• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar midemi eksitttim. Bütün gün gazdan ve mide yanmasından perişan oldum. 3 tane soda içtim ama hiç fayda etmedi. Karnım taş gibi, yatamıyorum.bebistende ses yok. Ne yapacağımı bilemedim :110:

Kızlar saatlerdir mesajları okuyorum sonunda bitirebildim. Yani gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Ne kadar fazla olursak o kadar çok deneyim paylaşırız. İyi ki geldiniz:halay: Bugün son kontrolüme gittim. Pazartesi doğumum, tabi kızım acele etmezse. Çok fazla kasılmam var. Nst sonucun iyi dedi doktor ama ebe kasılma var dedi. Anlayan varsa yorumlayabilir mi acaba?
Bende pek anlamam ama sancilarin çok zigzagli olunca ve yukarılara vurunca doğum sancısı oluyor. Alttaki doğum sancısı üstteki bebisin kalp atışı. Sancı 60lara dayanmış arada sanki. Ben anladığım düzensiz az sancı var.

Bende de uykusuzluk var ödemden dolayı sanırım rahatsız hissediyorum kendimi ama artık yatmalıyım gün içinde çok bitkin ve soluk oluyorum hep

Ne çok nöbetçi varmış. Mide yanması, karın şişliği ağrılar dikti yine bizi ayağa. Keşke yrn iş olmasaydı. 2 saattir ayaktayım bende. Sabah annem ve kız kardeşim geliyor Allah'tan. Haydi kızlar birazda yatakta vakit geçirelim belki yatarız.

Seni diye kendi günümü sayarmışım haberim yok...acil sezaryenle bugün 14:45 de aldılar kızımı şuan yoğun bakımda solunum için 2 gün duracakmış doğru göremedim bile dua edin bize
Canım çok geçmiş olsun. Hiç merak etme sağlıkla alacaksın kucağına Allah'ın izniyle. Gözünaydın hayırlı uğurlu olsun inşallah.

kızlar gunaydın
özelikle doğum yapan anneler
hangi emzik, mama kaşığı ve biberonu aldınız? bebişiniz sevdi mi özellikle emziğini?
bu arada mavimli mavimli nasılsın.
kediler bebişlere uyum sağladı mı:?

Kızlar midemi eksitttim. Bütün gün gazdan ve mide yanmasından perişan oldum. 3 tane soda içtim ama hiç fayda etmedi. Karnım taş gibi, yatamıyorum.bebistende ses yok. Ne yapacağımı bilemedim :110:

Canm belki de ekşitmemişsindir mideni.Ben de öyle sandım nane limon falan içtim geçmedi.Normalde hemen geçerdi.Hamilelikte oluyor dediler

Oğlum Eylül doğumlu ona badi,alt-üst takım giydirdik hep de battaniyesi örtülüydü üşütmedik hasta etmedik çok şükür. Sende mersin deydin sanırım Eylül de Mayıs atı gibi ne sıcak ne soğuk o yüzden yine aynı giydireceğim. Ayağına da çorap giydiririm panikli bile olsa ayağından üşümesin başını serin ayağını sıcak tut derler. Yeni doğana zaten şapka takıyorsun bence yeterli. Oğlumun fotolarına bakıyorum hep böyle giydirmişim ki başımda kv var onlar daha tecrübeliler sonuçta ona da sordum yeterli dedi.
Tahminimden daha kalın olmuş aslında. Annem bebeği çok giydirmemek tarafı kv de bebek bakıyor ama onlarda çok giydirmek taraftarı. Aslında eylül de sıcak olur sanki ama haklısın bir temmuz agustos olmaz. Şimdilik de serin gidiyor. Neyse serin olsun da çok gıydırelım. Sıcaklarda bunalmayalım bunalmasınlar

Back
X