• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende kasık ağrısı adet olacakmışım gibi ağrlarım yoğunlukta canım. Az kaldı inş. Drun alttan muayene etti miydi?
Pazartesi alttan muayene oldum .ama geçen hafta nisan geldi bende cok az.iki gundur de devam ediyor daha fazla geliyor ama kanama vs yok .bende adet sancısı gibi sancı çekiyorum .internette araştırmaktan bi hal oldum cnm.akisina bıraktım şu an bile belim ağrıyor. Sanirim herkesin doğumu farklı oluyor

Kendimi dinlemekten yorulmuş ve bırakmış durumdayım canım. Kasıklarım da belim de oluyo ağrı önensemiyorum artık. Ilk oğlum da günün de leke de geldi sancı da doğum da aynı günde oldu bitti. Bu kerata da gününü bekliyo gibi :)

Son gun mu dogdu bu kiz mi erkek mi benim ilk artik dogmayacak diye korkmaya basldim moralim cok bozuk

Pazartesi alttan muayene oldum .ama geçen hafta nisan geldi bende cok az.iki gundur de devam ediyor daha fazla geliyor ama kanama vs yok .bende adet sancısı gibi sancı çekiyorum .internette araştırmaktan bi hal oldum cnm.akisina bıraktım şu an bile belim ağrıyor. Sanirim herkesin doğumu farklı oluyor
Aynen canım herkesin doğumu farklı olduğu gibi bir annenin 1.ve 2. Hatta kaç çocuğu oluyorsa ayrı olabiliyor biri diğerine benzemiyor. Hayırlısı diyelim bekleyip görelim inş :)

Son gun mu dogdu bu kiz mi erkek mi benim ilk artik dogmayacak diye korkmaya basldim moralim cok bozuk
Beklenen doğum tarihinde doğdu cnm. Nasipse oğlum olacak yine inş. Ama ilk oğlumdaki gibi değilim mesela. Ben sancı anın da sezaryen için gideceğim bu gidişle derken normal doğum içinmiş hazırlık. Bi şekilde dünyaya gelecekler inş kolay ve sağlıklı bir şekilde gelsinler cnm.

Beklenen doğum tarihinde doğdu cnm. Nasipse oğlum olacak yine inş. Ama ilk oğlumdaki gibi değilim mesela. Ben sancı anın da sezaryen için gideceğim bu gidişle derken normal doğum içinmiş hazırlık. Bi şekilde dünyaya gelecekler inş kolay ve sağlıklı bir şekilde gelsinler cnm.

Amin inşallah. Herkes sezeryan ol artik diyor cok bunaldim bende iyice daha beklenen tarihe bir hafta var

Saol canımmm darısı başınıza inşallah 37+3 te 3840 doğdu maşallah ponçiğim :) şimdi uyuyo ama yarın bi bezelye parmak fotosu atayım sana ozman teyzesiiiii :) şimdilik ponçik yanak gösterebiliyorum parmaklar kapalıııı :))))
sen dogum yaptinmi cnm biz senle ayni gidiyorduk ani falanmi oldu cok sevindim.Allah anali babali buytsun insallah saglikla gule gule buyut poncik kizini.foto da koymussun masallah subhanallah kuzuya.kilosuda cok iyi masallah 37 +3 de.benim 12 haziran gizukuyor bakalim bir dogursamda kurtulsam sizler kurtuldunuz oh ne guzel.sezeryan oldu galiba..

sen dogum yaptinmi cnm biz senle ayni gidiyorduk ani falanmi oldu cok sevindim.Allah anali babali buytsun insallah saglikla gule gule buyut poncik kizini.foto da koymussun masallah subhanallah kuzuya.kilosuda cok iyi masallah 37 +3 de.benim 12 haziran gizukuyor bakalim bir dogursamda kurtulsam sizler kurtuldunuz oh ne guzel.sezeryan oldu galiba..
Seninki de sezeryan mı olacak? Bizimki de 12 Haziran da olacak kısmetse

evet cnm oyle gozukuyor eger erken gelmesse 12 haziran senin demi ay ayni gun dogucaklar insallah desene.sezeryan olacak gunler gecmek bilmiyor bi dogursak da bizde dimi...
Evet çok korkuyorum erken gelcek diye. Sabah sancıyla uyandım aklım çıktı canım yandı. Düzenli oldu bir de. Tamam dedim geliyor. Ilık suyla duş aldım. Azalarak geçti. Doktorum da normal olduğunu söyledi. Haftaya salı son muayenemi olcam kısmetse. Gelsinler valla karnımı sevmekten bi hal oldum

