2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar ya acil su geldi bilmem ne oldu diyelim
Sezeryanda olmak gerekiyorssa nasil oluyor acaba
Doktor musait mi, ameliyathane bos mu, nasik oluyor ki
Endişeleniyorum

Canım nöbetçi doktor bakıyor gece olursa
Gündüz ise doktor muayeneyi bırakıp doğuma çıkıyor
Ameliyathane zaten bir oda değil merak etme
Bir sürü kişi aynı anda farklı ameliyatlar oluyor
Bazısını biraz bekletiyorlar

kizlar bugun mama alacagim ne olur ne olmaz egerki sutum gelmezse hastanede ac kalmasin bebegim sizlerden mama onerisi istiyorum daha once konusuldu fakat aklimda kalmadi hangi markalar oldugu bide sütün gelmesi icin ne alabilirim yazarsaniz cok mutlu olurum

Kızlaarrr yaaa bütün gece solunuzda yatabiliyormusunuz siz benim kalçam uyuşuyo hemen sanırım aldığım kilolardan..bir sağa bir sola dönüyorum.bebeğe zararbverirmiki.sizde durum nasıl

Benim de sağ kasığım ağrıyor uzun süredir. Ama sol tarafıma sürekli yatamıyorum. Arada ağrısada sağ tarafıma yatıyorum. Ben birşey olacağını sanmıyorum. Anneme kv ye sordum size sağınıza yatmayın diyen oldu mu hamileyken diye yada duydunuz mu kimseden diye yok diyorlar. Benim doktorum da bişey demedi bana mesela. Ben burdan duydum.

Bizimkileri içerde fazla mi rahat ettirdik acaba

Yaa yok arkadaşım, benim iki hafta öncesine kadar sancım yavaş yavaş başlamıştı, hatta 60a yaklaşmıştı mcrhelena ve efefsunkar ile takıla takıla benim kızda onlara ozendı en son nst de sancım 20 idi, şimdi artık bende doğurmaya niyeti olmayanlar kulübüne eklendim

Bir penye , bir çift katlı kadife battaniye koydum. Önce penye olana sonra diğerine sardık sarmaladık. Ameliyathane de Üşümüştü kızım. Allahtan kirlenmedi başka yedek battaniye koymayı unutmuşum.
Patikli pijamayıda iki kat giydirdik, üstünü de 2 kat giydirdik.
Bezini 4 5 tane kullandık. Emziğin iyi olanını tutmadı bir türlü. Eve gelince yedekte wee nin emziği vardı onu tuttu. Göğüs pompasını da kullanmadık daha.

Hipp marka anne sütü arttırırcı çay ve hipp 1 numara organik mama kullanıyorum tavsiye ederim canım

Ben Golden Goat aldım, keçi sütü bazlı. Hipp organik olan da iyi diyorlar.

Efsunsuz cnm hamileyken binbirturlu sey soylediler sana
Bebeginin hic sikintisi yok degil mi
İyi masallahh

Aynen canım..Bebeğin başı 4 hafta geri ydi
Kafası küçük ve sivri doğdu
Tüm şapkalar bol geliyor
Dün çocuk doktoru muayenede düzelir demiş
Down Sendromu yok
Bağırsaktaki parlaklık ise makat kapalı değil
Kaka yapabildi 3 gün sonra doktor tekrar kontrole getirin dedi
Kontrole ben gidemedim.çarşamba tüm soruları soracağım
Ama ilk kontrolde bir sorun yok dediler ama çocuk doktoru hikâyemizi bilmiyor sonuçta

Sen nasılsın sancıların arttı mı
Kesin sezaryen mi

Bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim. Kuzucuk seni üzdü ama geçiyor hepsi :)

Yapamadım diye bir şey mi var, biz de insanız anne olacağız diye eziyetimizin de bir sınırı olmalı :) bacağımı tek başına fizik tedaviye yollayacağım, dinlenip gelsin

Ben doktoruma sormuştum sola yatınca çarpıntım oluyor sağa yatınca bebek o tarafta olduğu için tekmeleyip ittiriyor bişi olur mu bebişe diye, o da hiç bişey olmaz sen keyfine göre davran dedi ki dr aynı zamanda perinatolog K karammmsam

Benim 2. Çocuğum olacak allah kısmet ederse. Daha çok iki çocuklu hayattan korkuyorum heyecan yok nasıl yetişeceğim beni neler bekliyor ayrıca çalışan anneyim bilmiyorum
Ben de çalışıyorum. Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…