• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çok merak ediyorum neden olabilir acaba
Ee geriliyo artık karın kaslari son zamanlar ondandır muhtemelen birde bende artık aşağiya dogru çok baskı hissediyorum mesela gunluk yuruyuşe çıkıyordum şimdi markete zor gidip geliyorum yuruyemiyorum açıkçası çok baskı yapiyor erkenmi olcak acaba sizdede varmi ayni durum lavaboyu zaten hic soylemiyorum ordan çikamiyorum zaten bisey icmeden durursam ancak oyle yaklastikca korku basti owwwww:(

Bi kaşık şekerli su verdik .. annemin ısrarı üzerine :KK43: sonra sağdım ve 4-5 kaşık süt verdik yine uyudu :KK43:
kendini uzme daha 3. Gununuz bugun alisir benim 17. Gunum yarim saati geciyor emmesi dakika tutuyorum giderek artti dakikalar. Oynaya oynaya emiyor resmen seninkide emecek dogalarinda var cunku gun gectikce farkedeceksin. Pes etme ben o emmiyor diye aglamistim bi kac kere baktim sutum azaliyor gibi silkeledim kendimi ve pozitif dusunmeye odaklandim sanada tavsiye ederim. Bide annemin yaptigi sey uyuduktn bes on dakka sonra minciklayip ayaklarini falan en ufak bi kipirdanista kasikla agzina verdi sutumu heo. Bi kac gun elimizde kasikla gezdik resmen uyudu diye birakma hemen bi kasik bile onun midesi icin yetiyor ilk gunler

Ee geriliyo artık karın kaslari son zamanlar ondandır muhtemelen birde bende artık aşağiya dogru çok baskı hissediyorum mesela gunluk yuruyuşe çıkıyordum şimdi markete zor gidip geliyorum yuruyemiyorum açıkçası çok baskı yapiyor erkenmi olcak acaba sizdede varmi ayni durum lavaboyu zaten hic soylemiyorum ordan çikamiyorum zaten bisey icmeden durursam ancak oyle yaklastikca korku basti owwwww:KK43:
Bende aynıyım yürümek işkence oldu evde bazen yemek yaparken falan bile baskıdan duramıyorum artık doğurup rahatlamak istiyorum birde her şeye sinirlenir oldum psikolojik olarak da gerginim yani

Acik cay,rezene tohum cayi,humanna stil tea ic. 3-4 tane pettieberrue biskuvi ye
Biskuvi cay 3 ogun.diger bitkiler 1 er ogun ayri ayri.bolsu ic. Memelerinle konus. Masaj yap.
Tahinpekmez 1 tatlikasigi.
Devlette yaptim dogumu.
Orda boyle verdiler.
Mamayida aptamil in 90 cc lik hazir ped siselerde verdiler.cok pratikti. İyilesip cikinca o hazir sutlerden alacagim.yolculukta,hastaneye falan giderken cok pratik olur.
Canım neden çay ve bisküvi var. Çay demir için sıkıntı, açık demişsin gerçi ama bir de o bisküviler bana hiç sağlıklı gelmiyor, palm yağı var şeker var içinde, kolestrolün artar günde 3 öğün çok fazla hem de. Mama olarak da bana herkes etrafımdaki evolvia ya da organic hipp tavsiye ediyor.

Aynen canım gerginlikten mi acaba
karın kaslarımız ne desin canım 52 cm benim sıpa, totosu kaburgamın altında esnedi kaburgam, ayakları sağ yanımda, çok zorlanmıyorum yürüyüşte falan ama nst de 80 i gördüm sancıda bugün çok hissetmiyorum

Bende aynıyım yürümek işkence oldu evde bazen yemek yaparken falan bile baskıdan duramıyorum artık doğurup rahatlamak istiyorum birde her şeye sinirlenir oldum psikolojik olarak da gerginim yani
Aynen işte mesela gecen hafta ben kontrole gitmiştim nst de benim sancim oldugunu soyledi doktor yarim saat sonra bidaha gir aynisi çikarsaa seni bugun yatiririm dedi dusun ozamn daha 35 haftalikti tabi ben girmedim zaten ogleye kadar hastanede yoruldum ben sanci falan hissetmedigim icin eve geldim gereksiz strese ne gerek acil bisey olursa giderim zaten yakın hastane bekliyoruz bakalim hayirlisiyla ama artık iyice zorlamaya basladi dedigim gibi cok baski var aşağiya yurumeye korkuyorum 40 haftayi gorurmuyuz bilemiyorum yada daha erken

