Kızlar ben de bugünki ebebek indiriminden nuna pipa araba koltuğunu aldım. 600 den 319 a düşmüştü.
21 nde de mamas papası alcaz inşallah. Nuna uyumlu.
Bizim var canim hem dedemlerde var.hem de kuzenimin ikizleri varKızlar alakasız bişey sorucam aklıma takıldı belki daha önceden bahsetmişsinizdir . İkiz gebelik Yaşayanlar acaba ailenizde ikiz var mı.gece gece aklıma takıldı:)
Bilmezmiyim canım ben buradaki bütün sıkıntılı gebelere dua ediyorum çünkü bende öyleyim İnş iyi haberler alcaz hepimiz rahat edicez merakla bekliyorum haberini İnşallah hayırla gelsin benimde yarın kontrol ama hep aynı şeyler duyuyorum İnş iyi şeyler duyucaz bu defa....Mrb arkadaşlar beni bilenler vardır belki çok zorlu bir şekilde bu haftalara geldim ve yarın ayrıntılı ultrason var doktorum dediki bu da iyi çıkarsa artık hamileliğinin tadını cikarabilirsin dua edin lütfen yarın bi aksilik çıkmasın çok korkuyorum kaç gündür uyku bile yok bana
Kızlar dün ayrıntılı ultrasona girdim. Doktor rahimi besleyen damarlardan birinde daralma (celtik )olduğunu söyledi.iki tarafta olursa daha sıkıntıymis.tuz ;hamur işi hazır gıda vs hepsi yasak.bol su .ozellikle tansiyona dikkat etmek gerekiyormuş.beni perinatoloji ye yönlendirdi.dunden beri moralim çok bozuk .cunku yeteri kadar beslenememe ,haftaya göre gerilik erken doğum gibi riskleri var.preeklampsi gebelik zehirlenmesi olabiliyormus .O yüzden tuzlu gıdaları çok tuketmeyin. Normalde tansiyonu düşük biriyim. Yinede böyle bir şeyle karşılaştım.
Uff ya yanlış yeremi yazıyom slm tekrar bana aynısı söylendi moralmen sıfırım biri 1.75 diğeri 0.85 ve sol tarafda damarda sıkıntı var dedi doktorumu aradım yok bi sıkıntı dedi neden hiç bişey demedi yaGeçmiş olsun canım. Senin birinde daralma varmıs, Allahtan iki taraf değilmiş bence bu bile senin rahatlamanı sağlayacak birşey. Doktorun dediklerini uygularsın, hiçte birşeycik olmaz Allahın izniyle.
İkisi de aynı türev vitamin ilacı bazılarında birkaç vitamin eksik yada fazla olabiliyor o yüzden değiştirmiş olabilir eleviti bırak decavit e başla demek istemiş benceBir sorum olacak. Doktorum bana önceden elevit kullan demişti. Daha sonra d vitamini eksikliğim çıkınca devit kullan dedi. Sizce elevitle devit birlikte kullanmamı mı kastetti yoksa artık eleviti bırakıp devite başlamamı mı istedi? İkisini de kullanan var mı?
İnş güzel sonuçlarla gelirsin. İyi düşün iyi olsun. Buralara kadar gelebildiysen vardır bi hayirMrb arkadaşlar beni bilenler vardır belki çok zorlu bir şekilde bu haftalara geldim ve yarın ayrıntılı ultrason var doktorum dediki bu da iyi çıkarsa artık hamileliğinin tadını cikarabilirsin dua edin lütfen yarın bi aksilik çıkmasın çok korkuyorum kaç gündür uyku bile yok bana
Allah saglıklı dogumlar nasip etsin. İnşallahHayırlısıyla 30.haftaya geleyim alıcam inşallah benimde erken doğum riskim var zaten
Leke çıkarıcı da alınmalı o zaman tesekkur ederimben de hacı şakir granül matik , uni baby deterjan, yumuşatıcı ve baby me leke çıkartıcı aldım canım
aman bi karışık işler 22+1 bende 23 olunca 6. Aymı yani ne çabuk54_cyd Alttaki gibi 24 haftalık (23+3)
Normalde ben 23+6 olunca 5. ayın sonu diye biliyodum 24+0 olunca 6. aya gireceğim sanıyodum ama 6. aya 23+0 ile girmiş görünüyorum.
Ben de bavul hazırlamayı düşünüyorum kısmetse. Ancak sığarız gerçekten :)) Şu bikaç hafta daha geçsin güzelce inşallah.Eklwdim listeme bunlari da sagol canimyarin itibari ile baslicam hazirlamaya.seffaf posetlere koymayi.dusunyorum.bebeklerin de isimlerini yazcam üzerlerine.ufak bi bavul hazirlicam sanirim.biz ancak sigariz
Benim anne tarafımda var. Yalnız benimkiler tek yumurta ikizleri. Bu tip ikizler rastlantısalmış herkesin başına gelebilirmiş. Çift yumurta ikizleri genetik yada tüp bebek oluyor.Kızlar alakasız bişey sorucam aklıma takıldı belki daha önceden bahsetmişsinizdir . İkiz gebelik Yaşayanlar acaba ailenizde ikiz var mı.gece gece aklıma takıldı:)
Aa tek miiBenim anne tarafımda var. Yalnız benimkiler tek yumurta ikizleri. Bu tip ikizler rastlantısalmış herkesin başına gelebilirmiş. Çift yumurta ikizleri genetik yada tüp bebek oluyor.
İnsallah cnmKıyamam canım benim eminim zor oluyordur başarıcaksınız inanıyorum... Hele kış günü çamaşır işine zor ama bebiş gelmeden enazından bu aradan çıkar
Hele bir sağlıkla doğsunlar da inşallah her zaman bekleriz teyzesi :))Aa tek mii
Cok severimm
İnsan sevmelere doyamaz
Aynisindan iki tane :)))
Cnm o besik gibi seyin icinde ortu oluyorBundan vermezsek nereye koyucaklarcahilliğimden soruyorum valla
Ay inanmiyrm ciddi misinDoğru diyosun cnm.biz burda daha cok sey.ogreniyoruz tecrubeli annelerden.. Ananeler babaneler cok bilmislik yapiyor da yanlislari da cok.ablamin kaynana si ilk süt unu ablamin sagdirip attirmisablam hala sinirlenerek soyler en faydali.olan sutumu bebegim alamadan attilar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?