Kızlar doğum yaptım ikimizde iyiyiz çok şükür 2950 gr doğdu spinal oldum
Nasil oluyor cnm sureci anlatir misinBenn yasadimmm:) 1 saate dogurmustm sezeryanla.
Efsunsuz cnm hamileyken binbirturlu sey soylediler sanaMaşallah Allah analı babalı büyütsün
Hayırlı evlat olsun
Benim kızımla aynı kiloda doğmuş..inşallah bol sütün olur
Kizlar ya acil su geldi bilmem ne oldu diyelim
Sezeryanda olmak gerekiyorssa nasil oluyor acaba
Doktor musait mi, ameliyathane bos mu, nasik oluyor ki
Endişeleniyorum
Kızlar tek tek alıntı yapamadım şu an yürüyerek sancı bekliyorum bel ağrısı bu yuzdenmis daha 1 cm açıklık var ama doğum başlamış dua edin
Kızlaarrr yaaa bütün gece solunuzda yatabiliyormusunuz siz benim kalçam uyuşuyo hemen sanırım aldığım kilolardan..bir sağa bir sola dönüyorum.bebeğe zararbverirmiki.sizde durum nasıl
Bizimkileri içerde fazla mi rahat ettirdik acaba
Bir penye , bir çift katlı kadife battaniye koydum. Önce penye olana sonra diğerine sardık sarmaladık. Ameliyathane de Üşümüştü kızım. Allahtan kirlenmedi başka yedek battaniye koymayı unutmuşum.Bana da öyle gibi geliyor canım.. yarın kontrolüm var bakalım durum ne senin kontrol ne zaman
Atlet koyarım o zaman canım ben sadece 1 emzirme atleti 1 emzirme sutyeni koydum ama bikac tane normal atlet ekleyeyim terleyebilirim dedigin gibi.. battaniye kaç tane kulllandin teşekkürler bilgiler için..
Kızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz Dr yurt dışından gelmemişti
Hipp marka anne sütü arttırırcı çay ve hipp 1 numara organik mama kullanıyorum tavsiye ederim canımkizlar bugun mama alacagim ne olur ne olmaz egerki sutum gelmezse hastanede ac kalmasin bebegim sizlerden mama onerisi istiyorum daha once konusuldu fakat aklimda kalmadi hangi markalar oldugu bide sütün gelmesi icin ne alabilirim yazarsaniz cok mutlu olurum
Ben Golden Goat aldım, keçi sütü bazlı. Hipp organik olan da iyi diyorlar.kizlar bugun mama alacagim ne olur ne olmaz egerki sutum gelmezse hastanede ac kalmasin bebegim sizlerden mama onerisi istiyorum daha once konusuldu fakat aklimda kalmadi hangi markalar oldugu bide sütün gelmesi icin ne alabilirim yazarsaniz cok mutlu olurum
Efsunsuz cnm hamileyken binbirturlu sey soylediler sana
Bebeginin hic sikintisi yok degil mi
İyi masallahh
Bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim. Kuzucuk seni üzdü ama geçiyor hepsi :)Aynen canım..Bebeğin başı 4 hafta geri ydi
Kafası küçük ve sivri doğdu
Tüm şapkalar bol geliyor
Dün çocuk doktoru muayenede düzelir demiş
Down Sendromu yok
Bağırsaktaki parlaklık ise makat kapalı değil
Kaka yapabildi 3 gün sonra doktor tekrar kontrole getirin dedi
Kontrole ben gidemedim.çarşamba tüm soruları soracağım
Ama ilk kontrolde bir sorun yok dediler ama çocuk doktoru hikâyemizi bilmiyor sonuçta
Sen nasılsın sancıların arttı mı
Kesin sezaryen mi
Yapamadım diye bir şey mi var, biz de insanız anne olacağız diye eziyetimizin de bir sınırı olmalı :) bacağımı tek başına fizik tedaviye yollayacağım, dinlenip gelsinÇok sevindim. Normalde kendime odaklanip ' neden ben yapamadim" diye üzülürdüm ama burda konu bebis olunca çok sevindimbacagin icin de gecmis olsun diyebilirim sadece. Bi önerim yok malesef :) hadi bakalim bi bebek rahata erdi. Diğeri çıksa da fena olmaz artık hani:)))
Ben doktoruma sormuştum sola yatınca çarpıntım oluyor sağa yatınca bebek o tarafta olduğu için tekmeleyip ittiriyor bişi olur mu bebişe diye, o da hiç bişey olmaz sen keyfine göre davran dedi ki dr aynı zamanda perinatolog K karammmsamBenim de sağ kasığım ağrıyor uzun süredir. Ama sol tarafıma sürekli yatamıyorum. Arada ağrısada sağ tarafıma yatıyorum. Ben birşey olacağını sanmıyorum. Anneme kv ye sordum size sağınıza yatmayın diyen oldu mu hamileyken diye yada duydunuz mu kimseden diye yok diyorlar. Benim doktorum da bişey demedi bana mesela. Ben burdan duydum.
Ben de çalışıyorum. Allah yardımcımız olsun.Benim 2. Çocuğum olacak allah kısmet ederse. Daha çok iki çocuklu hayattan korkuyorum heyecan yok nasıl yetişeceğim beni neler bekliyor ayrıca çalışan anneyim bilmiyorum
Aynen!!! Dün gece yine başım ağrıdı umarım salı kontrolde dr açıklık var fln der:)Bu mesAja beni ilgilendirmiyor diye bakıp geçmek isterdim ama tam da benden bahsediyor . Kayıtsız kalamadim :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?