Kızlar merhaba drum nstdr sancı çıkmayınca doğumu tetiklesin diye alttan muayane edip hirpaladi bayağı stringg gibi bi işlem yaptm dedi ismini yanlış soylems olabilirim eve git dusa gir yürü bikac güne baslar doğum dedi eve geldiimden beri kanlı akintim var ve ara ara kasilmalar ama canimi cok acitti böyle dıştan müdahaleyle daha önce doğumu baslayan var mı?

kendini uzme daha 3. Gununuz bugun alisir benim 17. Gunum yarim saati geciyor emmesi dakika tutuyorum giderek artti dakikalar. Oynaya oynaya emiyor resmen seninkide emecek dogalarinda var cunku gun gectikce farkedeceksin. Pes etme ben o emmiyor diye aglamistim bi kac kere baktim sutum azaliyor gibi silkeledim kendimi ve pozitif dusunmeye odaklandim sanada tavsiye ederim. Bide annemin yaptigi sey uyuduktn bes on dakka sonra minciklayip ayaklarini falan en ufak bi kipirdanista kasikla agzina verdi sutumu heo. Bi kac gun elimizde kasikla gezdik resmen uyudu diye birakma hemen bi kasik bile onun midesi icin yetiyor ilk gunler
Yazdığın şeyler ilaç gibi geldi. 3.günümüz ve hala bi damla su çıkıyor mememden süt yok. Delirmek üzereyim. 2 saatte bir memeyi emziriyorum boş da olsa. 3 satte bir de mama takviyesi ama kaşıkla. Biberon vermedim. Ne hapmalıyım bilmyorum

hayırlı olsun sağlıcakla büyüt inşAllah kızının bezelye parmaklarını çok merak ediyorum. kaç kilo kaç cm doğdu? Q qzleem
Saol canımmm darısı başınıza inşallah 37+3 te 3840 doğdu maşallah ponçiğim :) şimdi uyuyo ama yarın bi bezelye parmak fotosu atayım sana ozman teyzesiiiii :) şimdilik ponçik yanak gösterebiliyorum parmaklar kapalıııı :))))

Eklentiler

• IMG_8457.webp
    IMG_8457.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 141
Kızlar merhaba drum nstdr sancı çıkmayınca doğumu tetiklesin diye alttan muayane edip hirpaladi bayağı stringg gibi bi işlem yaptm dedi ismini yanlış soylems olabilirim eve git dusa gir yürü bikac güne baslar doğum dedi eve geldiimden beri kanlı akintim var ve ara ara kasilmalar ama canimi cok acitti böyle dıştan müdahaleyle daha önce doğumu baslayan var mı?
Bu alttan muayeneyi hic sevmiyorum ya dogum gunu gelmeden bebegin suyunu patlatiyorlar ondan sonra suni sanci doğur doğurabilirsen benim ilk dogumumda kontrole gittim bayan doktor alttan muayene etti daha zamanim varmıs halbuki suyumu patlatmisti ondan sonra aaa suy patladi bunun diye ta sabahtan gece 11 e kadar suni sanci verdiler aç susuz Allahım ne işkenceydi ya yapmasinlar şu allttan muayeneyi hic sevmiyorum gereksiz yani zamansiz dogurtturuyorlar ondan sonra açilmadi hadi sezeryan en guzrli evde sanci gelip gitmek çogu oyle yapiyor eger normal istiyorsan ama insan korkuyo iste genede

Benim bu hafta 3 defa alttan muayene oldu. Özellikle bi tanesi baya acıdı ama bende hiç kanama vs ağrı bişey olmadı sonrasında. Sadece vajinanın içi tahriş olmuş gibi yanıyo ve acıyo :(

