2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Cnm ya sen galiba yakıyı yaptın dimi ben cok yanıyorum yakının etrafı kıpkırmızı birşey olur mu ya cok korkuyorum acıyor gibi senin nasıl
Alerji mi yaptı kuzum acaba ben de yapıştırmıştım yakı ama bi kaç saatte yakma etkisi gitti iki günde iki yakı yapıştırdım ben

Alerji mi yaptı kuzum acaba ben de yapıştırmıştım yakı ama bi kaç saatte yakma etkisi gitti iki günde iki yakı yapıştırdım ben
2 saat oldu ablacım yapıştıralı ama korktum kızmızı olduğunu görünce birde kaşınıyor ve acıyor korkuttu beni bilemedim ki çıkarsam mı acaba ama normal mi acaba böyle olması

Çok Sağol canım Allah'a emanet olun gelince görüşürüz inşaAllah
Allah a emanet ol cnm dualarımızdasın sende bizi dualarından mahrum etme cnm olur mu? Hayırlısı ile git gel cokca selamlar peygamber efendimize

Cnm ya sen galiba yakıyı yaptın dimi ben cok yanıyorum yakının etrafı kıpkırmızı birşey olur mu ya cok korkuyorum acıyor gibi senin nasıl
Evet bugün bende Yapıştırdım canım ama benim acı yok ilk biraz yakar gibi sıcaklık oldu şuan sadece çok kaşınıyor, unutuyorum kaşımaya çalışıyorum falan. Ben eczacıya çok yakar mı benim canım çok tatlı falan dedim oda merak etme ben sana ısı seviyesi düşük olandan vericem dedi. Bilmiyorum bu da işe yarar mı

2 saat oldu acaba sonradan mı gecer acısı bilemedim cnm neyse inşallah birşey olmaz ya bn anneme aldırdım ilk defa duydugum için birtek bu var sandım acaba seninki daha mı iyi keşke bende anneme sorduysaydım

2 saat oldu acaba sonradan mı gecer acısı bilemedim cnm neyse inşallah birşey olmaz ya bn anneme aldırdım ilk defa duydugum için birtek bu var sandım acaba seninki daha mı iyi keşke bende anneme sorduysaydım
Valla canım başka da gösterdi bunlar çok yakar bunları daha çok yaşlılar alıyor onlar yakmasını istiyor dedi, sonra bu daha pratik rahat edersin dedi gerçekten de zorlanmadım, şuan hafif bir sıcaklık ve kaşınma var

Anladım cnm neyse artık uyuyayım da duymayım bari acıısını tesekkür ederim cevabın için canımcım

Gunaydin kizlar ben az once regl oldum
Her ay sanki daha da uzaklasiyorum sanki daha zorlasiyor,hakkinizi helal edin sizinde moralinizi bozmak iistemiyorum ama ilk gun kotu oluyorum,esime soylerken aglamamak icin zor tutuyorum kendimi Allahim ne olur imtihanimizi kolaylastir

wagen Canıııımmm nasıl oldun, ağrın geçti mi?
yok canım geceden beri çok kötüyüm bu gün kan vermeye gitcektik ağrıdan adım atamıyom gitmedim eşim yatdinlen yarın gideriz vucut direncin yok bide kan verirsen hasta olucan dedi götürmedi ben zorladım ama yok dedi iykide gitmemişim ya kavaltı bile hazırlıyamadım

üzülme canım her ay yaklaşıyoz öyle düşün ilk gün genelde hep öyle oluyoz dün bende çok ağladım annemi aradım hertarafım çok acıyo dedim o bitaraftan ben bi tarafta ağladık ama neyazıkki hiç kimsenin yapacağı bişiy yok ağlasakda geçiyo bizim tek yardımçımız Allah olsun çümkü anca o dilerse olur duaya devam olucak olucaaak bizde.gülücez inşallah sabır ve şükür çok şükürkü adet olabiliyoz buda bebeğimizin olucağının bi belirtisi hiç adet görmüyenler var üzme kendini sana diyom ama yazarken bile şuan ağlıyarak yazıyom rabbim inşallah vericek yavrucuk larımızı

Canım bunu çıkardıktan sonra başka alıp bir daha yapıştırayım mı olur mu öyle ki
Canım benim belimi zeytin yağ ile ovmuştu anneannem sonra bardak vurdu ilk yakı tam yapışmadı ısısı hemen geçti ertesi gün ikinciyi yapıştırdım mecburen aslında iki gün hiç çıkartmıcan yumurtlamaya yakın bi tane daha yalıştırcan başka topikte kızlar öyle yazmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…