Yazdığın şeyler ilaç gibi geldi. 3.günümüz ve hala bi damla su çıkıyor mememden süt yok. Delirmek üzereyim. 2 saatte bir memeyi emziriyorum boş da olsa. 3 satte bir de mama takviyesi ama kaşıkla. Biberon vermedim. Ne hapmalıyım bilmyorum
Canim seni cok iyi anliyorum caresiz hissediyorsun. Sezeryan mi olmustn benim 3. Gun geldi sutum. Bizde evolvia mama verdik sarilik olmasindn iyidir. Ben ilik dusa grdm masaj yaptm sicak havlu koydm memeye ise yariyr. Emzirmekle cok iyi yapiyrsn sutun gelmesi icin en iyi uyarici. Umutsuzluga kapılma niye gelmesin sutun gelir hiic canini skma. Sadece sakin ol ve daha gelmedimi sutun bu cocuk ac bidaha ver memeyi diyenlere lafini soyle. Icine atma inan soyleyince rahatliysn. Ben esime parlamistm hee sut geldide ben ictim fesatligimdn dediydm bidaha sut mut sormadi. Mama ver tabi ister kasikla ister biberonla şu sarilik riskini atlatn gerisi kolay. Ben 3 kere biberon verdm karnini bi guzel doyurdm. Artik emmeye hafiftn baslaynca biraktm biberonu kasiga devam ettim. Sonuc anlattgm gibi. Bol sabir diliyrm

O 41 e kadar bekleyelim. Bebek hareketleeini takip et. 40 biterse iki gunde bir geliceksin. Sonra sezeryaani dusunuruz dedi.

Tabi acil degisiklik olma ohtimali de var dedi.[/Q
Dr una güven canım o zaman gerçekten o seni daha iyi yönlendirir. Önemli olan bebişin hareketlerini takip etmemiz. Iyice yeri daraldı hareketi azaldı yavrumun bende sürekli Takipteyim inş aksi bi durum olmaz.

Canım neden çay ve bisküvi var. Çay demir için sıkıntı, açık demişsin gerçi ama bir de o bisküviler bana hiç sağlıklı gelmiyor, palm yağı var şeker var içinde, kolestrolün artar günde 3 öğün çok fazla hem de. Mama olarak da bana herkes etrafımdaki evolvia ya da organic hipp tavsiye ediyor.
Bize de hastane de bisküvi verdiler hatta evde geçireceğimiz 1. Gün de aynı menü vardı bol sıvı ve bisküvi ben halen ara öğün olarak yiyorum sabah çay yerine humana içiyorum. Kızım 3 ten sonra uyumuyor emirdir hatta kustu falan ama uyumuyor sürekli ellerini ağzına götürüyor bugün meme de heyecan yapıyor gibi alamıyor memeyi emziremedim süt gelmediği için mi acaba böyle yapıyor. Şu saatte bile bulgur pilavı dere otu tahin pekmez yedim süt olsun diye olmuyor bi türlü moralim bozuldu

Yazdığın şeyler ilaç gibi geldi. 3.günümüz ve hala bi damla su çıkıyor mememden süt yok. Delirmek üzereyim. 2 saatte bir memeyi emziriyorum boş da olsa. 3 satte bir de mama takviyesi ama kaşıkla. Biberon vermedim. Ne hapmalıyım bilmyorum
Kaşıkla nasıl veriyorsunuz ben de denedim ama yarısı içine yarısı dışına oldu 1 ölçeğinde yarısını anca içirdim

