• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Tecrübeli anneler gaz sancısı için hangi damlayı önerirsiniz. İlk kızımda zinco kullandık bir işe yaramadı. İkinci kızımda cok gazlı
Sabah dörtten beri aglıyo sürekli kucakta gezdirdip rahatlatmaya calıstık ama ben bittim resmen gözlerimi acamıyorum
Lütfen kullanıpta işe yaradıgını düşündügünüz damla surup çay artık ne olursa ismini yazarmısınız

Biogaia diye bi damla var o iyi geliyor biraZ.yuzde yuz gecirmiyor ama biraz rahatlatiyor.birde ben bir kac damla rezene cayi veriyordum
Hatta 20 gunluk olunca 20 cc ye kadar icirebiliyorsun demisti doktor

Kızlar doğum yaptım çok şükür 20:45 hastaneye giriş yaptım 22 50 de doğum yaptım. Çok şükür kesik te olmadı canlar.dua eden herkesten Allah razı olsun darısı bekleyenlere kolay doğum diliyorum inş :) oğluşta bende çok şükür iyiyiz. Dua eden herkesten Allah razı olsun :)

Maşallah ne çabuk olmuş. :rolleyes: Darısı başımıza.
İlk doğumun muydu senin?

Dua eden herkesten Allah razı olsun kızlar inş rabbim bekleyenlere de rabbim jet doğum nasip etsin inş. Canı gönülden dua ediyorum :) rabbim jet doğum nasip etsin herkese inş.

Bebeğim 51 cm 3340 gr doğdu kızlar bu arada..

Maşallah, Allah bağışlasın :nazar:
Güle güle büyütün inşallah:KK36:

Acaba kantaron yağı ya da zeytinyağı iyi gelir mi.bu kantaron çok mucizevi, ben tüm hamikeliliğimde tüm vücuda kullandım yüzüme de sürdüm ne leke oldu ne çatlak, ama bebeğe geçer mi bilemiyorum sormak lazım

Luluuu94 Luluuu94
Ben de kantaron yağından getirttim. Bulabiliyorsanız bir deneyin bence.
Hatta doğumdan sonra şu otoban gibi olan çatlaklarıma da süreyim diyorum. Belki iyi gelir. Bebek karnımdayken sürmek istemedim ben de ama Doğumdan sonra süreceğim. Göğüs için de kullanılıyormuş, yara olursa diye özellikle onun için aldım.

Acaba kantaron yağı ya da zeytinyağı iyi gelir mi.bu kantaron çok mucizevi, ben tüm hamikeliliğimde tüm vücuda kullandım yüzüme de sürdüm ne leke oldu ne çatlak, ama bebeğe geçer mi bilemiyorum sormak lazım

Luluuu94 Luluuu94
Kantaron yağı da zeytinyağı ile yapılıyor zaten bu arada. Kantaron çiçeğini zeytinyağı içinde bekletip yapılıyor.

Esimde aslinda cok yoruldu benimle.
Kesinlikle isleri bana atan biri asla degil.ama iste ben dayanamiyorum.
Foruma girmedende onu dusunuyordum. Hem kimseye minnet etmem hemde bir ay beni idare etse yeter...
Herkes cocuk olunca aileler degisir cok severler falan demisti ama malesef hakli ciktim. ... kimse bir kere opmedi bebegimi;(

:110:

selamlar, bebeğin oyuncaklarını nasıl yıkadınız. Bez bebek almıştım ve bulut yastık vs. ama yıkama talimatı bulunmuyor hiç birinde makinada mı yıkanır yoksa elde mi, yoksa sadece silmek yeterli olur mu? yardımcı olursanız sevinirim

Bende bir tane emzikli uyku arkadaşı vardı, onu çamaşırlarıyla yıkadım. Yastık falan yıkanır sadece şekli bozulmasın istersen düşük devirde soktırırsın. Havalar sıcak zaten kurur hemen.

Kızlar demin lavobaya diye kalktim baya bişey geldiğini hissettim hemen camasirima baktım bildiğin balgam gibi büyük bi akıntım gelmiş bu nisan mi sizce kan felan yoktu

Esimde aslinda cok yoruldu benimle.
Kesinlikle isleri bana atan biri asla degil.ama iste ben dayanamiyorum.
Foruma girmedende onu dusunuyordum. Hem kimseye minnet etmem hemde bir ay beni idare etse yeter...
Herkes cocuk olunca aileler degisir cok severler falan demisti ama malesef hakli ciktim. ... kimse bir kere opmedi bebegimi;(
Valla aklim almiyor diyecek bisey bulamiyrm. Seni anliyrm aslinda. Benimde esimin ailesi görmeye bile gelmedi bebegimi. Ama hic uzulmuyrm dunya tatlisi bebeklerimiz boyle guzellikler sevilmez mi. Kalplerindeki iyi niyettn suphe ediyrm boyle insanlarin

Luluuu94 Luluuu94
Ben de kantaron yağından getirttim. Bulabiliyorsanız bir deneyin bence.
Hatta doğumdan sonra şu otoban gibi olan çatlaklarıma da süreyim diyorum. Belki iyi gelir. Bebek karnımdayken sürmek istemedim ben de ama Doğumdan sonra süreceğim. Göğüs için de kullanılıyormuş, yara olursa diye özellikle onun için aldım.
Ben sürekli kullandım hamileliğimde zeytinyağından yapılıyor sonuçta. Sizde evde de hazırlayabilirsiniz otunu bulursanız aktarlardan.

Ça
Biogaia diye bi damla var o iyi geliyor biraZ.yuzde yuz gecirmiyor ama biraz rahatlatiyor.birde ben bir kac damla rezene cayi veriyordum
Hatta 20 gunluk olunca 20 cc ye kadar icirebiliyorsun demisti doktor
Çayı bebeğe mi içiriyorsun? Sütten başka birşeyi sindiremiyorlar gerçekten faydası olur mu yoksa daha da sıkıntı yapar mı acaba?

Korkum o başka doktora mı gitsem diyorum oda öyle derse ozaman kabul ederim paşa paşa
Ben başka dr a da gittim canim. Aynısını söyledi. Rahminde hiç baski yok iki gün yürü yine açılma olmazsa bakalim dedi.

Kızlar kaşlarıma microblading yaptırmak istiyorum. Kaş kontürü gibi. Doğumdan sonra süt verirken sıkıntı olur mu sizce.

seninbenimgibi seninbenimgibi İnsan sezaryen ihtimali ve haberi alınca bir acayip oluyor, haklısın.
Ben de sabahtan beri sezaryen bakımı filan araştırıyorum, bakalım neler olacak. Sonuçta ben kendime iyi bakmalıyım ki, bebek de iyi bakılsın.
Bugün yardımcım geldi, kışlık ayakkabıları kaldırıp dolabı toparlayalım dedik, iki dakikada enerjim bitti, sanırım sezaryan bu açıdan iyi olacak. Yorgunum çünkü.
Sen nasılsın, evdesin değil mi?

@zehrayalcin87 Ben oyuncakları makinaya attım tül perde ayarında yıkandı fazla sıkılmadan.
Varsa makinada narin ayarı, onunla oluyor.
Bizim makinede narin ayarı 37 dk, haşet olmasın :KK48:
durulama + sıkma var ona atsam daha iyi olcak galiba o da 17 dk
Sezeryanla ilgili önerebileceğin şeyler varsa, paylaşmanı rica ederim. Her türlü olasılığa kendimi hazırlıyorum :)

Back
X