Takipteydim maşallah çabuk olmuş doğumun canım rabbim analı babalı büyütsün inş. Darısı bizlere inşşş :)Kızlar doğum yaptım ikimizde iyiyiz çok şükür 2950 gr doğdu spinal oldum
Nerden aklına geliyor doğum esnasında kramp girmesi. O kramplar hamilelikte oluyor doğumda olmuyor. Düşünme öyle şeyler kış kış yapalım. Doğumda sancı hamilelikte kramp var. Kaldı ki hetkes jet doğum yapacak :)Doğum esnasındada kramp girerse bittik, gerçi sancıdan dolayı kramp girsede hissetmezsin diyolar :)
Ben bilmiyordum bu su olayının hastaneye gidinceye kadar sürdüğünü falan. Görümceme sordum senin nasıldı nasıl gittin hastaneye malum hazırlıksız yakalanmıştı, ped mi koydun ne yaptın dedim. Bana dediki "ne pedi yahu havlu koydum ben" ben şok. Normal olsa alacam şu depend hasta bezlerinden de sezeryan diye inatla almıyorum. Olurda gelirse suyum aniden havlu da fena fikir değilmişBen bugün gidip depend bez alayım en iyisi su fln gelirse aniden giyerim, beden ne alcaz büyük boy nasıl olur çok mu büyük
Canım umut oldun içime... resmen kıyamadığım miniğimle savaşıyoruz
Sonra Kıyamayıp biberon veriyorum
Şuan sarılığı sınırda aç bırakamam
İnşallah benimki de seninki gibi memeye alışır
Ben bebek bezi kullandm 3 numara olandn hic almadm hasta bezi sezeryanda cok kanama olmuyr. Cokta memnun kaldim:)Ben bilmiyordum bu su olayının hastaneye gidinceye kadar sürdüğünü falan. Görümceme sordum senin nasıldı nasıl gittin hastaneye malum hazırlıksız yakalanmıştı, ped mi koydun ne yaptın dedim. Bana dediki "ne pedi yahu havlu koydum ben" ben şok. Normal olsa alacam şu depend hasta bezlerinden de sezeryan diye inatla almıyorum. Olurda gelirse suyum aniden havlu da fena fikir değilmiş
Oh çok şükür Allah kurtardı seni. Analı babalı büyüsün evladın.Kızlar doğum yaptım ikimizde iyiyiz çok şükür 2950 gr doğdu spinal oldum
Sen varya kesin haziran annesi olacaksin he :)Çok sevindim. Normalde kendime odaklanip ' neden ben yapamadim" diye üzülürdüm ama burda konu bebis olunca çok sevindimbacagin icin de gecmis olsun diyebilirim sadece. Bi önerim yok malesef :) hadi bakalim bi bebek rahata erdi. Diğeri çıksa da fena olmaz artık hani:)))
Hadi bakalım, zaten doğum olayina belli olmaz diyor herkes birden gelebilirmis, birde bakmışsın haftaya sen yada ben yada bilemedinmcrhelena hafif sancı ile hastaneye gittim, 4 cm aciklik varmis, aksama doğru normal yolla melegimi elime aldım yazarız, çok mu şey istiyorum ilahi
Sabırsızsın o yüzden çabucak kavuşmak istiyorsun ama bekle annesi daha miniğin hazırlıkları bitmemiş içeride demek ki. Sen rahat ol o da sakin olsun. Psikolojimiz çok etkikiyormuş onları :)Ilk doğumumda 40+0 da doğum yaptım.
2.de mi 40 ı bekliyor anlamadım. Buradaki doğum haberlerini okudukça insan acaba bugün bende gidermiyim doğuma demeden geçemiyor.:))
Çok gergin ve sinirliyim böyle olan var mı?
Bana hastane biz veriyoruz dedi alma dedi. Ama suyu gelen arkadaslara da lazım olmuş ya grupta. Ben de almayacagım normal olsa alırdım. SagolBen bebek bezi kullandm 3 numara olandn hic almadm hasta bezi sezeryanda cok kanama olmuyr. Cokta memnun kaldim:)
Aynısı 2 haftadır bana da oluyor. Doktor sabah ekmek yeme, ama yine de 100-110 olmayacak şeyler değil, dinlen, geçmezse dahiliyeye git dedi.Kizlar bugun 3. Gün ve sabah kahvaltı masasında kahvaltinin sonlarına doğru çarpıntı başlıyor ve öğlene kadar sürüyor. Tansiyonumu olcuyorum normal ama nabız 110 gibi çıkıyor neden acaba..
Hangi birine amin diyeceğimi şaşırdım :))))
1)4 cm açıklık
2) aksama doğru sanci
3) normal yol
4) meleğimi elime aldim
Bunların hepsi de bir mucize kadar uzak olunca bize hepsi için ayrı ayrı dua ediyoruz biz . Mix yapmış ohhhh ne guzel:))))
Benn yasadimmm:) 1 saate dogurmustm sezeryanla.Kizlar ya acil su geldi bilmem ne oldu diyelim
Sezeryanda olmak gerekiyorssa nasil oluyor acaba
Doktor musait mi, ameliyathane bos mu, nasik oluyor ki
Endişeleniyorum
Bu mesAja beni ilgilendirmiyor diye bakıp geçmek isterdim ama tam da benden bahsediyor . Kayıtsız kalamadim :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?