2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Dunden beri hareketini hissetmiyorum.
Hayirdir ins.Duruma gore giderim olmazsa.
EFSUNSUZ nerdesiniz dunden beri.yarin i hayirlisiyla bekliyoruz hep beraber.
Guzel haberlerinizi mutlaka paylasin bizimle.
Dualarim herkese ve de size.
2 saat hissetmezseniz doktora gitmek lazım deniyor, benim umursamaz doktor bile aynısını söyledi. Bir baktırsanız mı?
Günaydın.

Plates beni sıkıyor. Yavaş geliyor :) Jillian 30 dk zorlayıcı bir kardiyo hareketleri bütünü. Hızlı, sonuca yönelik, zor.
Ovv kardiyo dedin orda dur :) Benim kardiyo yapabilmem için baya toparlanmam lazım. Tabi sen hemen hemen hiç kilo almadığın için 3 ay sonra eski halimdeyim diye yazarsın buraya :))

Hafta sonu nişana gitmiştim ya fotoğraflar da ne kadar acil toparlanmam gerektiğini boy boy poz verirken daha iyi anladım.
Eşimde spora başlamalıyım 5 kilo fazlam var, kas yapacam deyip duruyor. Hani sen bir ara spor yapmıştın hangi hareketlerdi onlar bende yarın başlıyorum dedi. Son olarak ağzındaki baklayı çıkardı ve sende en kısa zamanda başlamalısın dedi. Zaten öyle düşünüyorum dedim. Ama sadece düşündüğümü sanıyor :) Azmimden haberi yok.
Bu yaz çok dikkat etmeliyim, çocuklarıma yetişmeye çalışırken kendime de yetmeliyim.

Çağ atlamak istiyorum çağğğğğ

Ovv kardiyo dedin orda dur :) Benim kardiyo yapabilmem için baya toparlanmam lazım. Tabi sen hemen hemen hiç kilo almadığın için 3 ay sonra eski halimdeyim diye yazarsın buraya :))
6. Kilomu aldım niye öyle diyorsun:) Zaten doktor en fazla 9 alabilirsin demişti, zayıf da başlamadım 68 kiloydum. Belki doğumda başladığım kiloya dönerim ama 62 olmam lazım zaten. Aynen devam hep beraber yani:)

Kesinlikle haklısın, bu arada göğüs ucu kremi sürmeye baslamadiysaniz hemen başlayın, benim doğum yapan arkadaş ondan çok çekiyor, ben 1 haftadır başladım.

Ben de başlamıştım canım hergün süremesem de duştan sonra sürmeye çalışıyorum.Göğüsler çok fena oluyor ya ben de arkadaşımda gördüm of ki ne offf benim bile içim acımıştı

Bence biraz bencillik ediyorsunuz.Tamam dogum buyuk bir olay ama muhtemelen annesi dediginiz yani anneanneniz yasli, belkide son gunlerinde onun yaninda olmak istiyor. Sizin ona dogum yaptiktan sonra daha cok ihtiyaciniz olacak.
Bence annenizi uzmeden gitmesine izin verin.nasil olsa tekrar gelecek. Hayirli dogumlar

Ah canım ya ne büyük şanssızlık olmuş.Onun için de zor senin için de.Benim ananem de rahatsız annem onu teyzelerime bırakabildi ve geldi.Annen de bırakamaz mı başkalarına.Sen orda yalnızsın ve ilk çocuk mutlaka yardıma ihtiyacın olacaktır,lohusalık zaten değişik bi durum

Tamam pes ettim dursunlar içerde yatsınlar ayaklarini da uzatıp. Ben de gezmeye vereyim kendimi bu arada. Ters psikolojik yap ali biraz da:)

Ah gezebilsemm:)) herkes bakıyor artık dışarda doğurmak üzere olduğum belli oluyor burda doğurmasa bari diye :)) dışarda su falan gelmese bari canım geldi mi bitmek bilmiyormuş çünkü :)

Selam beat, sende ise gitmedigin halde benim gibi hazir oldasin

Alismisim s beden almaya esofman alacaktim l aldim evde bi denedim olmadi. Hosgeldin xl;(
Ben cok spor ve diyet yaptim tabi kafama gore degil, kilo vermenin %80i diyetle oluyor, bunu gordum. Insallh yine iradeli gunlerim gelecek. Uc aylik hamileyken dogum icin pijama falan almistim suan cok merak ediyorum olacak mi;(

Benimde annem şehir dışında cok gelemedi ama cok takılmadım onunda orda düZeni var babam kardeşim fln eşim annemden daha yardımcı annem ev işi pek yapamıyor mesela ama biz ikimiz bir cok işi parca parca yaptık şükür sende üzme kendini sonra gelecektir yanına bende ne kadar doguma yakın gelirse o kadar iyi diyprum sınucta daha cok kalması gerekecek evde kalabalıkta zor eşler için allahım onları başımızdan eksik etmesin
Kendinizi üzmemeye calısın allahım saglık sorunu vermesin

herkese günaydın :) kendim doğurmadım ama sabah arkadaşımın doğum yaptığı haberini aldım gece suyu gelmiş hastaneye gitmişler 38 haftalık gebe açıklık 7cm miş gittiklerinde yatak ıslanmasa ağrım sızım çok yoktu hafif belim ağrıyordu diyor. 1 saat içinde doğurmuş. eşi içerde kontrol ediliyor hala demek ki diye düşünürken adıyla seslenip bebeği teslim etmişler darısı başımıza

Günaydınlar, Gaddar Koca ya :))
Bende dün doğum günü partisine gittim, allahım fotolarda çıkmamak için kaçttım, bir iki kareye mecburen girdim ve öyle kötü oldum ki :) Kendimi görünce bozuldum resmen. Benim eş daha insaflı, çok şişko oldum, çok çirkinim ya veremezsem kiloları diye üzülüyorum. Teselli ediyor allah razı olsun, sen yaparsın biliyorum gibi şeyler söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…