2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Doğum esnasındada kramp girerse bittik, gerçi sancıdan dolayı kramp girsede hissetmezsin diyolar :)
Nerden aklına geliyor doğum esnasında kramp girmesi. O kramplar hamilelikte oluyor doğumda olmuyor. Düşünme öyle şeyler kış kış yapalım. Doğumda sancı hamilelikte kramp var. Kaldı ki hetkes jet doğum yapacak :)

Ben bugün gidip depend bez alayım en iyisi su fln gelirse aniden giyerim, beden ne alcaz büyük boy nasıl olur çok mu büyük
Ben bilmiyordum bu su olayının hastaneye gidinceye kadar sürdüğünü falan. Görümceme sordum senin nasıldı nasıl gittin hastaneye malum hazırlıksız yakalanmıştı, ped mi koydun ne yaptın dedim. Bana dediki "ne pedi yahu havlu koydum ben" ben şok. Normal olsa alacam şu depend hasta bezlerinden de sezeryan diye inatla almıyorum. Olurda gelirse suyum aniden havlu da fena fikir değilmiş

Alisir hic canini sıkma. Bizimde sarilik sinirdaydi doktor ac kalmasin ver biberonla dedi ama memeyide ugras dedi. Once memeyi verdm almadigi zamanlarda sagdm biberonla verdm cok sukur sarilik olmadik. Emme kuvvetleri yeterli gelmiyr sanirim.

Ben bebek bezi kullandm 3 numara olandn hic almadm hasta bezi sezeryanda cok kanama olmuyr. Cokta memnun kaldim:)

Sen varya kesin haziran annesi olacaksin he :)
Keyfi yerinde bebisin

Ah canım nerde yaa,doktorum bile umutsuz benden suni sancı öneriyor kendi kendine geleceği yok bu 1-2-3 haziran minnoşlarının:)) ama inşallah dediğin gibi olur sırasıyla efefsunkar sen ben bi de Bihter34 dökülürüz artık:))

Sabırsızsın o yüzden çabucak kavuşmak istiyorsun ama bekle annesi daha miniğin hazırlıkları bitmemiş içeride demek ki. Sen rahat ol o da sakin olsun. Psikolojimiz çok etkikiyormuş onları :)

Ben bebek bezi kullandm 3 numara olandn hic almadm hasta bezi sezeryanda cok kanama olmuyr. Cokta memnun kaldim:)
Bana hastane biz veriyoruz dedi alma dedi. Ama suyu gelen arkadaslara da lazım olmuş ya grupta. Ben de almayacagım normal olsa alırdım. Sagol

Kizlar ya acil su geldi bilmem ne oldu diyelim
Sezeryanda olmak gerekiyorssa nasil oluyor acaba
Doktor musait mi, ameliyathane bos mu, nasik oluyor ki
Endişeleniyorum

116 mesaj okudum sorulan soru varsa kaçmasın diye ama dogum yapmıs biri bu kadar sayfayı okuması zor bizde sordugumuzla kalıcaz heralde
Süt sağma makinası soran için lansinoh ve avent diyorum
39. Haftada olan arkadaslar gelmedi diye üzülmeyin normalde 42 haftaya kadar beklenebiliyr herkesin döllenme durumu farklı sabır inşallah
Benim bayrama denk geliyor doktor bayrama kadar gelmeZse suni sancı diyor bakalım yaşayıp görücez sadece bir kişi burda suni sancıyla ilgili yazdı tecrübesi olan varsa ama tecrübe diyorum :) bekliyorum ..
Ve mesaj yazmışken size elimin yaptığı emzik zinciri paylaşayım daha düzenleme yapılacak ama bu zincirler cok kullanıslı değil agzına alırsa diye süs hatıra ona

Eklentiler

• IMG_3224.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 62
Kizlar bugun 3. Gün ve sabah kahvaltı masasında kahvaltinin sonlarına doğru çarpıntı başlıyor ve öğlene kadar sürüyor. Tansiyonumu olcuyorum normal ama nabız 110 gibi çıkıyor neden acaba..
Aynısı 2 haftadır bana da oluyor. Doktor sabah ekmek yeme, ama yine de 100-110 olmayacak şeyler değil, dinlen, geçmezse dahiliyeye git dedi.
Geçmiş olsun.

Şimdilik en önemlisi 4 cm açıklık:):):):) kızlar suyumuz gelmeden sancı başlaması daha iyiymiş bi de onu ekleyelim su sonra gelsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…