• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bebegimin yüzünde sivilce gibi kızarıklıklar olustu. Nasıl gider onlar. Annem öpünce olur dedi ama hassas oldugu için hiç öpmüyoruz bile
Oglumun da olmustu doktor yenidogan aknesi demisti. Cok normal biseymis hicbir sey surmenize gerek yok sadece banyo yaptirin demisti. Fazla opmeyin filan dedi. Yengem de bebegin guzel gelistigini gösterir bunlar demisti ne kadar dogru bilmiyorum. Yine de doktoruna goster belki alerjik bir durumdur yediklerinden olmus olabilir

Kızlar sağ göğsüm özellikle çok acıyor emerken sanki canım çekiliyor :KK43: ne yapabilirim krem falan işe yaramıyor
Ben lansinoh sürüp göğüs kalkanı taktım her emzirmeden sonra o sürekli nemli tuttuğu için iyileşti acıyor ama.çok acımıyor eskisi gibi. zamanla o da geçecek ama bunu bir yaşayacağız işte. lansinoh sürüp göğüs pedi koyuyordum önce göğüs pedi kremi emdiği için bir faydasını görmemiştim sende bir dene istersen

Yani biz üste para veriyoruz girip çeksin diye. Acaba bebeğin mi mahremiyetini kastediyor hani çıplak ya :)))
:KK70::KK70:benim velet ultrasonda bile fotografini alirken tekmeleri basiyo suratini asiyo istemiyo. Onun gibi biriyse bu da bu mahremiyeti kastedip engelletmis olabilir fotografi bak bunu dusunmemistim:KK66:

Kizlar selam.. sipayla dun hastaneden ciktik basbasa evdeyiz. Gercekten alismisiz rahatliga 4yil sonra zor oldu cocuk bakmak.
Emme gogus sut sorunumuz cok sukur yok. Hatta hastaneye 4 cantayla gittik 3 unu nerdeyse hic acmadik.
Neyse kizlar bebis bembeyaz tenli yuzunde vucudunda kzariklik cikiyor.alerjik mi,yedigim bisey mi dokunuyo anlamadim.
Ikinci sorum park yatak almistim ama ama minik yatak odasi yanina kullanabilecegim bir besik tarzi bisey onerir misiniz?
Bu arada mahvoldum hem sezeryan dikisldrim hem sirt agrim hem her isin bana bakmasi mahvetti beni.hatta dikislerimin attigini bile dusunuyorum.. kambur yuruyorum. Meger benim agri kesici bir ilaca alerjim varmis. Agrilari o yuzdende cekiyor olabilirim...
Herkese sevgiler. Lutfen alintilayarak cvplayin eskisi gibi herseyi okuyamiyorim;(

Kızlar doğum yaptım çok şükür 20:45 hastaneye giriş yaptım 22 50 de doğum yaptım. Çok şükür kesik te olmadı canlar.dua eden herkesten Allah razı olsun darısı bekleyenlere kolay doğum diliyorum inş :) oğluşta bende çok şükür iyiyiz. Dua eden herkesten Allah razı olsun :)

Kizlar selam.. sipayla dun hastaneden ciktik basbasa evdeyiz. Gercekten alismisiz rahatliga 4yil sonra zor oldu cocuk bakmak.
Emme gogus sut sorunumuz cok sukur yok. Hatta hastaneye 4 cantayla gittik 3 unu nerdeyse hic acmadik.
Neyse kizlar bebis bembeyaz tenli yuzunde vucudunda kzariklik cikiyor.alerjik mi,yedigim bisey mi dokunuyo anlamadim.
Ikinci sorum park yatak almistim ama ama minik yatak odasi yanina kullanabilecegim bir besik tarzi bisey onerir misiniz?
Bu arada mahvoldum hem sezeryan dikisldrim hem sirt agrim hem her isin bana bakmasi mahvetti beni.hatta dikislerimin attigini bile dusunuyorum.. kambur yuruyorum. Meger benim agri kesici bir ilaca alerjim varmis. Agrilari o yuzdende cekiyor olabilirim...
Herkese sevgiler. Lutfen alintilayarak cvplayin eskisi gibi herseyi okuyamiyorim;(
Masallah canım gözün aydın.yardım eden yok mu neden tum is sana bakiyo bosver dikislerin iyileşen e kadar cok gezme bence

