2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar gecelik için internetten hangi sitelere bakıyorsunuz n11e baktım ama hep klasik şeyler dantelli falan istemiyorum ben dışarı çıkıp gezme ihtimalimde yok mecbur netten alıcam

Sorma senle aynıyım dünden beri sürekli aklımda. İlk msj ında da şimdikinde de ağladım içim dayanmıyor bişey de yazamadım zeynoya :KK43: karalule Hazelnut ve zeynosrkn a anca dua edebiliyorum namaz sonraları. Keşke elimizden bişeyler gelebilse. Allah büyük. Allah bilir. Allah minik bebeklerimizi korusun.
Canım Ben diğer sayfadayım normalde. Buraya gelme sebebim bu saydığın üç arkadaş. Gzl bişey yazacaklar diye dört gözle bekliyorum desem :(

Al cnm aldikca da paylas fikir olur herkese
Gun olarak bakinca daha az gorundu sanki
Bende erken dogum yapacakmisim gibi geliyor
Heyecanlaniyrm
Oglumda da erken gelecek diye beklerdim hep 40+3 te dogdu
Cinsiyetide kiz hissetmistim
Cok hisli anneyim :KK70: masallah

canım benim :)
olsun hislerin tutmadı ama tosuncuk gibi doğmuş oğlun maşallah
Aslında bu hafta fırça tarak seti aldım chiccodan
tırnak bakım seti
chicco pudra
avent emzik
emzik kutusu
biberon temizleme fırçası
lohusa geceliği
ve çatlak kremi aldım 1 kutu daha

ama sanırım öncelikleri yanlış belirliyorum... sanki kızımın doğar doğmaz saçlarını tarayacağım :)
acemi annelik hevesleri işte...
çevremdekiler de daha zaman var diyorlar.. ama çantam hazır olmalı her ihtimale karşı

IMG_0300.webp

Spor tar sevenlere harikaa bir oneri
Marka:aqua

Kesinlikle cok kaliteli yumusacik

Ben aqua marka kullandim imi gecelik ve bir sabahlik

Birde artis diye bir marka
Kızlar gecelik için internetten hangi sitelere bakıyorsunuz n11e baktım ama hep klasik şeyler dantelli falan istemiyorum ben dışarı çıkıp gezme ihtimalimde yok mecbur netten alıcam

canım benim :)
olsun hislerin tutmadı ama tosuncuk gibi doğmuş oğlun maşallah
Aslında bu hafta fırça tarak seti aldım chiccodan
tırnak bakım seti
chicco pudra
avent emzik
emzik kutusu
biberon temizleme fırçası
lohusa geceliği
ve çatlak kremi aldım 1 kutu daha

ama sanırım öncelikleri yanlış belirliyorum... sanki kızımın doğar doğmaz saçlarını tarayacağım :)
acemi annelik hevesleri işte...
çevremdekiler de daha zaman var diyorlar.. ama çantam hazır olmalı her ihtimale karşı
Ay yok cnm sonradan alacak firsat olmuyor ve almak cok keyifli
Sen guzel alisveris yapiyorsun:)

Eksik tamamlama konusunda oncelik cantaya verilirse tamamdir:)
Bende baslayacagim canta eksiklerime
Kredi karti kesim tarihini bekliyrm
Mesela hastane icin kesinlikle yuksek topuklu hemsire terligi alinmali
Ben oyle yaptimm
Oneririm

Oo,demek plakaları gördün, çok heyecanlı :KK73:
darısı başımıza inşallah.. Benim de çok eksiğim var hatta hiçbir şeyim yok bile diyebilirim.Hedefim Nisan sonuna kadar bitirmek. Bir de bu arada ev taşıma işim var,anca biter herhalde.

canım ev taşıma işi çok zor aman çok dikkat et kendine
benim bebişimin odası bile yok ama göze alamadım taşınmaya...
inşallah sağlıkla hepimiz gün be gün plakaları adanaya kadar indiririz..
benimki antalya olur en geç ama olsun

Kızlar 23 haftalık hamileyim bebeğim bugün hiç durmadı en fazla 10 dk durdu inşallah iyidir. Evdeyim de çalışmıyorum rahat giyiniyorum uzanıyorum falan .

