2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Dunden beri hareketini hissetmiyorum.
Hayirdir ins.Duruma gore giderim olmazsa.
EFSUNSUZ nerdesiniz dunden beri.yarin i hayirlisiyla bekliyoruz hep beraber.
Guzel haberlerinizi mutlaka paylasin bizimle.
Dualarim herkese ve de size.

Hareketlerini hissetmeyince tatlı birseyler yiyip, hafif sola doğru uzanıp kendinizi dinleyin diyorlar, şimdi bir de son haftalara girdik bebeğin yeri daraldigi için de hareketlerini az hissedebiliyor olabiliriz, benim çok başıma gelen bir olay olduğu için bunları dene yok hala tık yoksa mutlaka doktora gidin.

Aaah ahhh

Mama kaşığı alan yok mu ya cok sordum ama
Çok sordum demişsin kıyamadım :)
Bende avent nuk ve chicconun çeşitli boyları var ama hepsini oğlum 6 aylık olduktan sonra almıştım:) boşuna telaş ediyorsun insallah ilk andan itibaren rahatlıkla emzirirsin, ki mecbur kalıp mama verecek olsan enjektör bana mantıklı geliyor
Yine de çantamda olsun diyorsan sanırım, görerek al olmadı, genelde altı ay ve sonrası icin oluyor sen en minnos olanını alırsın, çok kalın olmayan silikon olan birşey isini görür herhalde... asagi yukarı hepsi ayni işi görür
Mesela

Selamlar bu arada tüm annislere

Allahım yine hayalimdeki bir doğum hikayesi daha, hastaneye gitmek bilmem kaç cm aciklik ile pırt dogurmak :) rabbim hayirlisi ile bize de nasip etsin bu arada arkadaşının ilk gebeliği miydi?

Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bizim de o kadar kolay olur inşallah. Sabah sabah ne güzel haber :)

Arkadaşlar, şu çalışamaz raporlarınızı nerden aldınız? Aile hekimleri de yazıyor mu acaba?

Canım komşusu yerlisi mi var, ben bırak komşu grubu mayıs annelerini bile takip ediyorum onların tecrübelerini okumak çok hoşuma gidiyor :)
Ahahahhahhaaa haklısın
Ben 2014 Mayis grubundayım önce de hep nisani da takip ediyordum, sonra Nisanda dogum yaptım:) belki senin de kısmetin öyle olur:)

Herkes neresinden kaşındıysa onu anlamış :) ben de farklı anlamışım

Bende senin gibi kendi kaşindigim yerleri düşündüm direk. :)) Benimde ayaklarım sık sık kaşınıyor. Kolonya ile müdahale ediyorum birde soğuk su.

bende o su olayindan cok korkuyorum ya bide isin garibi ev batacak diye canim skiliyor malum halilar yeni yikandi yatak yorgan batarsa kim temizleyecek bunun derdine dustum :)
Su gelmesi diyince benimde aklıma gelen ilk ve tek şey bu umarım başıma gelecek olursa çok batırmam ortalığı...

Gunaydinlar canım, cok güzel bir doğum hikayesi ile başlayınca güne selamsiz sabahsiz konuya girmiş olduk, bu arada 38+2den selamlar bu günde doğurmadık :)
:) doğum haberi olunca insan kayıtsız kalamıyor :))) Biz hala bekliyoruz :)

Dert etme o kilolar gidecek, fıstık gibi olacaksın, hiç birşeyin canını sıkmasına izin verme
Uok canım kiloyu dert etmiyorum Allahın izniyle vereceğime inancım tam ama 9. Ayın son haftalarında sende spora başla denmesi ne kadar tuhaf ben ona ahh dedim. Ama ben o sözlerin imaların hepsini yedirmeyi çok iyi bilirim.Hem ona hem diğer imalı bakışların sahiplerine..
Çağ atlıcam diyorum var mı ötesi.

Ve bugün haberlerde Mustafa Sandalın eşine baktım 2 çocuk sahibi diyor ama 1000 şahit ister. O kadar olamasak da ideal kiloda olsak fena mı???

Önce evladımı sağlıkla kucağıma alayım bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…