Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün darısı bizlereRabbim sag salim hepini kurtarsın inş.gercekten harika bi duygu. Rabbim olmayanlarads versin. Bu arada 3550 gram dogdu. Boyunu sormadım. Onlarda henüz biiey demedişer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün darısı bizlereRabbim sag salim hepini kurtarsın inş.gercekten harika bi duygu. Rabbim olmayanlarads versin. Bu arada 3550 gram dogdu. Boyunu sormadım. Onlarda henüz biiey demedişer
Beatrices e gec kaldin diyenler gelsin de beni gorsunHahahah başlıyorum yarın :) Bugün ev temizlendi, yarın ilk işim bebek kıyafetleri![]()
daha halilari storlari yikamaya vercem evi temizletcem. Bebisin halisi alinmadi perdesi takilmadi. Kiyafetler yikanmadi. Cikolatasini bugun siparis ettim daha. Kendi pijamalarimi bile yikamadim. Kapi susunu de yeni yapiyorum. Biri beni durtse hic fena olmayacaksabredebildiğin kadar dayan canım, allah yardımcın olsun. Sezeryandada sonrası var onu düşün4 buçuk saat oldu daha açılma 2 cm oldu. Benden fena bi sancım var.nst ye bağlanınca yatamıyorum.doktor gel sezeryan ol dese gidicem
Daha anlatmayayım.normal yapacaklar var onları etkilemeyeyim.
Hadi gozun aydin. Agrilarin da gecer insallah bi an once. Annesinin kokusunu sicakligini almis kuzu ondan ayrilmiyodur sendenAllah razı olsun.bende hepiniz için ettim.bir saat önce cıktım.ayaklarım hala uyusuk.ama ameliyat yerimin acısını hissetmeye basladım.o da gecer inş.kum torbası koydular ameliyat yerime.igneden kesinlikle korkma.bana üç kez yaptılar kendmi kastıgım için.dayanılmıycak gibi degil.damar yolundan daha basit.sütümde az az gelmeye basladı.yalnız benim kız cok cadı cıktı.memede susuyo sadece.yerine yatırınca kıyameti koparıyo

Hahahah sen benden 1 hafta sonrasınBeatrices e gec kaldin diyenler gelsin de beni gorsundaha halilari storlari yikamaya vercem evi temizletcem. Bebisin halisi alinmadi perdesi takilmadi. Kiyafetler yikanmadi. Cikolatasini bugun siparis ettim daha. Kendi pijamalarimi bile yikamadim. Kapi susunu de yeni yapiyorum. Biri beni durtse hic fena olmayacak
![]()

Hediyeliklerin malzemelerini aldim ama birlestirmedim daha. Onu saymiyorum bile bak hic. Sezeryan olsa hani gun belli olur belki kasarim kendimi hazilarim da boyle olunca sanki cok varmis gibi geliyo. Ilk dogum acemiligi baska bisi diilHahahah sen benden 1 hafta sonrasınİkimiz de Haziran annelerinin en yavaşları olarak ödüllerimizi alalım :) Çikolata filan da söylemedim, onu da iyi dedin
![]()
masallah cnm bakalim benim kontrolum 29 mayis ta cok merak ediyorum.kac kilo oldu benim prensesim.tansiyon banada takip verdi su an iyi yukselurse gel dedi zaten heyecanla bekliyorum.sezeryan olucan dimi sende bende sezeryan olucam bakalim hangi prenses once gelicek...kızlar ben geldimmm kontrolden, ponçiğim 3080 gr, 51 cm olmuş, 36+3 üz bugün tansiyonum 120/80 ama takibe devam, yükselirse doğuma alırım hemen dedi, yükselmesse 38 -39 gibi alıcak benden haberler böylee
![]()
aynen canım sezeryan olucam benimki nasipse 5 haziran ile 10 haziran arası olur tahminen 06-06/2017 güzel tarih doktor onaylarsa o tarihi isticem :)masallah cnm bakalim benim kontrolum 29 mayis ta cok merak ediyorum.kac kilo oldu benim prensesim.tansiyon banada takip verdi su an iyi yukselurse gel dedi zaten heyecanla bekliyorum.sezeryan olucan dimi sende bende sezeryan olucam bakalim hangi prenses once gelicek...
Bu kadar olmayız bence bu çok fena ya, 4-5 çocuk yapmış gibihttp://twentytwowords.com/one-honest-mom-shows-the-reality-of-her-changing-postpartum-baby-bump/
Kızlar Bebek doğar doğmaz o göbek gitmiyormuş. Baksanıza fotolara ilk birkaç gün Bebek çıkmamış gibi. Kendimizi psikolojik olarak hazırlayalım da, Bebek doğduğunda şok olmayalım![]()
ayni tarihleride bana verdi dr.en son 10 haziran gozukuyomus bakalim heyecan dorukta artik...aynen canım sezeryan olucam benimki nasipse 5 haziran ile 10 haziran arası olur tahminen 06-06/2017 güzel tarih doktor onaylarsa o tarihi isticem :)
Banada oyle dedi yukselirse ara beni dedi doguma alicak heralde benim bebegimde 2700 insallah yukselmezde biraz daha durur bebisim icerde yamasallah cnm bakalim benim kontrolum 29 mayis ta cok merak ediyorum.kac kilo oldu benim prensesim.tansiyon banada takip verdi su an iyi yukselurse gel dedi zaten heyecanla bekliyorum.sezeryan olucan dimi sende bende sezeryan olucam bakalim hangi prenses once gelicek...
Benimki de.dönmedi. benim de oğlum dönmüştü kızım inat çıktı sanırım cadı olacakSorma ya cok fena inat, ilk oglum herseyi ile uyumluydu, hala uyumlu ilimli bi cocuk
Bu firlama olacak kanimca :))
Iyi olsunda artik
Diyrm hem normal dogum hem sezeryan tecrubem olur
Askerlik anisi gibi anlatirim konu oldugunda![]()
Çok sevindim allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin inşallah. Sütünde gelmiş hemen ne güzel.Allah razı olsun.bende hepiniz için ettim.bir saat önce cıktım.ayaklarım hala uyusuk.ama ameliyat yerimin acısını hissetmeye basladım.o da gecer inş.kum torbası koydular ameliyat yerime.igneden kesinlikle korkma.bana üç kez yaptılar kendmi kastıgım için.dayanılmıycak gibi degil.damar yolundan daha basit.sütümde az az gelmeye basladı.yalnız benim kız cok cadı cıktı.memede susuyo sadece.yerine yatırınca kıyameti koparıyo
Bu kadar olmayız bence bu çok fena ya, 4-5 çocuk yapmış gibi