Benden konu ile ilgili son gelişmeler;
1- Kuzenimin eşi kadındoğum dr u başka bir şehirde ona sordum var mı böyle bir yazı diye, hiç haberim yok olsa duyardım dedi ve başhekimi aradı böyle bie yazının olmadığını söyledi.
2- Bizim hastanenin fotografçısı eşimin eski bir arkadaşı, ameliyathanede artık çekim yapılmıyormuş doğru mu diye sordu, o da evet öyle bir durum var artık benim için kötü oldu dedi.
3- şimdi aynı hastanede fizyoterapist bie arkadasımız var ona ulaşamadık bu iş nedir? Hastaneyle mi alakalı yoksa bakanlıktan böyle bir yazı var mı diye soracağız.
4- eşim dedi ki ben şimdi çok yorgunum yarın bakarım netten resmi yazıya böyle birşey var mı diye dedi
5-sıcak sıcak yeni aldığım haber. Bu olay sanırım yalnız Mersin de var, neden bilmiyorum, pilot uygulama mı bilmiyorum. Resmi yazıya ulaştım. Paylaşıyorum. Şansıma diyecek söz bulamıyorum.