- 18 Temmuz 2014
- 297
- 251
- 103
Anlıyorum eşinle ailenle ve dr unla konuş en uygun zamanı ayarla istersen, bir an önce netleştir belirsizlik seni daha çok yoracak çünkü38in içinde olcaz. 37den sonra ne zaman isterse gelsin demişti doktor. Normalde 40.haftada alacak ama çok tedirginim. Her gün annemlere gitmek gelmek zor oluyor. Evde tek kalıyım desem o da olmaz. Ne yapacağımı şaşırdım
Canm bi yanlışlık yokmu aramızda 3 gün var 38+4 ün ben 39 sun sen daha var acele etme kendini strese sokma yada tarihimi buraya yanlış yazdın bence daha 1 haftan var yani tarih doğruysaKızlar merhaba 3 haftadır giremiyorum izin aldığımdan beri evde temizlik yemek Faslı falan sürüyor. Kv kp bizde malum. İznimle birlikte onlarda geldiler. Hiç dinlenemedim. Foruma da giremedim. Bebek doğmuyor bi türlü. 40+1 olduk dr beklemek istemiyor yarın yatış yapalım diyor ben biraz daha beklesek mi diyorum. Kafam karman çorman. Suni sancı ile açılma olmazsa sezaryen e alacak. Şu anda hiç açılma Yok. Ne yapacağım bilmiyorum. Siz olsanız bekler miydiniz . Suyunda azalma var ama normal haftasından dolayı dedi. Ağrı sancı da Yok nst de. Bende bazen hissediyorum ama yoğun değil. Bu arada bebek 3300 Den fazla olmayacak dedi hoca dün. Kilosu da az gibi geliyor
Suan yazdiklarin ve de hafta olarak tam tamına ayniyiz . bebegin kilosu da dahil. dr un söyledikleri de aynı. Yani ben normal sancıyı bekliyim diyorum bir terslik olmazsa. 41+ ya beklenmesinde sakınca yok eğer bebekte bi sorun yoksa.Kızlar merhaba 3 haftadır giremiyorum izin aldığımdan beri evde temizlik yemek Faslı falan sürüyor. Kv kp bizde malum. İznimle birlikte onlarda geldiler. Hiç dinlenemedim. Foruma da giremedim. Bebek doğmuyor bi türlü. 40+1 olduk dr beklemek istemiyor yarın yatış yapalım diyor ben biraz daha beklesek mi diyorum. Kafam karman çorman. Suni sancı ile açılma olmazsa sezaryen e alacak. Şu anda hiç açılma Yok. Ne yapacağım bilmiyorum. Siz olsanız bekler miydiniz . Suyunda azalma var ama normal haftasından dolayı dedi. Ağrı sancı da Yok nst de. Bende bazen hissediyorum ama yoğun değil. Bu arada bebek 3300 Den fazla olmayacak dedi hoca dün. Kilosu da az gibi geliyor
Bende seni merak eidyordumKızlar merhaba 3 haftadır giremiyorum izin aldığımdan beri evde temizlik yemek Faslı falan sürüyor. Kv kp bizde malum. İznimle birlikte onlarda geldiler. Hiç dinlenemedim. Foruma da giremedim. Bebek doğmuyor bi türlü. 40+1 olduk dr beklemek istemiyor yarın yatış yapalım diyor ben biraz daha beklesek mi diyorum. Kafam karman çorman. Suni sancı ile açılma olmazsa sezaryen e alacak. Şu anda hiç açılma Yok. Ne yapacağım bilmiyorum. Siz olsanız bekler miydiniz . Suyunda azalma var ama normal haftasından dolayı dedi. Ağrı sancı da Yok nst de. Bende bazen hissediyorum ama yoğun değil. Bu arada bebek 3300 Den fazla olmayacak dedi hoca dün. Kilosu da az gibi geliyor
Suan yazdiklarin ve de hafta olarak tam tamına ayniyiz . bebegin kilosu da dahil. dr un söyledikleri de aynı. Yani ben normal sancıyı bekliyim diyorum bir terslik olmazsa. 41+ ya beklenmesinde sakınca yok eğer bebekte bi sorun yoksa.
Cnm sut disarida uc saat, dolabin ust kisminda uc gune kadar durabiliyor ancak ben hic bi gunden fazla bekletmedim, dondurucuda uc ay bekleyebiliyorKizlar birsey sorucam sut saklama nasil oluyor.yani saginca o sutu dolapta mi sakliyoruz.nasil yapicaz.benim kiz memeyi alir almaz uyuyakaliyor en azindan sut sagip hem sutumu arttirmak hemde vermek istiyorum
Dun sagdim biraz dolaba koydum normal kismina.o sutu kac gun icinde icirmeliyim . bide kasjkla iciriyorum ben biberon vermedim hic korkuyorum memeye alisamaz diye.zaten gogus uclarim buyuk bebegin agzi kucuk zor aliyor biberona alisirsa hic almaz diye.
Allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin inşallah. Çok sevindim umarım sütün de gelmiştir.Kızlar doğum yaptım ikimizde iyiyiz çok şükür 2950 gr doğdu spinal oldum
Alttaki takviminiz yanlış mı acaba ? 39. Haftada gözüküyorsunuz, 40+1 olsa 41 yazardı aşağıda. Eğer takviminiz doğruysa daha 1 haftanız daha varKızlar merhaba 3 haftadır giremiyorum izin aldığımdan beri evde temizlik yemek Faslı falan sürüyor. Kv kp bizde malum. İznimle birlikte onlarda geldiler. Hiç dinlenemedim. Foruma da giremedim. Bebek doğmuyor bi türlü. 40+1 olduk dr beklemek istemiyor yarın yatış yapalım diyor ben biraz daha beklesek mi diyorum. Kafam karman çorman. Suni sancı ile açılma olmazsa sezaryen e alacak. Şu anda hiç açılma Yok. Ne yapacağım bilmiyorum. Siz olsanız bekler miydiniz . Suyunda azalma var ama normal haftasından dolayı dedi. Ağrı sancı da Yok nst de. Bende bazen hissediyorum ama yoğun değil. Bu arada bebek 3300 Den fazla olmayacak dedi hoca dün. Kilosu da az gibi geliyor
Kontrol diye doktora gitmistim ikindin 4 gibiydi randevum. Hafif islaklik hissediyordum ama herzaman akintim oldugu icin anlamadim sumu degil mi doktor ultrasonla bakinca suyunda ciddi azalma var muayene edecm dedi suyun geliyormus azar azar kese yirtilmis benim birden gelmedi suyum hemen yatis yapildi bi kac dogumdan sonra seni alacm dedi yatisim 5bucuk gibi yapildi 6bucukta oglum kollarimdaydi. Acil durumlarda acil hastalarin onceligide vardir zaten benden sonraya aldi bi kac dogumuNasil oluyor cnm sureci anlatir misin
Ben kraftin yatagini almistim cnmHanımlar mrb. Bebek yatağı için sünger zararlı mı olur? Besikle birlikte yatakta geldi. Ancak bildiğimiz sert sünger. Yün mı yaptırmak gerek sizce? Siz ne aldınız?
Bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim. Kuzucuk seni üzdü ama geçiyor hepsi :)
Ben de verginin özellikle birisi arayıp ne zaman gelecek dediği zaman doğdu mu dediği zaman göbeğine düştü mu dediği zaman kimseye tahammülüm kalmiyor
Sen ekmek yiyor muydun ki beatrices ben yiyorum ama sadece kahvaltıda ondan dolayı mi oluyor ki
Ben de yaz bebeği olacak diyip duruyordum kızım yazı bekliyor sanırım yaz gelmedikçe gelmeyecek onlar da hakli
Haziran basi dogumu olanların ortak noktası doguramamasi o zaman
Canım cok sevindim sağlıklı olmasına.. Ben de bekliyorum biliyorsun umarım senin gibi güzel haberler alirim hamilelikte uzuldugumuzle kalırız..
Harikalar cok tatlilarKapi suslerim hastane odasi icin yatak baslari bitti şükür. Kiyafetleri de yikaniyo bebisin. Yarin da dagitilacaklari hallettim mi baya is azalacak. Pazar gunu yaradı bana
Amin cnmTeşekkürler kızlar...
Anne olunca insan bebeğinde küçücük birşeye bile üzülüyor ister istemez .
İnşAllah hepimizin bebekleri sağlıklı olur
Ay yok agzindan yel alsinHarikalar cok tatlilar
Senin dogumun yarin degilmiydi yanlis mi hatirladim
Cnm valla oyle ise ben beklemeye karar veriyrm gibi yaKontrol diye doktora gitmistim ikindin 4 gibiydi randevum. Hafif islaklik hissediyordum ama herzaman akintim oldugu icin anlamadim sumu degil mi doktor ultrasonla bakinca suyunda ciddi azalma var muayene edecm dedi suyun geliyormus azar azar kese yirtilmis benim birden gelmedi suyum hemen yatis yapildi bi kac dogumdan sonra seni alacm dedi yatisim 5bucuk gibi yapildi 6bucukta oglum kollarimdaydi. Acil durumlarda acil hastalarin onceligide vardir zaten benden sonraya aldi bi kac dogumu
Ay ben kimle karistim seni cnm kusura bakmaAy yok agzindan yel alsinen erken 7 gun sonraya anlasma yapmamiz lazim benim ufaklikla.
Duphalac adı canım. Ben de çok kötüydüm. Bana iyi geldi. Doktoruna yine de sor istersen.
Canım duphalac veya osmalac kullanabilirsin.Aninda etki ediyo 5 dakika sonra tuvalettesin emin ol. İlk doğumumda eve gelince kullanmıştım ben. Bebek için de zararı yok zaten.Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?