Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çoook heyecanlı... saglıkla tez vakitte tek avazda kucağına al inş. Jet doğum olsunSon durum kızlar 3 te nişanım geldi evdeyim sancılar artmaya başladı birazdan çıkmayı düşünüyoruz :)
Allah analı babalı büyütmeyi nasip canım. Kısa zamanda toparlar sen hiç merak etme.. hayırlı uğurlu olsunMrb kizlar ben carsamba gunu dogum yaptim sezeryanla tansiyonla problem olunca ve bebegin suyu azalmaya baslayinca doktor hemen aldi oglum 2390 dogdu kuveze aldilar kilosunu toparlayana kadar orda kalicak
Ben de bir araştırayım söylediğin iyi oldu. Biz kendimiz çekim yapacaktık.Benim hastanem de "dünya aslan" ile anlaşmalı, doktorum da Sezin Saygı Özyurt ikisine de instagramdan bakabilirsib, dr um hergün foto paylaşıyor hatta dogumhaneden ben çok şaşırdım ama cuma günü söyledi bunu bize. Ben arastıracagım ama yine de,
Saol canım benim amin ben hala bekliyorum malesef sen ne alemdesinCanım hayırlı olsun..Rabbim tez zamanda bebişler ini kucağına alıp evine dönmeyi nasip etsin
Cok saol canımUzulme cnm, inşallah yakında sağlıkla kavusacaksın bebeklerıne
Mutlaka zordur senın ıcın ama ıkızde genelde olan bır surec
Sonrasıda muhtesem guzellık
Hayırlı olsunnn
Sanada gecmıs olsun
Sıcaktan da olur canım çok giydirme. Banyo yaptır bi bak geçer benceKızlar bebegimin yüzünde sivilce gibi kızarıklıklar olustu. Nasıl gider onlar. Annem öpünce olur dedi ama hassas oldugu için hiç öpmüyoruz bile
Hadi hayırlısı canım sağlıkla al kucağına inşallah darısı başımızaSon durum kızlar 3 te nişanım geldi evdeyim sancılar artmaya başladı birazdan çıkmayı düşünüyoruz :)
Ay inşaallah canım çok sağol duan için :)Çoook heyecanlı... saglıkla tez vakitte tek avazda kucağına al inş. Jet doğum olsun
Amin canım inş tüm bekleyenlere rabbim tez zaman da nasip etsin. Bu kadarı gördüm ya inş sonu da güzel sonuçlanır.Hadi hayırlısı canım sağlıkla al kucağına inşallah darısı başımıza
İnşallah canım inşallah. Aynen o kadarını bile goremiyom benAmin canım inş tüm bekleyenlere rabbim tez zaman da nasip etsin. Bu kadarı gördüm ya inş sonu da güzel sonuçlanır.
Bebeğinizin bezi günde kaç defa kaka oluyor kızlar ?
Ayyy çok heyecanlı...Son durum kızlar 3 te nişanım geldi evdeyim sancılar artmaya başladı birazdan çıkmayı düşünüyoruz :)
4 veya 5 kez oluyor. 2 saatte bir altını değiştiriyorum. İdrar muhakkak oluyor.Bebeğinizin bezi günde kaç defa kaka oluyor kızlar ?
Herkesler nerde kizlar dogurdunuz tabii minnaklarlardan yazan yok ben kaldim bugunde gelcek gibi degil![]()
Çok güzel ya sağlıkla al insallah bir avazda bizede dua et kendiliginden başlasın doğumumuz senin gibiSon durum kızlar 3 te nişanım geldi evdeyim sancılar artmaya başladı birazdan çıkmayı düşünüyoruz :)
Biz de ışte sizin güzel haberlerinizle avunuyoruz canim napalim. Sabah uyanıyoruz buraya bakıyoruz yeni bebis haberleri var mi diye bizimkilerin tekmesini kontrol ediyoruz arasa nst deki düz çizgileri gösteren sonuçları tazeliyoruz falan . Di mimcrhelena :))) ama sen aramızdan gzl siyrildin çıktın tebrikler:)
Şaka bi yana allah kuzuna ve sana huzur dolu bi hayat versin ins