2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ay hesabı yapmıyorum yapamadım çünkü:))) hafta hafta gidiyoruz bakalım şimdilik

Ayy canım benim sıkma canını bişey olmaz Allahın izniyle İnşaallah sen doktorun dediklerini yap mutlaka sakın ihmal etme

Canım o malum sıvı nasıl ne kadar şeker var içinde içilebilir mi ben hiç yaptırmak istemiyorum normaldede şeker kullanmıyorum.

Kızlar evham mı yapıyorum bilmiyorum ama sanki dünden beri fazla oynamadı benim minik

Cnm geçmiş olsun korkma. İnternette araştırdım biraz :

Pembe veya kırmızı idrar:

Pembe veya kırmızı idrar korkutucu görünebilir ancak bazı durumlarda değildir. Pancar, böğürtlen gibi besinlerin aşırı tüketiminden sonra görülmesi normaldir. Antibiyotikler ve laksatifler, idrarda kırmızı bir renk tonuna neden olabilen ilaçlardır. Ancak çok önemli başka bir sebep de idrarda kan varlığıdır. Bu kan idrar yolu enfeksiyonları, böbreklerde taş ve kist oluşumunun bir göstergesi de olabilir.

1 kez daha olursa zaten Dr una gidersin . Tekrar geçmiş olsun.

Kızlar alakasız bişey sorucam aklıma takıldı belki daha önceden bahsetmişsinizdir . İkiz gebelik Yaşayanlar acaba ailenizde ikiz var mı.gece gece aklıma takıldı:)
Canım benim annemin tarafında var ikizler, ben tedavide gördüm ama ailede ikiz olmasının da etkisi olduğunu düşünüyorum

Kızlar evham mı yapıyorum bilmiyorum ama sanki dünden beri fazla oynamadı benim minik
Cnm bendede oluyo mesela her sabah 7 de uyanıyorum Sarp 'ta 10 dk sonra uyanırdı ama bugün 9 da uyandı sakin olcaz

Ben hiç ay hesabı yapmaya gerek duymadım 21.haftadayım zaten kitaptada tüm bilgiler haftasına göre temennimiz 40 haftayı doldurmak :)

Dün tetanozun ilk dozunu vuruldum hiç acımadı üstüne de yattım.kan tahlili yaptı saglık ocagı kansızlık ve şeker iyi çıktı bir ay sonra bir daha yaptırcam d vitaminine baktırcam

Bizimkinin zıbınları tamamlandı:) hastane çıkışı bulmak zor güzel ve uygun emzirme sütyeni almadıysanız ben nbb nin 17 tlye aldım rahat geldi tavsiye ederim

Şeker testi Yaptırmayan lar kimler? Ben yaptırmıyorum.
Bende yaptırmayı düşünmüyorum canım canım Ebe kan değerlerin normal gidiyo yaptırmayabilirsin dedi ama o haftada tekrar kandaki şekere bakıp hareket edicez dedi ama yaptırasım yok ya zaten kilo alıyoruz

İnşallah canım iyi olsunlarda inşallah

Evet benimde temennim 40haftayı doldurmak inşallah sağlıkla görürüz o günleri de

Canım Günaydın ben de dün yaptırdım tetenozun 1. dozunu ama kolum ağrıyo benim yatamadım üstğne 1 ay sonra 2. doz yapcaz dedi kan hapı başlayabiliriz dedi tahlilde yaptı daha sonuç çıkmadı ama .Ay hesabı yapmıyorum 22 içindeyim böl dörde 5,5 aylık daha kafa yormuyorum ona Zıbın kaç tane aldın bende aliyim diyorum artık hastane çıkışı aldım bi takım 10 lu aybi baby nin leopar desenli çok güzel çok şık ceketi var dediğin gibi güzel şık cici bişi arıyorum 1 takım daha alıcam

Ya biz karar verdik bir kere başka da bakmadım bi daha. Çünkü çok model var. O mu bu mu derken. Bi de herkes bi yorum yapıyo çevremde. He diyip geçiyom . Yoksa dediğin gibi sıkılır insan. Ama senin aldığında kalitelidir yani. Hepsi aşa yukarı aynı sonuçta.

Canım o malum sıvı nasıl ne kadar şeker var içinde içilebilir mi ben hiç yaptırmak istemiyorum normaldede şeker kullanmıyorum.

Yani canım Glikosol demiştim sanki ismini tam şimdi hatırlamıyorum ama kutu kola gibi kabini düşün kutu şeklinde hastane kantininde satın aldım, benimki elmalı idi ve bildiğin ice tea tadı vardı, yani içerken çok zorlanmiyorsun ama tabi ki sonra biraz miden kötü oluyo o kadar da olsun, ama öyle abartılacak birşey değilmiş

Cnm o besik gibi seyin icinde ortu oluyor
Koyuyorlar oyle
Ben tiksiniyorum ya
Kendimize ait bir ortude olabilir
Daha hijyenik olur
Bnm aklima bu alt acma gecmisti
Onu yerlestirdik ve cok guZel gorundu:)

Evet çok mantıklı geldi.onu da kıyafetlerin içine koymak gerekir dimi.

Bunu belki elli defa söylemiş olacağım ama normal bir durum, bende aynısını yaşadım hatta sağlık ocağına gittim kalp atışlarını dinledim demiştim belki hatırlarsın, içini ferah tut oluyor bazen öyle, ama için rahat etmezse benim gibi sağlık ocağına git kalp atislarini bi dinle...

Haklıyız Evham yapmakta ister istemez merak ediyosun ama normalmiş benim kız geçen pazar 1 kere kıpırda ya yok tık yok dünde hiç durmadı kazağım yukarı inip çıkıyodu hareketleri düzenli olmuyo ama düzenli uykuya geçiyomuş artık alttan okuduğuma göre yediğinle yorulmanla dinlenmenle şişkinliğine göre bile değişiyo sakin olmakta fayda var tabi takip de etmek lazım

kızlar herkese günaydın.
ben arabada kesinlikle chicco liteway baston puset alacağım.
ama daha ona cok var...
fıyatıda uygun dıgerlerıne göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…