- 16 Kasım 2016
- 455
- 532
- 103
İnşaAllah canım çok sağol dualarımda olacaksın Rabbim İnşaAllah sanada nasip ederCanım yaa yolun açık olsun çok güzel maşallah, benim de yaza hayalim inşallah. Allah razı olsun senden dualarında lütfen bizlere de yer ayır. Belki senin duaların vesilesiyle olacak bilemeyiz
Adam kendini hazırlamış çoktan bence de kaçış yokhahakız zaten sabahtandır arı vızıltısı gibi dönüyo etrafımda ağrın geçtimi diyo gel uyu geçer git uyu dedim ben iyiyim kurtuluş yok iyi dileklerin için çok sağol canım
İnşallah canım hepimize inşallah cümle isteyenlere inşallah. Allah senden razı olsun. Yolun açık olsun. Peygamber efendimize selamımızı ilet.İnşaAllah canım çok sağol dualarımda olacaksın Rabbim İnşaAllah sanada nasip eder
Sen böyle dedin ya vallahi çok sevindim canım benim, Rabbim de seni sevindirsin. Bundan daha güzel bir haber olabilir mi, şimdi ben daha çok inanıyorum olacağına. Rabbim senin vesilen ile bizede nasip etti peygamberimize selam göndermeyi çok şükürSağolun kızlar İnşaAllah Rabbim sizlerede nasip eder hepinize tek tek dualar edicem inşaAllah
Kuzum ziyaretini Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah bizleri duaların da unutma efendimiz hazreti Muhammed'e sallallahu aleyhi ve sellem selam götür benden inşallah bizlere şefaat ederSağolun kızlar İnşaAllah Rabbim sizlerede nasip eder hepinize tek tek dualar edicem inşaAllah
Canım bu arada hangi firmayla gideceksin kudüse de aynı zamanda gidildiğini hiç duymadım. Ben de gitmeyi düşünüyorum da araştırıyom öyleİnşaAllah canım çok sağol dualarımda olacaksın Rabbim İnşaAllah sanada nasip eder
Tmm ablacım cok sagol bilgilendirdiğin içinRabbim şifa versin inşallah canım faydası mutlaka olur doğum yapana kadar sen takacaksın bebek doğunca 2 sene bebeğe takacaksın canım unutma
Canım normalde hep Mekke Medine turlar ama Kudüs de var biz sorduk diyanetle gidiyoruz diyanetteki görevlide bilmiyormuş Kudüs olduğunu ama var 14 günlük tur 3 gün Kudüs 7 Mekke 4 Medine gitmişken mescidi aksayı görelim dedik bide Kandil'e denk getirdikCanım bu arada hangi firmayla gideceksin kudüse de aynı zamanda gidildiğini hiç duymadım. Ben de gitmeyi düşünüyorum da araştırıyom öyle
unuturmuyuz hiç hepimiz birbirimizin duasındayız sen bol bol dua et orda kendinede bizede dönüşümü sabırsızlıkla bekliycez yolunuz açık olsun Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallahKızlar ben hiç umudumu kaybetmedim sizlerde etmeyin doktor bize olmaz dedi benim eşim azosperm tedaviyi bitirdi ama ben inancımı kaybetmedim inşaAllah dualarla gelecek İnanın sizlerde beni unutmayın dualarınızda
Çok iyi ya, ben gidersem aylarca gelmek istemem herhalde. Canım kişi başı fiyatını da sorabilir miyim acaba çok yordum seniCanım normalde hep Mekke Medine turlar ama Kudüs de var biz sorduk diyanetle gidiyoruz diyanetteki görevlide bilmiyormuş Kudüs olduğunu ama var 14 günlük tur 3 gün Kudüs 7 Mekke 4 Medine gitmişken mescidi aksayı görelim dedik bide Kandil'e denk getirdik
Tabi ki dualarımızdasınnKızlar ben hiç umudumu kaybetmedim sizlerde etmeyin doktor bize olmaz dedi benim eşim azosperm tedaviyi bitirdi ama ben inancımı kaybetmedim inşaAllah dualarla gelecek İnanın sizlerde beni unutmayın dualarınızda
ayy canım çok güzelya inan çok isterim seninle şuan aynı şeyi yaşamak ama bizlerde çok şanslıyız Rabbim senin ağzından çıkan duayla belki bize sebeb kılar ve bizlerde mutlu oluruz inşallah Allah razı olsun canım şimdiden edeceğin bütün dualar içinCanım normalde hep Mekke Medine turlar ama Kudüs de var biz sorduk diyanetle gidiyoruz diyanetteki görevlide bilmiyormuş Kudüs olduğunu ama var 14 günlük tur 3 gün Kudüs 7 Mekke 4 Medine gitmişken mescidi aksayı görelim dedik bide Kandil'e denk getirdik
Çok Sağol canım Allah'a emanet olun gelince görüşürüz inşaAllahunuturmuyuz hiç hepimiz birbirimizin duasındayız sen bol bol dua et orda kendinede bizede dönüşümü sabırsızlıkla bekliycez yolunuz açık olsun Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah
Canım benim sabırsızlıkla seni bekleyeceğiz, dualarımız hepimiz için, sen hayırlısı ile gel inşallah bizede hemen haber verKızlar ben hiç umudumu kaybetmedim sizlerde etmeyin doktor bize olmaz dedi benim eşim azosperm tedaviyi bitirdi ama ben inancımı kaybetmedim inşaAllah dualarla gelecek İnanın sizlerde beni unutmayın dualarınızda
Çok iyi ya, ben gidersem aylarca gelmek istemem herhalde. Canım kişi başı fiyatını da sorabilir miyim acaba çok yordum seni
.estagfurullah canım sor istediğini 6.000 canım biz Albaraka Türk'ten aldık faizsiz veriyor ayda 2.000 ödemeye istersen 1.000 de ödeyebiliyorsunÇok iyi ya, ben gidersem aylarca gelmek istemem herhalde. Canım kişi başı fiyatını da sorabilir miyim acaba çok yordum seni
Çok iyi ya, ben gidersem aylarca gelmek istemem herhalde. Canım kişi başı fiyatını da sorabilir miyim acaba çok yordum seni
.estagfurullah canım sor istediğini 6.000 canım biz Albaraka Türk'ten aldık faizsiz veriyor ayda 2.000 ödemeye istersen 1.000 de ödeyebiliyorsunÇok iyi ya, ben gidersem aylarca gelmek istemem herhalde. Canım kişi başı fiyatını da sorabilir miyim acaba çok yordum seni
Çok sağol canım, faizsiz verildiğini bilmiyordum. İyi oldu söylemen. Eşime diyeyim bi.estagfurullah canım sor istediğini 6.000 canım biz Albaraka Türk'ten aldık faizsiz veriyor ayda 2.000 ödemeye istersen 1.000 de ödeyebiliyorsun
Cnm ya sen galiba yakıyı yaptın dimi ben cok yanıyorum yakının etrafı kıpkırmızı birşey olur mu ya cok korkuyorum acıyor gibi senin nasılCanım benim sabırsızlıkla seni bekleyeceğiz, dualarımız hepimiz için, sen hayırlısı ile gel inşallah bizede hemen haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?