İnşallah canım, bize böyle kocalar lazımHaklısın canım ama işte bazı günler de hassas oluyoruz ya işte o ana denk geliyo bu üzüntüm yoksa biliyorum eşim her harükâlde benim yanımda ve asla bana çocuk konusu açmıyo tek dediği ben inanıyorum Rabbim bize evlat verecek diyo inşallah cümlesi ile beraber bana da verir
Kesinlikle cnmEn azından kalp atışları duyulana kadar söylememek lazım diye düşünüyorum. Bi de şu göz olayı var, insanların kalbini yarıp da içine bakamıyorsun sonuçta içünden ne geçiriyor diye. Çok tedbirli olacam çook
Artık cevap vermekten ben yoruldum ama giderek çoğalıyor lar. Herkes akıl verme meraklısı olmuş. Güya bizim aklımız yetmiyor ne yapmamız gerektiğini söylüyorlar akıllarınca. Kalp kırıklığının farkında bile değiller çok garip, insanın özeline niye karışırsın ki... Tüp bebek merkezi önerisi vereni bile gördüm, tanıdığımız var tüp bebek yaptı sende yap şurası iyiymişYapıştıracan çantanla şöyle yüzünepatavatsıza bak ya. Çok düşünürler tabi, iğreti şeyler ya. Canım gerekirse cevabını ver bence, müllet nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyor ki? Ne yiyip ne içiyorlar anlamadım
Bn kendim yazdım ablacım duaları takıyorum sen burda paylaşmıştın bende hemen yaptımKuzum ümmü sübyan yaptır bana annem yaptırdı takıyorum bir bir buçuk aydır her gün de okunabilir ümmü sübyan duası
Herkes acımasını da aklını da kendine saklasın dua etsinler yeter Allah'tan gelene kim ne diyebilir ki kimse anlamıyo akıl erdiremiyo veren Allah alan Allah istemem kimse evlat acısı görmesin herkesin evladını Rabbim anne babasına bağılaşın hayrlı yazılar yazsın ama bazeb tak ediyo canıma dönüp sana verdi diye benim olmadığına takılıp kalma akıl verme mazlumun içine akıttığı göz yaşı arşı titretir Rabbim verdiği emaneti geri alır diye ama eşim hayır kalp kırma sus sabr et diyoYok canım benim olur mu öyle şey, burada hep beraber dertleşiyoruz. Hepimiz aynı şeyleri yaşadığımız için birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Başka kimseyle konuşamıyorum zaten siz çok iyi geliyorsunuz bana. Anlayan birilerinin olması rahatlatıyor. İyi ki varsınız
Bu insanlar hepimizin derdi, akıl mı veriyorlar acıyorlar mı gerçekten anlamıyorum
Rabbim makbul ve kabul etsin canım listeye okudu diye yazarım şimdiKızlar ben kandil için okuduğum tesbihlerimi bitordim.Rabbim kabul etsin inşallah.Hatasiyla kusuruyla kendisine yaklaşmayı vesile edindiğimiz tüm ibadetlerimizi kabul etsin inşallah.