Kızlar sütüm geldi diyorsunuz ya nasıl anlıyorsunuz. Ben memeyi sıktığım zaman süt damlıyor sütüm gelmiş mi demek yani bebeğe yeter mi. Süt geldi tarifini yapabilecek varsa çok sevinecem valla.
Gündüz 1 kere gece 1-2 kere mama veriyorum bugün 5. Günümüz normal mi acaba gece gece çok moralim bozuldu

Kızlar sütüm geldi diyorsunuz ya nasıl anlıyorsunuz. Ben memeyi sıktığım zaman süt damlıyor sütüm gelmiş mi demek yani bebeğe yeter mi. Süt geldi tarifini yapabilecek varsa çok sevinecem valla.
Gündüz 1 kere gece 1-2 kere mama veriyorum bugün 5. Günümüz normal mi acaba gece gece çok moralim bozuldu
Canim memeye sut indigi zaman benim taş gibi derler ya sertlesmisti tum gogsum hatta oglum ememedi tam olarak sizisina dayanamadim sagdim ikisinide tamamen oyle rahatladim yoksa dokununca falan cok sizliyordu ben boyle tarif edebilirim. Zaten sutun gelince meme ucunu hafif sıksan bile süt geliyor hemen

Evet canım normali bekliyorum. Ama hiç bi belirti yok. 20 gün önce doktor kanala yerleşmiş az sancin olsa gelir demişti. Ama gelmiyor bi türlü

Kanala yerleştiyse aslında suni denenebilir istersen tabi.Benim hiçbiri olmadığı için yani kanala yerleşme ya da açılma sancı vs böyle giderse sezeryan görünüyor.Kanala yerleştikten sonra da mı olmadı ağrın sızın?

Benim 32. Haftada başladı. İlk önce 1 hafta geriydi doktor cihaz yanlış ölçüyodur dedi, 35 de 2 haftaya çıktı gerilik yine olabilir dedi. Bu hafta gittiğimde bebeğin 3 haftadır 2800 de kaldığını öğrendim gerilik 3 haftaya çıkmış. İşim kötü yanı bütün değerler 35 gözüküyo hepsi geri sadece kilo olsa hadi neyse derdim ama. Kordondaki kan akımı iyi diyolar ama bebek beslenemiyo hatta ilginç bi şekilde bugun ölçülen değer geçen haftakinden de düşük çıktı. Bebek anne karnında kilo verir mi ?
Benimde önce 1 hafta geri sonra 2 hafta oldu yani 35 de 33 göründü ama dedi küçükten aldım ölçtüm dedi aıkıntı yok dedi ama işte şunu bunu ye dedi insan ister istemez üzülüyor ama sıkmamak lazım önemli olan saglıklı dogması doktor 4 kilo doguyo cocuk aglaması zayıf rengi kaçık biz isteriz ki canlı tepkiler göstersin dedi haftaya ctesi bakalım ne dicek
Bi de son haftalarda kiloda değişme olmuyorsa boşa kürek cekeriz onun yerine dısarda emsin der alırız bebeği dedi bilmiyorum bakalım inş mink düZelmiştir aksine bende hızlı kilo almaya başladım elim ayagım şişti
Ayrıca kan akışı suyu iyi demişti

Bize de hastane de bisküvi verdiler hatta evde geçireceğimiz 1. Gün de aynı menü vardı bol sıvı ve bisküvi ben halen ara öğün olarak yiyorum sabah çay yerine humana içiyorum. Kızım 3 ten sonra uyumuyor emirdir hatta kustu falan ama uyumuyor sürekli ellerini ağzına götürüyor bugün meme de heyecan yapıyor gibi alamıyor memeyi emziremedim süt gelmediği için mi acaba böyle yapıyor. Şu saatte bile bulgur pilavı dere otu tahin pekmez yedim süt olsun diye olmuyor bi türlü moralim bozuldu
Demek yarıyor birşeylere. Sen de üzme kendini stres yaptığın için belki böyle oluyordur. Hiç bilmiyorum ki. Lilipit iyi biliyor bunları. Şimdi git güzel bir duşunu al masaj yap. Olumlu düşün bugün öyle çook sütüm olacak ki diye. Güne böyle başla :)

Back
X