- 14 Nisan 2012
- 735
- 735
- 133
Oncelikle stres yapma canim yasadigin seyler cok normal 3 gunluk minicik bir bebek o. Su anda yapacagin en dogru sey sutunu sagip kasikla ya da siringayla agzina vermek ben oyle yapardim 5-10 kasik artik ne kadar icerse verirdik. Ben biberonla da verdim sutumu. Sarilik başladıysa daha cok uyumaya baslar zaten. Sen kasikla ver sutunu biraz canlansin bebegin. Biraz biberon da verebilirsin korkma. Ama biberonla biraz icirip hemen gogsunu tutturmaya calis. Simdi cok ufak iki ceker birakir cenesi cabucak yorulur. Ilk zamanlar boyle canim cok sabir gerekiyo. Sen hicbir sey yapma evde sadece bebegini emzirmeye bak. Annen varmis zaten ne guzel o isleri halleder sen sadece bebegini al kucagina surekli emzirmeye odaklan kolay gelsin Allah sifa versin bebegine. Merak etme duzelecek herseyKızlar nolur yardım edin banabebeğimin 3. Günü bugün dünyaya geleli.. sürekli uyuyor.. uyandırmak için soyuyorum ayaklarının altına vuruyorum topuklarına vuruyorum.. burnunu sıkıyorum yok uyanmıyor.. az çok sütüm geliyor.. ama bi iki çekince hemen uyuyakalıyor..annem şekerli su vermek istedi karşı çıktım ama doktor sarılık başladığını söyledi.. doktora kalsa sürekli emzir diyor ama emmiyor napayım
sütümü sağıp kaşıkla mı versem ağzına bi de şekerli su mu versem bi yardım edin
![]()