2 saat hissetmezseniz doktora gitmek lazım deniyor, benim umursamaz doktor bile aynısını söyledi. Bir baktırsanız mı?Dunden beri hareketini hissetmiyorum.
Hayirdir ins.Duruma gore giderim olmazsa.
EFSUNSUZ nerdesiniz dunden beri.yarin i hayirlisiyla bekliyoruz hep beraber.
Guzel haberlerinizi mutlaka paylasin bizimle.
Dualarim herkese ve de size.
Ovv kardiyo dedin orda dur :) Benim kardiyo yapabilmem için baya toparlanmam lazım. Tabi sen hemen hemen hiç kilo almadığın için 3 ay sonra eski halimdeyim diye yazarsın buraya :))Plates beni sıkıyor. Yavaş geliyor :) Jillian 30 dk zorlayıcı bir kardiyo hareketleri bütünü. Hızlı, sonuca yönelik, zor.
Bende korkmaya basladim,gitmekte fayda var.ziraa seker cok yuksek2 saat hissetmezseniz doktora gitmek lazım deniyor, benim umursamaz doktor bile aynısını söyledi. Bir baktırsanız mı?
Günaydın.
6. Kilomu aldım niye öyle diyorsun:) Zaten doktor en fazla 9 alabilirsin demişti, zayıf da başlamadım 68 kiloydum. Belki doğumda başladığım kiloya dönerim ama 62 olmam lazım zaten. Aynen devam hep beraber yani:)Ovv kardiyo dedin orda dur :) Benim kardiyo yapabilmem için baya toparlanmam lazım. Tabi sen hemen hemen hiç kilo almadığın için 3 ay sonra eski halimdeyim diye yazarsın buraya :))
Kesinlikle haklısın, bu arada göğüs ucu kremi sürmeye baslamadiysaniz hemen başlayın, benim doğum yapan arkadaş ondan çok çekiyor, ben 1 haftadır başladım.
Bence biraz bencillik ediyorsunuz.Tamam dogum buyuk bir olay ama muhtemelen annesi dediginiz yani anneanneniz yasli, belkide son gunlerinde onun yaninda olmak istiyor. Sizin ona dogum yaptiktan sonra daha cok ihtiyaciniz olacak.Mrb cnm yok daha bende beklemedeyimm bebegimm hala icimde kipir kipir.. Annem geldi yanima giremedim buralara ama suan cok morelim bozuk geleli 3gün oldu simdide annesi hastaymis beni birakip tekrar dönecek deminden beri agliyorum kimsem yok yanimda ookadar ugrastik vizesi cikti mutluluktan uctum kacgündür yerdemiyim göktemiyim belli degil,, bana diyor bileti alin ben gideyim,beni düsünen yok
Mrb cnm yok daha bende beklemedeyimm bebegimm hala icimde kipir kipir.. Annem geldi yanima giremedim buralara ama suan cok morelim bozuk geleli 3gün oldu simdide annesi hastaymis beni birakip tekrar dönecek deminden beri agliyorum kimsem yok yanimda ookadar ugrastik vizesi cikti mutluluktan uctum kacgündür yerdemiyim göktemiyim belli degil,, bana diyor bileti alin ben gideyim,beni düsünen yok
Tamam pes ettim dursunlar içerde yatsınlar ayaklarini da uzatıp. Ben de gezmeye vereyim kendimi bu arada. Ters psikolojik yap ali biraz da:)
Günaydınlar, benimde bir kaç gündür iyice hareketlendi minnoşum :)Bu
Haftaya ladar benimde öyleydi ama 2 gündür acayip coştu.içerde nasılsa doğuncada öyle devam ediyor diyolar bakalım
Selam Canım, prima premium care 2 paket 1 beden, 1 paket 2 beden aldımKızlar sadece 1 beden bebek bezi mi aldınız yoksa 2 beden de aldınız mı?
Günaydınlar, Gaddar Koca ya :))Hafta sonu nişana gitmiştim ya fotoğraflar da ne kadar acil toparlanmam gerektiğini boy boy poz verirken daha iyi anladım.
Eşimde spora başlamalıyım 5 kilo fazlam var, kas yapacam deyip duruyor. Hani sen bir ara spor yapmıştın hangi hareketlerdi onlar bende yarın başlıyorum dedi. Son olarak ağzındaki baklayı çıkardı ve sende en kısa zamanda başlamalısın dedi. Zaten öyle düşünüyorum dedim. Ama sadece düşündüğümü sanıyor :) Azmimden haberi yok.
Bu yaz çok dikkat etmeliyim, çocuklarıma yetişmeye çalışırken kendime de yetmeliyim.
Çağ atlamak istiyorum çağğğğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?