Bu alttan muayeneyi hic sevmiyorum ya dogum gunu gelmeden bebegin suyunu patlatiyorlar ondan sonra suni sanci doğur doğurabilirsen benim ilk dogumumda kontrole gittim bayan doktor alttan muayene etti daha zamanim varmıs halbuki suyumu patlatmisti ondan sonra aaa suy patladi bunun diye ta sabahtan gece 11 e kadar suni sanci verdiler aç susuz Allahım ne işkenceydi ya yapmasinlar şu allttan muayeneyi hic sevmiyorum gereksiz yani zamansiz dogurtturuyorlar ondan sonra açilmadi hadi sezeryan en guzrli evde sanci gelip gitmek çogu oyle yapiyor eger normal istiyorsan ama insan korkuyo iste genede
Evet canm bende huzursuz olmadm degil kilosu fazla biraz daha beklersek sezeryan yolu görünüyor dedi bende eve geldigimden beri üzülüyorum demek daha zamanı vardı bebek gelmek istemiyo sezeryan olsaydı diye ama güvenmek istedim inşallah sonu güzel olur

Benim bu hafta 3 defa alttan muayene oldu. Özellikle bi tanesi baya acıdı ama bende hiç kanama vs ağrı bişey olmadı sonrasında. Sadece vajinanın içi tahriş olmuş gibi yanıyo ve acıyo :KK43:
Canım beni bayağı hirpaladi normal dogsaydim daha iyiydi dedim zaten eve gelir gelmez kanlı parçalar gelmeye basladi siyirdim iyice falan dedi 1-2gune dogum okur dedi ve 2cm civari da acilman var dedi

Saol canımmm darısı başınıza inşallah 37+3 te 3840 doğdu maşallah ponçiğim :) şimdi uyuyo ama yarın bi bezelye parmak fotosu atayım sana ozman teyzesiiiii :) şimdilik ponçik yanak gösterebiliyorum parmaklar kapalıııı :))))
Maşallah ne guzel bebek darısı bizim başımıza inşallah normalmi doğum yoksa sezeryanmi niye erken oldu benimde ara sira sancim oluyor çunku korkuyorum biraz erkenmi olcak diye

Canım beni bayağı hirpaladi normal dogsaydim daha iyiydi dedim zaten eve gelir gelmez kanlı parçalar gelmeye basladi siyirdim iyice falan dedi 1-2gune dogum okur dedi ve 2cm civari da acilman var dedi
Aa senin baya rahim ağzını zedelemiş eliyle açmış resmenn. Hiç duymamıştım böyle bişey :/ daha zamanın da varmış neden yaptı ki böyle bişeyi

Yok ben zaten kimseye mama iyidir demek vs istemiyorum, sadece annelere ve bebeklere kıyamıyorum. Sen çok haklı olabilirsin, ben emzirmeye yeterince değer vermeyen bir beyanda bulunmuş olabilirim. Amacım kimseyi üzmek değil, sadece herkes elinden geldiğini yaptıktan sonra da iyi hissedebilsin. Hepimiz çok iyi anneleriz, kaşıkla biberonla ya da memeyle olması bunu değiştirmez.
Fikrin için ve tatlı uslübun için teşekkür ederim :KK200:

Ben de anlayışın ve üslubun için çok teşekkür ederim. :KK19:

Hatta sana bir itirafta bulunayım bu akşam:KK48: Grupta ilk yazmaya başladığımız zamanlarda şu kilo muhabbetlerinden dolayı falan çok gıcık biri olduğunu düşünüyordum. Her kilo muhabbeti açıldığında sana sinir oluyordum:olamaz:
Ama zaman geçtikçe gayet samimi ve doğal olduğunu farkettim. Çok tatlı bir insansın. Seviyeli, anlayışlı yazışmalarını seviyorum :KK19:
İçimden de olsa, başlardaki önyargılı yaklaşımım için kendimden utandım sonradan :olamaz:

Maşallah Allah nazarlardan korusun :dua:

Evet canm bende huzursuz olmadm degil kilosu fazla biraz daha beklersek sezeryan yolu görünüyor dedi bende eve geldigimden beri üzülüyorum demek daha zamanı vardı bebek gelmek istemiyo sezeryan olsaydı diye ama güvenmek istedim inşallah sonu güzel olur
Anladım olsun sağlıcakla doğsunda bende sezeryan istiyorum açikçasi o işkenceyi tekrar yaşamaktan korkuyorum

Bebek 3800 gr ilkini normal dogurmussun bunu da normal dog kolay olur dedi sezeryana almak istemiyorum dedi oyuzden yaptı
Maşallah ya ne güzel beslemişsiniz bebeğinizi. Benim bebeğim de tam tersi çok zayıf gerilik var. 39. Haftadayım ama bebek 35 görünüyo. 2700 gr. Benim de küçük olduğu için normal doğumu kaldıramayabilir dedi doktorum :(

Back
X