• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Esimde aslinda cok yoruldu benimle.
Kesinlikle isleri bana atan biri asla degil.ama iste ben dayanamiyorum.
Foruma girmedende onu dusunuyordum. Hem kimseye minnet etmem hemde bir ay beni idare etse yeter...
Herkes cocuk olunca aileler degisir cok severler falan demisti ama malesef hakli ciktim. ... kimse bir kere opmedi bebegimi;(
Canım eve yabancı birini alacaksan ufak bir tavsiye vermeden geçemedim. Bebeğin uyuduğunda yanına al kapıyı kilitle sende uyu. Sakın bebeğe biraz bak ben yatim deme. Ne kadar kendini güvendirsede sakın unutma. Ben bu konularda çok korkuyorum.

Foruma girmedende onu dusunuyordum. Hem kimseye minnet etmem hemde bir ay beni idare etse yeter...
Herkes cocuk olunca aileler degisir cok severler falan demisti ama malesef hakli ciktim. ... kimse bir kere opmedi bebegimi;(
Ay kıyamam sana, dünyanın en çirkin bebeği olsa bile bebek sevilir. Bebeğini sevmek istemişlerdir ama var bir sıkıntı senin ailelerde. Madem öyle birşey bekleme, beklentin olmazsa birşeyler yaptıklarında şaşırıp mutlu olursun. Tut bir yardımcı en azından yaraların iyileşinceye kadar. Seni anlıyorum bebim eşimde çok titiz başak burcu bir işi çok iyi yapar ama uzun uzun yapar bir de en basit işte bile beni asistan olarak tutar. :)

e

Arkadaşlar günaydın.
Birşey soracağım. Eşimin ilk babalar günü olacak şimdi. Özel olacak bir hediye almak istiyorum. Aklınızdan birşey geçiyor mu

Kızlar benim bebeğim uyurken çok fazla ses çıkarıyor sürekli ses halinde bazen korkuyorum nesefmi alamıyo falan diye ama normal diyo internette araştırdım yeni doğan bebekler gürültülü uyurmuş..sizin bebekleriniz nasıl uyuyor?

QUOTE="uzines, post: 51649024, member: 816205"]Arkadaşlar günaydın.
Birşey soracağım. Eşimin ilk babalar günü olacak şimdi. Özel olacak bir hediye almak istiyorum. Aklınızdan birşey geçiyor mu[/QUOTE]
Ay ne zaman babalar günü benim eşiminde ilk olucak ne alsak acaba:işsiz:

Kızlar benim bebeğim uyurken çok fazla ses çıkarıyor sürekli ses halinde bazen korkuyorum nesefmi alamıyo falan diye ama normal diyo internette araştırdım yeni doğan bebekler gürültülü uyurmuş..sizin bebekleriniz nasıl uyuyor?
Nasıl bir ses, ciğerlerden hırlama gibi mi, burundan mı geliyor?

QUOTE="uzines, post: 51649024, member: 816205"]Arkadaşlar günaydın.
Birşey soracağım. Eşimin ilk babalar günü olacak şimdi. Özel olacak bir hediye almak istiyorum. Aklınızdan birşey geçiyor mu
Ay ne zaman babalar günü benim eşiminde ilk olucak ne alsak acaba:işsiz:[/QUOTE]
Bu pazar

Ahhhj canimm yaa yazmim yazmim dedim ama icimi acittin su lohusa halinle ne dim ki cok dua et canim cok cok utanmasam kalkip gelicem yanina yardima Rabbim herkese hidayet versn nedim ki

Amin insalalh ama doktor beklemek istemiyor işte keşke bebek kilosu 4 ü bulucak simdiden daha fazla bekleyemeyiz diyor çatıdada darlık varmış :KK43:
O zaman dr bekletmez ilk kontrolde randevuyu verir büyük ihtimal:)

Kızlar biberon ve emzikleri nasıl kaynattınız kaynamış suda mı beklettiniz yoksa baya kaynattınız mı? Silikon kısımlarıda kaynatılvak değil mi?
Tırnak makasınıda kaynattınız mı?

Kızlar 39+5 ten merhaba,
Kontrolden geldim şimdi. Nişanım gelmişti cuma günü, ama haaala doğum belirtisi hazırlığı yokmuş.
Nst de dümdüz, ağrı samcı yok.açılma yine yok. Rahim duvarında incelme yok. Yok oğlu yok :)
Bebeğim de 3,850 gr civarıymış, büyüyo gitgide.
Bir hafta daha beklicez normal olur belki diye. Bebeğin durumu iyi diye bekleyebiliyoruz.
Cuma kontrolüm var, en olmadı önümüzdeki salı bu işi karara bağlıcakmışız.
Sanırım bana da sezaryen yolları görünüyo gibi..

Kızlar 39+5 ten merhaba,
Kontrolden geldim şimdi. Nişanım gelmişti cuma günü, ama haaala doğum belirtisi hazırlığı yokmuş.
Nst de dümdüz, ağrı samcı yok.açılma yine yok. Rahim duvarında incelme yok. Yok oğlu yok :)
Bebeğim de 3,850 gr civarıymış, büyüyo gitgide.
Bir hafta daha beklicez normal olur belki diye. Bebeğin durumu iyi diye bekleyebiliyoruz.
Cuma kontrolüm var, en olmadı önümüzdeki salı bu işi karara bağlıcakmışız.
Sanırım bana da sezaryen yolları görünüyo gibi..
Bizimkiler niye doğmuyor yaw peki kanala girmişmi senin bide çatına baktımı şartlar hemen hemen aynı çünkü beni bekletmeyecek geçen haftadan sinyal verdi suni sancı düşünmüyormusnz

Bizimkiler niye doğmuyor yaw peki kanala girmişmi senin bide çatına baktımı şartlar hemen hemen aynı çünkü beni bekletmeyecek geçen haftadan sinyal verdi suni sancı düşünmüyormusnz

Çatım müsait ama bebek aşağı inmediği için suni sancıyı boşuna vermiş olurum dedi dr.
Bilmiyorum niye gelmek istemiyo kızım. Artık fenalık geldi bana da. Ne olacaksa olsun.

selamlar, bebeğin oyuncaklarını nasıl yıkadınız. Bez bebek almıştım ve bulut yastık vs. ama yıkama talimatı bulunmuyor hiç birinde makinada mı yıkanır yoksa elde mi, yoksa sadece silmek yeterli olur mu? yardımcı olursanız sevinirim

Selam kızlar dr den çıktım şimdi oğlum 52cm 3530 gr olmuş Doğumla ilgili hiçbir şey söylemedi haftaya konuşuruz bebek iyice aşağı insin dedi çatı muayenesi yapacak mısınız dedim haftaya bebeğin durumuna göre dedi sezeryan yapacak heralde

Back
X