- 27 Ocak 2016
- 1.801
- 2.330
- 83
- 38
Aynen öyle sağ salim gelsin bebeklerimiz yeterkiNapalım canım herşeye bulunuyor bu da en önemli en riskli zaman. Mecbur aramıcaz artık. Sağlık olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle sağ salim gelsin bebeklerimiz yeterkiNapalım canım herşeye bulunuyor bu da en önemli en riskli zaman. Mecbur aramıcaz artık. Sağlık olsun.
Hahahah başlıyorum yarın :) Bugün ev temizlendi, yarın ilk işim bebek kıyafetleriDogunca yikasaydin:)
Hadi bakalim :)Hahahah başlıyorum yarın :) Bugün ev temizlendi, yarın ilk işim bebek kıyafetleri![]()
Ben kaşık almadım bile, lazım oluyor mu?Hadi bakalim :)
Bende bu sefer cok agirdan aldim diodum
Seni gorunce kendimi hizli hissettim:)
Sadece kasiklarini kaynatmadim
Ona useniyrm,
Bakalim dr ne dicek ona gore kasiklari bi an evvel kaynatayim
Gecen hafta evimde temizlendi
Biz haziriz gibi
Hadi bakalim bu haftada sen bitir :)
evet, normale hiç cesaretim yok :)tatlım sendemı sezeryan olacaksın .
Allah razı olsun.bende hepiniz için ettim.bir saat önce cıktım.ayaklarım hala uyusuk.ama ameliyat yerimin acısını hissetmeye basladım.o da gecer inş.kum torbası koydular ameliyat yerime.igneden kesinlikle korkma.bana üç kez yaptılar kendmi kastıgım için.dayanılmıycak gibi degil.damar yolundan daha basit.sütümde az az gelmeye basladı.yalnız benim kız cok cadı cıktı.memede susuyo sadece.yerine yatırınca kıyameti koparıyocanım senin için sabah namazından sonra dua ettim
inşallah doğumun çok kolay geçer..Yavrunu sağlıkla kucağına alırsın
Oyyy çok tatlıdır şimdi o ya :)Allah razı olsun.bende hepiniz için ettim.bir saat önce cıktım.ayaklarım hala uyusuk.ama ameliyat yerimin acısını hissetmeye basladım.o da gecer inş.kum torbası koydular ameliyat yerime.igneden kesinlikle korkma.bana üç kez yaptılar kendmi kastıgım için.dayanılmıycak gibi degil.damar yolundan daha basit.sütümde az az gelmeye basladı.yalnız benim kız cok cadı cıktı.memede susuyo sadece.yerine yatırınca kıyameti koparıyo
Ben kullanıyorum ama zorlanmıyorum zorlanırsam bırakırım cnmKızlar aranızda hala otomobil kullanan var mı? Ben kullanıyorum ama korka korka. Doktorum henüz uyarmadı. Bu konuda uyarı alan var mı?
Hadi bakalim :)
Bende bu sefer cok agirdan aldim diodum
Seni gorunce kendimi hizli hissettim:)
Sadece kasiklarini kaynatmadim
Ona useniyrm,
Bakalim dr ne dicek ona gore kasiklari bi an evvel kaynatayim
Gecen hafta evimde temizlendi
Biz haziriz gibi
Hadi bakalim bu haftada sen bitir :)
canım resmen hastaneden canlı yayın yaptın bize saolasın...Allah razı olsun.bende hepiniz için ettim.bir saat önce cıktım.ayaklarım hala uyusuk.ama ameliyat yerimin acısını hissetmeye basladım.o da gecer inş.kum torbası koydular ameliyat yerime.igneden kesinlikle korkma.bana üç kez yaptılar kendmi kastıgım için.dayanılmıycak gibi degil.damar yolundan daha basit.sütümde az az gelmeye basladı.yalnız benim kız cok cadı cıktı.memede susuyo sadece.yerine yatırınca kıyameti koparıyo
Allah razı olsun.bende hepiniz için ettim.bir saat önce cıktım.ayaklarım hala uyusuk.ama ameliyat yerimin acısını hissetmeye basladım.o da gecer inş.kum torbası koydular ameliyat yerime.igneden kesinlikle korkma.bana üç kez yaptılar kendmi kastıgım için.dayanılmıycak gibi degil.damar yolundan daha basit.sütümde az az gelmeye basladı.yalnız benim kız cok cadı cıktı.memede susuyo sadece.yerine yatırınca kıyameti koparıyo
Keşke benimki de öyle olsa. Ben kimseye vermek istemiyorum zaten çok kıskanıyorum. O bahaneyle göğsümden hiç ayırmazdım 
Rabbim sag salim hepini kurtarsın inş.gercekten harika bi duygu. Rabbim olmayanlarads versin. Bu arada 3550 gram dogdu. Boyunu sormadım. Onlarda henüz biiey demedişer
Mama vermek icinBen kaşık almadım bile, lazım oluyor mu?
Hadi gozunnn aydiiin gecmis olsunAllah razı olsun.bende hepiniz için ettim.bir saat önce cıktım.ayaklarım hala uyusuk.ama ameliyat yerimin acısını hissetmeye basladım.o da gecer inş.kum torbası koydular ameliyat yerime.igneden kesinlikle korkma.bana üç kez yaptılar kendmi kastıgım için.dayanılmıycak gibi degil.damar yolundan daha basit.sütümde az az gelmeye basladı.yalnız benim kız cok cadı cıktı.memede susuyo sadece.yerine yatırınca kıyameti koparıyo
oy canım gözün aydın.. En kısa sürede toparlanırsın inşallah..Allah razı olsun.bende hepiniz için ettim.bir saat önce cıktım.ayaklarım hala uyusuk.ama ameliyat yerimin acısını hissetmeye basladım.o da gecer inş.kum torbası koydular ameliyat yerime.igneden kesinlikle korkma.bana üç kez yaptılar kendmi kastıgım için.dayanılmıycak gibi degil.damar yolundan daha basit.sütümde az az gelmeye basladı.yalnız benim kız cok cadı cıktı.memede susuyo sadece.yerine yatırınca kıyameti koparıyo

Oglumun mama kasiklari vardi nukBen de kaşık almadım. Bi ara baktım da yenidoğan için bulamadım. Sonra kaldı. Hangi kaşıktan kullanıyorsunuz?
Ne kadar inatçı çıktı :) Umarım döner, ama dönmezse de canın sağolsun :)Benim bebek ters
Haftaya bakalim
O zaman gun vereyim dedi
Oyle iste
Sorma ya cok fena inat, ilk oglum herseyi ile uyumluydu, hala uyumlu ilimli bi cocukNe kadar inatçı çıktı :) Umarım döner, ama dönmezse de canın sağolsun :)