Canım dışardan bakınca yara falan görünüyor mu? Benim arkadaşımın içerden çok acımıştı sertleşme olmuş. Doktor antibiyotik vermişti öyle geçti
Yara iyileşti sayılır ama galiba çok çatladı ondan mı ki

A aydogdu06 canim gozun aydin allah anali babali buyutsun insallah. Ama cok dikkat et kendine sonucta bi ameliyat oldun su an en dinlenmen gereken zaman .yiksa sonra daha zorlanirsin.sen bebegini doyur uyut yeter diger isleri esin yapsin
Annen falan gelmedi mi yardima.

O taneler oluyor doktor 2-3 gun dijkat rt artarsa getir demisti bize.sen yinede sut cilek gibi alerjen seyler yeme birkac gun.bol sutlu gunlerin olsun insallah.

Kızlar doğum yaptım çok şükür 20:45 hastaneye giriş yaptım 22 50 de doğum yaptım. Çok şükür kesik te olmadı canlar.dua eden herkesten Allah razı olsun darısı bekleyenlere kolay doğum diliyorum inş :) oğluşta bende çok şükür iyiyiz. Dua eden herkesten Allah razı olsun :)

Gozun aydin G Gunayfur allah anali babali buyutsun
Masallah bebegine

Hayırlı olsun. Sezeryanli bi şekilde işlere yetismen sana daha çok iş çıkaracaktır. Keşke eşin el atsa bari sana.

Forumdan bebek sesleri yükseliyor sanki. Ne güzel haberler alıyoruz masaallah. Bi ara hep üzücü haberler alıyorduk . Allah hepimize sağlıklı ve kolah doğum nasip etsin sizin gibi..

A aydogdu06 canim gozun aydin allah anali babali buyutsun insallah. Ama cok dikkat et kendine sonucta bi ameliyat oldun su an en dinlenmen gereken zaman .yiksa sonra daha zorlanirsin.sen bebegini doyur uyut yeter diger isleri esin yapsin

O taneler oluyor doktor 2-3 gun dijkat rt artarsa getir demisti bize.sen yinede sut cilek gibi alerjen seyler yeme birkac gun.bol sutlu gunlerin olsun insallah.

Masallah bebegine
Hayırlı olsun. Sezeryanli bi şekilde işlere yetismen sana daha çok iş çıkaracaktır. Keşke eşin el atsa bari sana.

Forumdan bebek sesleri yükseliyor sanki. Ne güzel haberler alıyoruz masaallah. Bi ara hep üzücü haberler alıyorduk . Allah hepimize sağlıklı ve kolah doğum nasip etsin sizin gibi..
Inş canım jet doğum nasip etsin rabbim inş bekleyen herkese :)

Kızlar alıntı yapayım dedim beceremedim hepsini. Darısı bekleyenlere olsun inş..
Kızlar bişey soracam ilk kakasını ne zaman yapar bebek. Ilk oğlum hemen yapmıştı.şimdi tık yok sıkıntı olur mu?

Kizlar beni biliyosunuz az cok , aileler burda ve ilk torun ama pek orali degiller. Yani yardim edenimiz yok malesef.Gelincede misafir gibi geldikleri icin gelmemeleri daha iyi.is yapmk zorunda kaliyorum daha cok..
Esim yapiyor saolsun ama cok titiz bir cocugun altini degistirmesi yarim saat arti bir kutu islak mendil demk ben sinir oluyorum. Bisey oluyo yerini bulamiyo falan.dayanamiyorum. biraz once pansuman yapti atan dikis cidden varmis.cok canim yaniyor.
Masallah canım gözün aydın.yardım eden yok mu neden tum is sana bakiyo bosver dikislerin iyileşen e kadar cok gezme bence

Masallah bebegine

Kızlar alıntı yapayım dedim beceremedim hepsini. Darısı bekleyenlere olsun inş..
Kızlar bişey soracam ilk kakasını ne zaman yapar bebek. Ilk oğlum hemen yapmıştı.şimdi tık yok sıkıntı olur mu?
Bizimki 24 saat yapmadi.normalmis.simdi hic durmuyo surekli yapiyor

Back
X