- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
- 248
Canım benim hemşireden öğrendiğim kadarıyla sağıldıktan sonra 3 saat oda ısısında,3 gün buzdolabında,3 ay da buzlukta saklayabiliyormuşuz..çıkarınca kesinlikle cezvede kaynatmıyorsunuz dedi ama nasıl ısıtacağımızı da anlamadım ben. Galiba sıcak su dolu bir kaba koyulacakKizlar birsey sorucam sut saklama nasil oluyor.yani saginca o sutu dolapta mi sakliyoruz.nasil yapicaz.benim kiz memeyi alir almaz uyuyakaliyor en azindan sut sagip hem sutumu arttirmak hemde vermek istiyorum
Dun sagdim biraz dolaba koydum normal kismina.o sutu kac gun icinde icirmeliyim . bide kasjkla iciriyorum ben biberon vermedim hic korkuyorum memeye alisamaz diye.zaten gogus uclarim buyuk bebegin agzi kucuk zor aliyor biberona alisirsa hic almaz diye.
Ben artık hafif oturarak uyuyorum.Yahu ben artık yan da yatamıyorum arkadaşlar... Sağa yattıysam sağ, sola yattıysam sol elim, parmak uçlarım uyuşuyor, sizde de oluyor mu ?
İnşallah bizimde normal olur, seninki kadar çekmeden hemen olsun ama :) ne çektin ya helal sana vallaYok canim baska sikayet olmuyor
Wc ve oturmak sorun sadece.bazi yerlerde his kaybi olabilir yaziyor ben ilkinde hic yasamadim oyle birsey bundada dikus yine ayni yerde.insallah bu seferde yasamam.dikis olmadan normal dogum olmuyor bildigim kadariyla
Sadece dikislerini kolla ve bakimini iyi yap
Bide kendini yorma dinlen dikis agrin gecene kadar.normal dogum zor ama gercekten guzel bi surec.kaldi ki ben bu sureci cok daha uzun yasadim
Ama simdi iyiki normal dogurmusum diyorum.istiyorsan gercekten dene.
esmacım bende aynı tencere kapak gibi öğrendım eğitimdeKizlar birsey sorucam sut saklama nasil oluyor.yani saginca o sutu dolapta mi sakliyoruz.nasil yapicaz.benim kiz memeyi alir almaz uyuyakaliyor en azindan sut sagip hem sutumu arttirmak hemde vermek istiyorum
Dun sagdim biraz dolaba koydum normal kismina.o sutu kac gun icinde icirmeliyim . bide kasjkla iciriyorum ben biberon vermedim hic korkuyorum memeye alisamaz diye.zaten gogus uclarim buyuk bebegin agzi kucuk zor aliyor biberona alisirsa hic almaz diye.
evet ki zaten o 1-2 saatte bir olan süreye sizde bebeğinizde alısında zaten düşünmüyorsunuz bile. Hem sütün gelmesi açısından hem sarılık nüksetmemesi için sürekli emmesi gerek. Sağlıcakla kalınCok sagolun sanirim sarilik icin 3
.gun en onemli gunmus o gun genelde en cok yukseldigi gunmus.instagramda takip edeyim bende emziren anneyi
Eziyet bile ifade etmez durumumu. Yarim nefes alıyorum yan yatinca. Imkani yok 3 dk dan sonra tukeniyorum. Yoksa eziyeti cekerdim yine ah bu annelik ah:)) bacagin bebis doğana kadar gelmez. Ben olsam gelmem yani:)))))Yapamadım diye bir şey mi var, biz de insanız anne olacağız diye eziyetimizin de bir sınırı olmalı :) bacağımı tek başına fizik tedaviye yollayacağım, dinlenip gelsin
Zamanından önce alınmasın ne kadar kalırsa o kadar iyi değil mi sencedeBenimki de sezeryan olcak ama doktor hasta bezi alabilirsin dedi. Olabilir yani bebek beklemezse gününü. Çok tedirginim ya Çarşamba kontrol var doktora alsa bebişi diye söylesem mi diye düşünüyorum
Ben temmuzdan korkuyorum canim :)))))) keyfini kaçırmak gibi olmasında dr perşembeye kadar gün verdi alicak yoksa:)Sen varya kesin haziran annesi olacaksin he :)
Keyfi yerinde bebisin
38in içinde olcaz. 37den sonra ne zaman isterse gelsin demişti doktor. Normalde 40.haftada alacak ama çok tedirginim. Her gün annemlere gitmek gelmek zor oluyor. Evde tek kalıyım desem o da olmaz. Ne yapacağımı şaşırdımZamanından önce alınmasın ne kadar kalırsa o kadar iyi değil mi sencede
Yok canım bence bizim listenin kırmızı renklileri sorunlu çıktı:)))))) @arsinli canim şu büyülü listeye bi el atsan? Bizi en sona falan koy ya da çıkar ne biliyim bi değişiklik yap:))))Yaa yok arkadaşım, benim iki hafta öncesine kadar sancım yavaş yavaş başlamıştı, hatta 60a yaklaşmıştımcrhelena ve efefsunkar ile takıla takıla benim kızda onlara ozendı en son nst de sancım 20 idi, şimdi artık bende doğurmaya niyeti olmayanlar kulübüne eklendim
Kimse de sormuyor zaten.Herkes aman bize bulusmayin modunda:))))))))))))))))Kuzum bizi artık herkes ezberledi yazmasak da olur
Elzem olan o dimi Digerleri corap söküğü :)))))))) nasıl bi çaresizlik icindeysek :)Şimdilik en önemlisi 4 cm açıklık:):):):) kızlar suyumuz gelmeden sancı başlaması daha iyiymiş bi de onu ekleyelim su sonra gelsin:)
Elzem olan o dimi Digerleri corap söküğü :)))))))) nasıl bi çaresizlik icindeysek :)
Bana biraz mide üşütmesi gibi geldi canım ama belli de olmaz tabi. Doktoruna ara bi sor istersen ?Kizlar sabahtan beri kusuyorum ve adet sancisi gibi sancim var hic gecmiyo dogum belirtisi olabilir mi
Kizlar sabahtan beri kusuyorum ve adet sancisi gibi sancim var hic gecmiyo dogum belirtisi olabilir mi
Iki gun once hastanedeydim bebegin hareketleri ve suyu iyiydi bu sabah hersey allak bullak oldu adet sancisi gibi sanci vuruyo ve hic gecmiyorKusuyorsan neden olduğunu bulana kusman geçene kadar aman bol su iç. Vücudun susuz kalmasın. İhmal etme.
Bu benim uydurduğum bi hikaye bile olsaydı emin ol 2 hafta önce dogurmus olurdum hikayemde:))))) gerçek olduğundan yon veremiyorum bekliyorum :)Senle beni gruplardan atacaklar uğursuz diye,eskiden cadı diye yakılan kadınlardan olacazo değil hamile oldğumuza inanmayanlar vardır belki arada valla hamileyiz arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?