O tüpü alıp kafalatına geçitecen de neyse. Ben bunların iyi niyetle söylendiğini düşünmüyorum. Hepimizin hayatında böyle insanlat var. İyi niyet olsa üslup da hoş olurdu, karşıdakinin hassas olabileceği de hesaba katılırdı. Ne diyim, biz de ilerde öyle olmayalım daArtık cevap vermekten ben yoruldum ama giderek çoğalıyor lar. Herkes akıl verme meraklısı olmuş. Güya bizim aklımız yetmiyor ne yapmamız gerektiğini söylüyorlar akıllarınca. Kalp kırıklığının farkında bile değiller çok garip, insanın özeline niye karışırsın ki... Tüp bebek merkezi önerisi vereni bile gördüm, tanıdığımız var tüp bebek yaptı sende yap şurası iyiymiş
Ah canım bizim kalbimiz sustuğumuz için titriyor ama Rabbim bizim içimizden geçenleri çok iyi biliyor çok şükür, hepsinin sebebi var bunun da mükafatı olacak inşallah canımmHerkes acımasını da aklını da kendine saklasın dua etsinler yeter Allah'tan gelene kim ne diyebilir ki kimse anlamıyo akıl erdiremiyo veren Allah alan Allah istemem kimse evlat acısı görmesin herkesin evladını Rabbim anne babasına bağılaşın hayrlı yazılar yazsın ama bazeb tak ediyo canıma dönüp sana verdi diye benim olmadığına takılıp kalma akıl verme mazlumun içine akıttığı göz yaşı arşı titretir Rabbim verdiği emaneti geri alır diye ama eşim hayır kalp kırma sus sabr et diyo
hahawagen canım inşallah sonuçlar müsmükemmel gelirr acil şifalar diliyorum sana ve tabi ki bol şans. Kıs çabuk ağrın dinsin daha işin var
Yok canım ya biz yaşadığımızı başkalarına yaşatmayız allahın izniyle.. Bende iyi niyet göremiyorum ama neylersin anlayışsız insanlar çok zor hepsi bizden uzak olsunO tüpü alıp kafalatına geçitecen de neyse. Ben bunların iyi niyetle söylendiğini düşünmüyorum. Hepimizin hayatında böyle insanlat var. İyi niyet olsa üslup da hoş olurdu, karşıdakinin hassas olabileceği de hesaba katılırdı. Ne diyim, biz de ilerde öyle olmayalım da
Amin canım inşallah Rabbim tez vakitte o günleri göstersin ♥ ♥ ♥Ah canım bizim kalbimiz sustuğumuz için titriyor ama Rabbim bizim içimizden geçenleri çok iyi biliyor çok şükür, hepsinin sebebi var bunun da mükafatı olacak inşallah canımm
Allah kabul etsin canım benim. Peygamber efendimize selamlarımızı ilet. Lütfen listedeki isimlerimiz ile bizlere dua et canım benim lütfen. En çok istediğim şey o mübarek yerlerde dua etmek. Bizim için dua et Rabbim kabul etsin inşallah, çok ama çok sevindimKızlar ben iki arkadaşımız için tesbihleri çektim hastaydım umreye gidiyoruz yarın yolculuk var giremeyebilirim listeyi aldım Kabe'de okuycam hepinize bol bol dua miraç gecesi Kudüs'te olucam Rabbim inşaAllah dualarımızı kabul eder
Ne güzel.Hayirla git hayirla gel inşallah canim.Ay çok heyecanlandim kendim gidecekmisim gibi.Rabbim kabul etsin inşallah.Allah hepimize nasip etsin.Cok mutlu oldum senin adina.Nebiler nebisine Allemlere Rahmet gönderilen canim Peygamberimize de (s.a.v) selam olsun bizden.Kızlar ben iki arkadaşımız için tesbihleri çektim hastaydım umreye gidiyoruz yarın yolculuk var giremeyebilirim listeyi aldım Kabe'de okuycam hepinize bol bol dua miraç gecesi Kudüs'te olucam Rabbim inşaAllah dualarımızı kabul eder
Düşük için canım kadınların hamile kalmaması için ya da düşük yapması için çalışan bi cin türü bu çocuk hastalığı nette araştırırsan okursunNazar içün mü canım
ayy canım negüzel Rabbim kabul etsin inşallah bizleri unutma bizler.içinde dokun geç selam götür bizdende peygamber efendimiz hz Muhammed e gelincede herşeyi ayrıntılı ya severek okurumKızlar ben iki arkadaşımız için tesbihleri çektim hastaydım umreye gidiyoruz yarın yolculuk var giremeyebilirim listeyi aldım Kabe'de okuycam hepinize bol bol dua miraç gecesi Kudüs'te olucam Rabbim inşaAllah dualarımızı kabul eder
Canım yaa yolun açık olsun çok güzel maşallah, benim de yaza hayalim inşallah. Allah razı olsun senden dualarında lütfen bizlere de yer ayır. Belki senin duaların vesilesiyle olacak bilemeyizKızlar ben iki arkadaşımız için tesbihleri çektim hastaydım umreye gidiyoruz yarın yolculuk var giremeyebilirim listeyi aldım Kabe'de okuycam hepinize bol bol dua miraç gecesi Kudüs'te olucam Rabbim inşaAllah dualarımızı kabul eder
Rabbim şifa versin inşallah canım faydası mutlaka olur doğum yapana kadar sen takacaksın bebek doğunca 2 sene bebeğe takacaksın canım unutmaBn kendim yazdım ablacım duaları takıyorum sen burda paylaşmıştın bende hemen yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?