2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Ne kadar patavatsız konuşmuşlar öyle. Erken evlenseydin çocuğun olurmuş. Müneccim mi bunlar nerden böyle bi çıkarım yapıyorlarsa. Allahım sinir oldum, seni düşünemiyorum ya. Takma hiç arı vızıltısı dan başka bi şey değiller. Üstlerine vazife değilken cık cık kendince acımasını bilirler. Ama şundan da emin ol çocuğun olursa bu sefer de diyecekler ikincisini niye yapmıyon. Nasrettin hocanın eşeği taşıma fıkrasına döndü

wagen canım inşallah sonuçlar müsmükemmel gelirr acil şifalar diliyorum sana ve tabi ki bol şans. Kıs çabuk ağrın dinsin daha işin var

Öner kızı yeliz niyetine ben de tesbihlerden çektim. Adrt bitsin yasin de okuyacam inşallah. Allah gönlünde be varsa hakkında hayırlı kılsın ve onu sana nasip etsin canım.

Milletin agzı torba misali ablacım bükemiyorsun malesef laf lazım herkese cevabı verip susturcan ama yapamıyoruz işte hayırlısı deyip geçiyoruz

Aynen cnm hiç sorma cok dogru valla banada dış genelikten sonra daha 2 3 ay oldu birşey var mı diye soran oldu gel de cevap ver bunlara uğraşılmaz vallaha bende hamile kalırsam Allah ın izniyle tabiki ilk sizinle paylaşıcam inşallah daha sonra ailemle ztn etraftakiler duyar duymamaları mümkün değil cünkü

yok sordum ben özellikle korunma dedi benne olır ne olmaz diye buğün yasak dedim eşime çok ağrım var ne yapayım ay bendayanamadım hüngür hüngür ağlıyom
Kuzum benim ya kıyamam inş yarına bişeyin kalmaz, bugün yapma zaten ama olmadı yarın öbür gün falan denersin allah yardımcın olsun tatlım

. Benim yumurtalık degerim 3 olması gerekiyormuş ama 2 cıktı doktorum sorun olmayacagını söyledi kafama takmamaya karar verdim relax Rabbim şifasını verir derdi veren dermanıda verir inşallah
Ben onu bile bilmiyorum canım tembellik var onu biliyorum, hepsi boş Rabbim ol dedikten sonra ü
Önünde dağ dursa engel olamaz

Öyle canım bende dedim ki erken evlenseydim de Rabbim 30 küsur yaşına kadar vermeyebilirdi yıllarca çocuk hasreti ile yanabilirdim geç evlendim ne zaman nasipte ise o zaman olur dedim verirdi Allah verirdi cevabı aldım kimseyi takmıyorum artık benim izin verdiğim kadar beni üzebilirler ama eşimin yüzüne bakınca çok üzülüyorum o kadar masum ki benim yüzümden baba olamıyo diye

Hele bana, artık sokak da insanlardan kaçıyorum resmen. Geçen gün birisi tedavi olsana niye tedavi olmuyorsun? Seninde çocuğun olsaydı dedi... Ben şok içimden allahım sen bana güç ver dedim, hee dedim geçtim ama bıktım bu insanlardan

En azından kalp atışları duyulana kadar söylememek lazım diye düşünüyorum. Bi de şu göz olayı var, insanların kalbini yarıp da içine bakamıyorsun sonuçta içünden ne geçiriyor diye. Çok tedbirli olacam çook

Özür dilerim canım istemeden senin de yaranı deştim Rabbim sabrını da sabrının mükafatını da hayrlı sağlıklı eli ayağı düzgün hastalıksız kusursuz aklı başında imanlı Allahü teala yolunda mücahit hayrlı uzun ömürlü ikiz evlatla nasip etsin inşallah hem meleklerine kavuşur hem de kardeş yapmayacak mısın demelerinden korunmuş olursun inşallah Rabbim kem insanların ağızlarını kapasın bi daha onun bunun işine burnunu sokamasınlar

Canım öyle düşünme sakın. Ne önemi var sıkıntını kimde olduğunun. Bize netice lazım hatice değil. Sorun eşinden kaynaklı olsaydı ne olacaktı ki. Değişen hiçbir şey yok. Ben üzüldüğüm zamanlarda eşim hep kendini suçluyor ama krsinlikle buna fırsat vermiyorum. Benim için hiçbir önemi yok . Olmamalı da. Biz sonuçlara bakacağız var ya da yok. Bitti bu kadar. Kimden kaynaklı olduğu konusu aile içi huzuru da götürebilir. Kendini suçlu hissetmemen eşin için de iyi olacaktır.

Kuzum ümmü sübyan yaptır bana annem yaptırdı takıyorum bir bir buçuk aydır her gün de okunabilir ümmü sübyan duası

Yok canım benim olur mu öyle şey, burada hep beraber dertleşiyoruz. Hepimiz aynı şeyleri yaşadığımız için birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Başka kimseyle konuşamıyorum zaten siz çok iyi geliyorsunuz bana. Anlayan birilerinin olması rahatlatıyor. İyi ki varsınız

Bu insanlar hepimizin derdi, akıl mı veriyorlar acıyorlar mı gerçekten anlamıyorum

Yapıştıracan çantanla şöyle yüzüne patavatsıza bak ya. Çok düşünürler tabi, iğreti şeyler ya. Canım gerekirse cevabını ver bence, müllet nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyor ki? Ne yiyip ne içiyorlar anlamadım

Haklısın canım ama işte bazı günler de hassas oluyoruz ya işte o ana denk geliyo bu üzüntüm yoksa biliyorum eşim her harükâlde benim yanımda ve asla bana çocuk konusu açmıyo tek dediği ben inanıyorum Rabbim bize evlat verecek diyo inşallah cümlesi ile beraber bana da verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…