2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Canım yaa yolun açık olsun çok güzel maşallah, benim de yaza hayalim inşallah. Allah razı olsun senden dualarında lütfen bizlere de yer ayır. Belki senin duaların vesilesiyle olacak bilemeyiz
İnşaAllah canım çok sağol dualarımda olacaksın Rabbim İnşaAllah sanada nasip eder

Sağolun kızlar İnşaAllah Rabbim sizlerede nasip eder hepinize tek tek dualar edicem inşaAllah
Sen böyle dedin ya vallahi çok sevindim canım benim, Rabbim de seni sevindirsin. Bundan daha güzel bir haber olabilir mi, şimdi ben daha çok inanıyorum olacağına. Rabbim senin vesilen ile bizede nasip etti peygamberimize selam göndermeyi çok şükür

Sağolun kızlar İnşaAllah Rabbim sizlerede nasip eder hepinize tek tek dualar edicem inşaAllah
Kuzum ziyaretini Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah bizleri duaların da unutma efendimiz hazreti Muhammed'e sallallahu aleyhi ve sellem selam götür benden inşallah bizlere şefaat eder

Canım bu arada hangi firmayla gideceksin kudüse de aynı zamanda gidildiğini hiç duymadım. Ben de gitmeyi düşünüyorum da araştırıyom öyle
Canım normalde hep Mekke Medine turlar ama Kudüs de var biz sorduk diyanetle gidiyoruz diyanetteki görevlide bilmiyormuş Kudüs olduğunu ama var 14 günlük tur 3 gün Kudüs 7 Mekke 4 Medine gitmişken mescidi aksayı görelim dedik bide Kandil'e denk getirdik

Kızlar ben hiç umudumu kaybetmedim sizlerde etmeyin doktor bize olmaz dedi benim eşim azosperm tedaviyi bitirdi ama ben inancımı kaybetmedim inşaAllah dualarla gelecek İnanın sizlerde beni unutmayın dualarınızda
unuturmuyuz hiç hepimiz birbirimizin duasındayız sen bol bol dua et orda kendinede bizede dönüşümü sabırsızlıkla bekliycez yolunuz açık olsun Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah

Çok iyi ya, ben gidersem aylarca gelmek istemem herhalde. Canım kişi başı fiyatını da sorabilir miyim acaba çok yordum seni

ayy canım çok güzelya inan çok isterim seninle şuan aynı şeyi yaşamak ama bizlerde çok şanslıyız Rabbim senin ağzından çıkan duayla belki bize sebeb kılar ve bizlerde mutlu oluruz inşallah Allah razı olsun canım şimdiden edeceğin bütün dualar için

unuturmuyuz hiç hepimiz birbirimizin duasındayız sen bol bol dua et orda kendinede bizede dönüşümü sabırsızlıkla bekliycez yolunuz açık olsun Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah
Çok Sağol canım Allah'a emanet olun gelince görüşürüz inşaAllah

Kızlar ben hiç umudumu kaybetmedim sizlerde etmeyin doktor bize olmaz dedi benim eşim azosperm tedaviyi bitirdi ama ben inancımı kaybetmedim inşaAllah dualarla gelecek İnanın sizlerde beni unutmayın dualarınızda
Canım benim sabırsızlıkla seni bekleyeceğiz, dualarımız hepimiz için, sen hayırlısı ile gel inşallah bizede hemen haber ver

Çok iyi ya, ben gidersem aylarca gelmek istemem herhalde. Canım kişi başı fiyatını da sorabilir miyim acaba çok yordum seni
.estagfurullah canım sor istediğini 6.000 canım biz Albaraka Türk'ten aldık faizsiz veriyor ayda 2.000 ödemeye istersen 1.000 de ödeyebiliyorsun

.estagfurullah canım sor istediğini 6.000 canım biz Albaraka Türk'ten aldık faizsiz veriyor ayda 2.000 ödemeye istersen 1.000 de ödeyebiliyorsun

Canım benim sabırsızlıkla seni bekleyeceğiz, dualarımız hepimiz için, sen hayırlısı ile gel inşallah bizede hemen haber ver
Cnm ya sen galiba yakıyı yaptın dimi ben cok yanıyorum yakının etrafı kıpkırmızı birşey olur mu ya cok korkuyorum acıyor gibi senin nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…