İki gün önce 1-2 saat mesguldun o ara hareketlerini hissedemedim diye üzülüyordum. Birşey mı oldu diye. Şimdide hiç durmadı yorulmuyor mı uyumuyor mı günah ya kıyamam uyusun biraz diye üzülüyorum sizde böyle mıydınız bu haftalarda. Hamilelikten mı bunlar .

Ay yok cnm sonradan alacak firsat olmuyor ve almak cok keyifli
Sen guzel alisveris yapiyorsun:)

Eksik tamamlama konusunda oncelik cantaya verilirse tamamdir:)
Bende baslayacagim canta eksiklerime
Kredi karti kesim tarihini bekliyrm
Mesela hastane icin kesinlikle yuksek topuklu hemsire terligi alinmali
Ben oyle yaptimm
Oneririm

aaa bir de o var değil mi....doğru ya terlik aklımdan çıkmış..ona da bakayım en iyisi...
bir tane hastane için terlik bir tane de ev için kokoş birşey alayım ben de

Evet cnm en buyuk sorun fiyati
Ben ogluma yirmilisini almistim
Cunku hic begenememistim baska ki zaten kumas ve boya konusunda iyi oldugunu bildigim marka oldugu icin tercihim oldu
Simdi ise, aziz bebeden aldim
İkinci alternatif aziz bebe oneririm
Baktin mi bilmiyrm
Bide mymio diye bir marka var e bebekte
Allahim oyle tatli urunleri var ki
Kumasida guzel fiyatida uygun
Bebek magazasinda indirim vardi
O marka urunlerden aldim 3-6 ay severek

Bu arada arkadaslar
Sampuan mustela kullaniyrm ben
Arastiyrm hani daha organik bisilermi alsam diye
Heryol yine bunlara cikti
Hic sorun yasamadim, memnunum

Kullandığım urunler
Eki Görüntüle 1965663
Bende tüm mustelalarımı fransadan almıştım hem de çok uyguna Türkiye ye göre. Şimdi mom'sgreen diye marka var. Aklımı çeliyor. Şampuanı bitirirsek inşallah o günleri görürüm denemek için alacağım. İyi diye duydum bilginize

Bugun doktoruma dedim demir ilacı çok kabız yapıyor diye değiştirdi. Harika bi ilaç verdi tadı falan çok güzel bi şurup.

Eklentiler

• _20170310_182158.webp
    _20170310_182158.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar 23 haftalık hamileyim bebeğim bugün hiç durmadı en fazla 10 dk durdu inşallah iyidir. Evdeyim de çalışmıyorum rahat giyiniyorum uzanıyorum falan .

İki gün önce 1-2 saat mesguldun o ara hareketlerini hissedemedim diye üzülüyordum. Birşey mı oldu diye. Şimdide hiç durmadı yorulmuyor mı uyumuyor mı günah ya kıyamam uyusun biraz diye üzülüyorum sizde böyle mıydınız bu haftalarda. Hamilelikten mı bunlar .
Bir gün öyle merajettirecek kadar tepiniyor sonra bir gün de merak ettirecek kadar hiç tepki vermiyorlar. Böyle böyle annelerinin akıllarını alıyorlar napıcan:)

Benim bebegim hic durmuyor kipir kipir doktorum saglikli oldugunu hareketin 23. Haftadan 29.haftaya kadar cok yogun oldugunu soyledi. Ve her bebegin yapisinin baska oldygunu soyledi icinizi rahat tutun.

Ay canım benim çok sağol ben çok çay içiyordum hiç aklıma gelmemişti azaltıyım.

Back
X