• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Cnm zamanindan once ikinilirsa sanirim bebek kanala giriyor ve sikisiyor
Ornegin bizim gelinin suni sanci ile de acilmasi olmamisti bebek kanala girmisti tabi suyu falan patlamisti ondan hastaneye gitmisti, dogal bi surec olarak kanala girdi yalniz acilma olmadigindan sezeryana alindi, yegenimin kafasi odem yapmisti kanala sikistigindan
Sorun olmadi tabi ama olabilirde
Özellikle ıkınmamda vücut refleks olarak ıkınmaz heralde dimi

Yapıldı mı tekrar ölçüm?
Yapıldı canım değerler düştü ama hafif derecede düzenli sancı çıktı. Rahim senin Sezeryan olacağını bilmediği için kendini normal doğuma hazırlıyor dedi. Eğer önümüzdeki haftada nst yüksek çıkarsa diğer haftayı beklemeden alırız dedi.
Akıntıya mantar dedi fitil verdi.
Doğumda 4000miş. 1500 de hastane alacak.
Bebeğin ölçüleri haftasıyla uyumlu çıktı. 3000 gr olmuş.

Doğumda hemen toparlanmayı sordum. Ben öyle 6 saat aç susuz bırakmıyorum, 2 saat sonra su, 4 saat sonra yemek yediriyorum dedi. Spinal anestezi yapacağım, ağrı kesici uzun süreli bir ağrı kesici olacak dedi.
Haberler böyle bizde. Allaha şükür ters bir durum yok yani.

Yapıldı canım değerler düştü ama hafif derecede düzenli sancı çıktı. Rahim senin Sezeryan olacağını bilmediği için kendini normal doğuma hazırlıyor dedi. Eğer önümüzdeki haftada nst yüksek çıkarsa diğer haftayı beklemeden alırız dedi.
Akıntıya mantar dedi fitil verdi.
Doğumda 4000miş. 1500 de hastane alacak.
Bebeğin ölçüleri haftasıyla uyumlu çıktı. 3000 gr olmuş.

Doğumda hemen toparlanmayı sordum. Ben öyle 6 saat aç susuz bırakmıyorum, 2 saat sonra su, 4 saat sonra yemek yediriyorum dedi. Spinal anestezi yapacağım, ağrı kesici uzun süreli bir ağrı kesici olacak dedi.
Haberler böyle bizde. Allaha şükür ters bir durum yok yani.
kilosu gayet iyi maşallah, 37. haftayıda atlatmış olursun küveze vs gerek kalmaz. 5500 TL biraz fazlaymış doğum için, gerçi bizde normal 1100, sezeryan 2100 dedi ama epidural ve spinal eklenirse fiyat nasıl olur onu konuşmadık henüz.

Ya bnm bebek donmemisse sezeryan gunu verecek bugun
Kafamda bi milyon tane soru var ama dr ne sorcam bilmiyrm:(
Anestezi yontemi
Sezeryan gununden once dogum baslarsa ne olacak
Ya da bebek dondu ne olacak
Aklima sadece bunlar gelio
Sezeryanla ilgili ogrenmem gereken sormam gereken bi husus var mi akliniza gelen

kızlar ben geldimmm kontrolden, ponçiğim 3080 gr, 51 cm olmuş :nazar::emir_bebek:, 36+3 üz bugün tansiyonum 120/80 ama takibe devam, yükselirse doğuma alırım hemen dedi, yükselmesse 38 -39 gibi alıcak benden haberler böylee :anneadayı:

tatlım sendemı sezeryan olacaksın .

Bebis gecen bend e de a hareket ediordu
Simdi kontrole geldim
Senin sancin var
Bakalim ne dicek dr sana
Canım ilk ölçümde sürekli 50 60 çıktı sonra bişeyler ye gel dedi. Yedikten sonra genel olarak düşük çıktı arada düzenli 40 50 çıktı. Haftaya nstye göre bebeği erken alma durumu olabilirmiş. Hayırlısı

kilosu gayet iyi maşallah, 37. haftayıda atlatmış olursun küveze vs gerek kalmaz. 5500 TL biraz fazlaymış doğum için, gerçi bizde normal 1100, sezeryan 2100 dedi ama epidural ve spinal eklenirse fiyat nasıl olur onu konuşmadık henüz.
Napalım canım herşeye bulunuyor bu da en önemli en riskli zaman. Mecbur aramıcaz artık. Sağlık olsun.

Herhangi bir işaret bekliyorum ben sadece, nişan olur, su olur, sancı olur doğruca hastanede alıcam soluğu :) Artık dr. ne derse o, riske atamam ikimizide
Cnm herkeste farkli oluyor gercekten
Soyle ki, dogum bir surec, hemen oyle pat diye olmuyor, panik yapmamak sakin olmak ve bol dua etmek lazim :) mesela bizim gelinin bi hafta once nisani geldi, bi hafta sonra suyu geldi, acilmasi yoktu, suni sanci verildi sonu sezeryanla sonuclandi,
Yani pat diye hicbirsey olmuyor, farkli bir durum yasandiginda dr basvurmak gerekli sadece o kadar
Bnm suyumda nisanimda gelmedi, cumartesi agrilarim basladi, pazartesi sabah dogurdum
Esas siddetli sanci pazar gecesi 3-9 arasi cektim, gerisi dayanilabilecek sancilardi hep
Allah yardim ediyor gercekten, insanin bebegine kavusmasi harika birsey, oyle guzel ki
Allah herseyin yolunda gitmesini nasip etsin hepimiz icin insallah

Canım ilk ölçümde sürekli 50 60 çıktı sonra bişeyler ye gel dedi. Yedikten sonra genel olarak düşük çıktı arada düzenli 40 50 çıktı. Haftaya nstye göre bebeği erken alma durumu olabilirmiş. Hayırlısı
Hayirlisi cnm yaa
Bende iki hafta once senin gibi cikmisti
Dr doguma hazirlik dedi haftaya gel dedi gecistirdi
Bisi olmaaz sanirim
Ya bnm oglum ters oldugu icin midir nedir cok az hareket edio Zaten
Bende bugunku nst sonucumu merak ediyrm
Doktorun yanindan cikinca yazarim durumumuzu
Bu arada bebisinde erken gelse de gayet iyimasallah

kızlar ben geldimmm kontrolden, ponçiğim 3080 gr, 51 cm olmuş :nazar::emir_bebek:, 36+3 üz bugün tansiyonum 120/80 ama takibe devam, yükselirse doğuma alırım hemen dedi, yükselmesse 38 -39 gibi alıcak benden haberler böylee :anneadayı:
Maşallah maşallah ponçiğine de sana da :)

Maşallah kuzuya:nazar::nazar: zamanında sağlıkla gelsin inşallah

Back
X