Bebekli hayatın 4.gününden merhaba

Pazar günü öğleden sonra hastaneden çıkıp, evimize geldik... hamilelik süreci gibi Doğum ve hastane süreci de benim için sıkıntısız geçti şükürler olsun.. sezeryan olduğu için şu an dikişlerde bi miktar sızlama ve yanma, biraz hareket kısıtlanması var tabi ki ama bişeyleri yapmama engel olacak derecede değil neyseki...
Ada bize, biz de ona uyum sağlamaya çalışıyoruz..
Yarın ilk kontrol için hastaneye gideceğiz... meme ve mama ikisini birarada veriyoruz sarılık riskine karşı... yarınki kontrolden sonra biraz daha netleşeceğiz bakalım beslenme noktasında...
Henüz doğum yapmamış ve özellikle sezeryan olacak arkadaşlara tek önerim rahat olmaları... çünkü o kadar kısa sürede herşey olup bitiyor ki... inanamıyorsunuz bile... ki benim bebeği aldıktan sonra var olan 2 miyomumu da aldı dr ona rağmen 9'da ameliyathaneye inmiştim, 10:00'da odamdaydım tekrar... bebeği ben odaya gelmeden getirmemişler bunu çok sevdim mesela

herkes ikimizi de bekliyordu...
Meğer eşim baba olmak için yaratılmış onu fark ediyorum şu 4 gündür... kızı ile aşk yaşıyor resmen...

evde de düzen 2.gün biraz daha oturmaya başladı... annem ve kızkardeşim şimdilik bizimle... geceleri dönüşümlü uyuyoruz...

gündüz daha rahat tabi ki... bir süre misafir kabul etmeme kararı aldık eşimle ki bence çok mantıklı... kimseyi gözünüz göresi olmuyor pek.. bakalım her yeni gün yeni bir tecrübe getiriyor.
Haaa bu arada uyurken kundak yapmak

Henüz Doğum yapmamış olanların sormak istediği birşey varsa memnuniyetle cevaplayıp, yardımcı olmak isterim. Bu arada Avent elektrikli pompa gayet başarılı bir seçim olmuş, tavsiye ederim. Hatta tüm Avent ürünlerinden çok memnunum şu ana kadar.
Herkese sevgiler...