• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Mrb kizlar ben carsamba gunu dogum yaptim sezeryanla tansiyonla problem olunca ve bebegin suyu azalmaya baslayinca doktor hemen aldi oglum 2390 dogdu kuveze aldilar kilosunu toparlayana kadar orda kalicak
İnşallah bir an önce kavuşursunuz bebeğinizle, kaç haftada doğum oldu?

Kızlar ilişkinin normal doğum için iyi olduğunu öok duydum ama ben korkuyorum ya bebek kanala girdiyse bir sıkıntı olursa diye sizce olur mu yada başka normal doğuma ne iyi geliyor hurma yiyorum ama hiç etkisi yok gibi

Mrb kizlar ben carsamba gunu dogum yaptim sezeryanla tansiyonla problem olunca ve bebegin suyu azalmaya baslayinca doktor hemen aldi oglum 2390 dogdu kuveze aldilar kilosunu toparlayana kadar orda kalicak

Canım hayırlı olsun bebeğin.İnşallah en kısa zamanda toparlar evinize çıkarsınız

Ayy canım hayırlı olsun, bende benim devreler efefsunkar efefsunkar ve mcrhelena mcrhelena ne yaptılar dogurdular mı diye bakayım dedm senin bu mutlu haberini görmüş oldum, rabbim tez zamanda toparlamasini nasip etsin insallah canım biliyorsun bende çarşamba sürpriz bir şekilde sezeryan ile bebeğimi elime almıştım ki benim zamanım gelmişti ama sancı hiçbir yoktu, neyse diyeceğim şu ki doğumdan sonra zaten farklı bir psikoloji de oluyoruz suan seni en iyi ben anlarım, benim 3 gün sütüm gelmedi hatta bir ara acaba hiç mi sütüm olmayacak diye bile düşünmeye bile başlamıştım, sonrasında hersey yoluna girdi yavaş yavaş sende sıkıntılı zamanlarında rabbimé güven zor zamanlar seni bekliyor ama emin ol yavaş yavaş hepsi geçecek ve sen en yakın zamanda bebisinle evde çıkacak ordan bize yazmaya baslayacaksin, iyi haberlerinizi bekliyoruz, tekrardan hayırlı olsun

Canım yok bizde daha bişey:)) olursa mutlaka haber edecez:))
Sen ne güzel doğurdun en zor zamanlar ilk günleri de atlattın sayılır darısı başımıza inşallah.Bekledikçe insan daha çok geriliyor yok hareketleriydi yok sancı var mı:)) hakkımızda hayırlısı olsun aynı gün doğurabiliriz biz efefsunkar efefsunkar la bir mucize olmazsa:)

Benim doktorum göbek bağını bile eşine kestiriyor. Bazı hastaneler sokmuyor ama bizimkinde hiç duymadım. İnstagramda dilan polat ı takip ediyorum. Çatır çatır foto da video da çekiyor
Benim hastanem de "dünya aslan" ile anlaşmalı, doktorum da Sezin Saygı Özyurt ikisine de instagramdan bakabilirsib, dr um hergün foto paylaşıyor hatta dogumhaneden ben çok şaşırdım ama cuma günü söyledi bunu bize. Ben arastıracagım ama yine de,

Hayırlı olsun en kısa zamanda kucagınıza alın inşallah

Kızlar benim eşimde profesyonel makina var mesleği fotoğrafçılık değil ama uzun yıllar profesyonelce çalışmış. Biz düğün nişan fotolarımızı hep kendi makinamızla lenslerimiz fotografcı arkadaslarımızla cektik. Gecen dr dayken rica ettik ameliyathaneye girip çekim yapabilirmiyiz diye, doktor ne dedi biliyor musunuz,

Sağlık bakanlığı yeni bir karar almış hiçbir şekilde ameliyathane içinde çekim yok yasaklanmış, hatta telefondan hemşireler falan da çekemezmiş. Yeni birşey bu. Bilginiz olsun fotografcı ayarlayanlar bir konuşun isterseniz bilgi alın derim.
Bence hastaneler işine geldiği gibi konuşuyor doğum fotoğrafçısı almayabilirler ama hemşireye tel yada fo. Mak verince çekiyorlar ben verdim çektiler

Kızlar bebegimin yüzünde sivilce gibi kızarıklıklar olustu. Nasıl gider onlar. Annem öpünce olur dedi ama hassas oldugu için hiç öpmüyoruz bile

Hayırlı olsun, geçmiş olsun. Inşallah en kısa zamanda evinize dönersiniz. hayırlı evlat olsun inşallah

Bence hastaneler işine geldiği gibi konuşuyor doğum fotoğrafçısı almayabilirler ama hemşireye tel yada fo. Mak verince çekiyorlar ben verdim çektiler
Canım bu senin dogumdan sonra olan bir durum sanırım sadece ameliyathanenin içi çekilemez diye sanırım gectiğimiz persembe cuma gibi ama haklu da olabilirsin şimdi kuzenime bir sorayım eşi kadın doğumcu haberi var mı diye. Yazarum yine.

Ayy canım hayırlı olsun, bende benim devreler efefsunkar efefsunkar ve mcrhelena mcrhelena ne yaptılar dogurdular mı diye bakayım dedm senin bu mutlu haberini görmüş oldum, rabbim tez zamanda toparlamasini nasip etsin insallah canım biliyorsun bende çarşamba sürpriz bir şekilde sezeryan ile bebeğimi elime almıştım ki benim zamanım gelmişti ama sancı hiçbir yoktu, neyse diyeceğim şu ki doğumdan sonra zaten farklı bir psikoloji de oluyoruz suan seni en iyi ben anlarım, benim 3 gün sütüm gelmedi hatta bir ara acaba hiç mi sütüm olmayacak diye bile düşünmeye bile başlamıştım, sonrasında hersey yoluna girdi yavaş yavaş sende sıkıntılı zamanlarında rabbimé güven zor zamanlar seni bekliyor ama emin ol yavaş yavaş hepsi geçecek ve sen en yakın zamanda bebisinle evde çıkacak ordan bize yazmaya baslayacaksin, iyi haberlerinizi bekliyoruz, tekrardan hayırlı olsun
Biz de ışte sizin güzel haberlerinizle avunuyoruz canim napalim. Sabah uyanıyoruz buraya bakıyoruz yeni bebis haberleri var mi diye bizimkilerin tekmesini kontrol ediyoruz arasa nst deki düz çizgileri gösteren sonuçları tazeliyoruz falan . Di mi mcrhelena mcrhelena :))) ama sen aramızdan gzl siyrildin çıktın tebrikler:)
Şaka bi yana allah kuzuna ve sana huzur dolu bi hayat versin ins

Kızlar bebegimin yüzünde sivilce gibi kızarıklıklar olustu. Nasıl gider onlar. Annem öpünce olur dedi ama hassas oldugu için hiç öpmüyoruz bile
Çok farklı sebepleri olabilir canim. Yani sıcaktan olur öpünce olur bazen cilt hassastir olur. Kisa surede geçer bazen , bazen uzun süre gecmez ... duruma göre dr a gidersin . o yüzdeki kizariklarin hikayesi genel olarak böyle :) geçmiş olsun

Canım benim kızımda da olmuştu.doktor sıcaktan dedi.yeğenimde oldu.doktor anne sütünün yağlı olmasından dedi.farklı sebepleri olabilir

Back
X