- 26 Ekim 2016
- 1.538
- 1.857
- 83
- 41
Ayy canım benim sıkma canını bişey olmaz Allahın izniyle İnşaallah sen doktorun dediklerini yap mutlaka sakın ihmal etmeKızlar dün ayrıntılı ultrasona girdim. Doktor rahimi besleyen damarlardan birinde daralma (celtik )olduğunu söyledi.iki tarafta olursa daha sıkıntıymis.tuz ;hamur işi hazır gıda vs hepsi yasak.bol su .ozellikle tansiyona dikkat etmek gerekiyormuş.beni perinatoloji ye yönlendirdi.dunden beri moralim çok bozuk .cunku yeteri kadar beslenememe ,haftaya göre gerilik erken doğum gibi riskleri var.preeklampsi gebelik zehirlenmesi olabiliyormus .O yüzden tuzlu gıdaları çok tuketmeyin. Normalde tansiyonu düşük biriyim. Yinede böyle bir şeyle karşılaştım.
Canım o malum sıvı nasıl ne kadar şeker var içinde içilebilir mi ben hiç yaptırmak istemiyorum normaldede şeker kullanmıyorum.Kızlar hastanedeyim, kızım yine bir hafta ilerde çıktı yani 25+4 çıktı ama, şu an sata göre 24+4un icindeymiş, şimdi şeker yüklemesi için o malum sıvıdan içtim bir saat sonra kan verecekmisim, daha ilaçları almadım ama decavite adlı ilacı kesip yerine magnezyun, kalciyum falan baslayacakmisiz, sorusu olan :))
Cnm geçmiş olsun korkma. İnternette araştırdım biraz :Günaydın arkadaşlar.az önce lavaboya gittim.cok afedersiniz idrarımı yaparken rengi ilk başta kırmızı gibiydi.yaptıkca biraz açıldı rengi ama o bi kaç saniyede kalbim durdu resmen.acaba kanamamı oldu diye iyice baktım ama yok idrarda olan bişeydi sadece.iç çamaşırımda filanda bişey yok.neyin nesiydi şimdi bu sabah sabah
Canım benim annemin tarafında var ikizler, ben tedavide gördüm ama ailede ikiz olmasının da etkisi olduğunu düşünüyorumKızlar alakasız bişey sorucam aklıma takıldı belki daha önceden bahsetmişsinizdir . İkiz gebelik Yaşayanlar acaba ailenizde ikiz var mı.gece gece aklıma takıldı:)
Cnm bendede oluyo mesela her sabah 7 de uyanıyorum Sarp 'ta 10 dk sonra uyanırdı ama bugün 9 da uyandı sakin olcazKızlar evham mı yapıyorum bilmiyorum ama sanki dünden beri fazla oynamadı benim minik
Bende yaptırmayı düşünmüyorum canım canım Ebe kan değerlerin normal gidiyo yaptırmayabilirsin dedi ama o haftada tekrar kandaki şekere bakıp hareket edicez dedi ama yaptırasım yok ya zaten kilo alıyoruzŞeker testi Yaptırmayan lar kimler? Ben yaptırmıyorum.
İnşallah canım iyi olsunlarda inşallahCnm bendede oluyo mesela her sabah 7 de uyanıyorum Sarp 'ta 10 dk sonra uyanırdı ama bugün 9 da uyandı sakin olcaz
Ben hiç ay hesabı yapmaya gerek duymadım 21.haftadayım zaten kitaptada tüm bilgiler haftasına göre temennimiz 40 haftayı doldurmak :)
Dün tetanozun ilk dozunu vuruldum hiç acımadı üstüne de yattım.kan tahlili yaptı saglık ocagı kansızlık ve şeker iyi çıktı bir ay sonra bir daha yaptırcam d vitaminine baktırcam
Bizimkinin zıbınları tamamlandı:) hastane çıkışı bulmak zor güzel ve uygun emzirme sütyeni almadıysanız ben nbb nin 17 tlye aldım rahat geldi tavsiye ederim
Canım Günaydın ben de dün yaptırdım tetenozun 1. dozunu ama kolum ağrıyo benim yatamadım üstğne 1 ay sonra 2. doz yapcaz dedi kan hapı başlayabiliriz dedi tahlilde yaptı daha sonuç çıkmadı ama .Ay hesabı yapmıyorum 22 içindeyim böl dörde 5,5 aylık daha kafa yormuyorum ona Zıbın kaç tane aldın bende aliyim diyorum artık hastane çıkışı aldım bi takım 10 lu aybi baby nin leopar desenli çok güzel çok şık ceketi var dediğin gibi güzel şık cici bişi arıyorum 1 takım daha alıcamCnm bendede oluyo mesela her sabah 7 de uyanıyorum Sarp 'ta 10 dk sonra uyanırdı ama bugün 9 da uyandı sakin olcaz
Ben hiç ay hesabı yapmaya gerek duymadım 21.haftadayım zaten kitaptada tüm bilgiler haftasına göre temennimiz 40 haftayı doldurmak :)
Dün tetanozun ilk dozunu vuruldum hiç acımadı üstüne de yattım.kan tahlili yaptı saglık ocagı kansızlık ve şeker iyi çıktı bir ay sonra bir daha yaptırcam d vitaminine baktırcam
Bizimkinin zıbınları tamamlandı:) hastane çıkışı bulmak zor güzel ve uygun emzirme sütyeni almadıysanız ben nbb nin 17 tlye aldım rahat geldi tavsiye ederim
canım benim de niyetimde mamas papas vardı...
eşimle mağazaları gezdik interneti gezdik derken derken hiç düşünmediğimiz bir araba alıverdik
sanırım ikimiz de sıkıldık bakmaktan indirimi bekleyemedim
sabırsızlık ne kötü...
inşallah aldığım da kaliteli çıkar
Canım o malum sıvı nasıl ne kadar şeker var içinde içilebilir mi ben hiç yaptırmak istemiyorum normaldede şeker kullanmıyorum.
Cnm o besik gibi seyin icinde ortu oluyor
Koyuyorlar oyle
Ben tiksiniyorum ya
Kendimize ait bir ortude olabilir
Daha hijyenik olur
Bnm aklima bu alt acma gecmisti
Onu yerlestirdik ve cok guZel gorundu:)
Günaydın kızlar
Nasılsınız görüşmeyeli?
Umarım herkez iyidir ve herşey yolundadır
Kızlar evham mı yapıyorum bilmiyorum ama sanki dünden beri fazla oynamadı benim minik
Haklıyız Evham yapmakta ister istemez merak ediyosun ama normalmiş benim kız geçen pazar 1 kere kıpırda ya yok tık yok dünde hiç durmadı kazağım yukarı inip çıkıyodu hareketleri düzenli olmuyo ama düzenli uykuya geçiyomuş artık alttan okuduğuma göre yediğinle yorulmanla dinlenmenle şişkinliğine göre bile değişiyo sakin olmakta fayda var tabi takip de etmek lazımKızlar evham mı yapıyorum bilmiyorum ama sanki dünden beri fazla oynamadı benim minik
ben arabada kesinlikle chicco liteway baston puset alacağım.Ya biz karar verdik bir kere başka da bakmadım bi daha. Çünkü çok model var. O mu bu mu derken. Bi de herkes bi yorum yapıyo çevremde. He diyip geçiyom . Yoksa dediğin gibi sıkılır insan. Ama senin aldığında kalitelidir yani. Hepsi aşa yukarı aynı sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?