallah

Yok hayatım niye sucluyorsun kendini ben işin şakasındayım :) doktor yumurtalıklarımın iyi oldugunu söyledi bn sadece denedim ama heyecan yaptım nabız atınca :) olsun değişik seyler ögreniyoruz fena mı
ayy canım içime au serptin valla biz bu dönemde çok hassasız malum o yüzden kimseyi kırmak istemiyom hiç bizaman istemem ama benimle aynı durumu yaşayan birini helw hiç istemem kırmak o yüzden üzülmüştüm üzüldün diye iyi sevindim çok şükürkü iyi çalışıyomuş

(Helal para ile alınan bal, yağmur suyu ile şerbet yapılıp içilirse her derde deva olur.) [Deylemi]

Cnm yapıcak birşeyim yok mecbur rahat olamak zorundayım her ay stres yapıyordum üzülüyordum aglıyordum kendi kendime kalınca üzülüyorum illa ki o yüzden toplum içine girmeye calısıyorum ama herkes bebek var mı diye soruyor her ay bogasım geliyor halamda göbeğime dokunuyor birşey var mı diye sanki ben olunca söylemicem cok cins kişilikler var ya

Cnm yapıcak birşeyim yok mecbur rahat olamak zorundayım her ay stres yapıyordum üzülüyordum aglıyordum kendi kendime kalınca üzülüyorum illa ki o yüzden toplum içine girmeye calısıyorum ama herkes bebek var mı diye soruyor her ay bogasım geliyor halamda göbeğime dokunuyor birşey var mı diye sanki ben olunca söylemicem cok cins kişilikler var ya

Ömer kızı Yeliz in niyetine EL HALİK EL KADİR EL VARİS tesbihatlarini çektim bagisladim Allahım kabul etsin inşallah

31 yaşıma kadar bekardım her gören evlenmiyon mu ne zaman evlencen anne baba baki değil başında kardeşin evlendi tantanası yaptı neyse evlendim ilk aylarda nasıl evlilik güzelmiymiş erken evlenmediğine pişman mısın soruları biraz eskidik 4-5 ay sonra bebek sormalar başladılar millet laf arıyo kendine konuşmaya çocuktan dem vurmaları çok kötü oluyo maalesef erken evlenseydin çocukların olmuştu şimdiye kadar diye

Aa ben gibisin. Ben de kimseye demeyeceğim bilmesinler hıh ama ilk siz bileceksiniz inşallah ilk hamilelikte okuldakilere söylemiştim. Annem de akrabalara basın açıklaması yapmış. So ra düşük olumca tek tek insanlara düşük oldu, olmadı, nasip değilmiş demek zorunda kalıyorsun. Düşükten 2 ay sonra hala bana bebek nasıl diyenler oldu, gitti diyorum gitti çürüdü gitti kayboldu. Gel de uğraş valla. Bana ders oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…