ben işyeri tualetine giremiyorum mesela ama tertemiz ve güzel kokuyor yani şu ana kadar öyleydi. altıma yapacağım sonunda giremiyorum oraya bu kusma geliyor bana dayanamıyorum çıkıyorum hemen. bir de yemekhaneye gitmek tam bir cehennem ezabı duramıyorum mümkün değil çok zor ya... nolucak bu kokulara karşı hassaslığımız
Benim gebeligim mol gebelik degilmis. Bebegin esinde damarlanma sorunu varmis. Ama bebek ve kesesi gayet iyi dedi. Kalp atisini dinledik. Guzel dedi.
Progestani kes dedi. Olur da bebekte anormallik olursa onu orda ilacla tutmanin bir anlami yok dedi. Iyiyse tutunur. Degilse gider dedi.
10. Hafta doldugunda tekrar gel dedi.
Oyle kizlar ..
Kızlar benden birsürü test istediler. Testler 1400 TL tutuyor ve o kadar para veremem. Bunları devlet hastanesinde nasıl yaptırıcam? Doktordan istesem tersler mi ki? Yolu yordamı var mı?
O zaman aceleye gerek yok 19 kasımda kontrolüm var inşallah kalp atışlarını duyar sağlıklı bi gebelik olurda gider haber veriririmDoktora gittin mi? bence bir git görün
Cok sevindim de damar ne alaka? ne olacak şimdi? Ahh ya ne kötü günlerden geçtiniz sizde annelik bebekli
Bir tek forum dolduruyorsun başka bir şey yapmıyorsun. ben aşı falan yaptirmayacagimi söyledim. ilayin da aşısı yok zaten sağlık ocağını yeni değiştirdiğim için hemen ortaya çıktı. yapacak bir şey yok. onlar zaten gebe başına baya para alıyorlar
Çok şükür canım ya içim bi rahat etti anlatamam kucağımıza almak nasip olsun inş kalbi görünce dayanamayıp yavrum diyip ağladım yaabende bugün gördüm canım çok şükür :) herkese yaşatsın inş.
Amin canım İnş hepimize her isteyene inşallahçom güzel bi duygu Allah kavuştursun yavrucaklarımza sağlıkla sıhhatle inşallah
Canim benden de doktorum bir suru istemisti onceki hafta. Ama çıktısini da verdu burda yaptirmak istemezsen disarda da yaptırıp getirebilirsin dedi.bende devlette yaptirdim.sonuclari doktoruma whatsapp dan attimKızlar benden birsürü test istediler. Testler 1400 TL tutuyor ve o kadar para veremem. Bunları devlet hastanesinde nasıl yaptırıcam? Doktordan istesem tersler mi ki? Yolu yordamı var mı?
Kızlar merhabalar
Bugün 6.haftamı bitirdim. 21 Ekim'de beta hgc değerim 2300 olmasına rağmen alttan göremedi. 3 gün sonra tekrar gittim alttan baktı, kese göründü. kalp atışı için 4 kasım da gel dedi.
7. haftada duyulur mu üstten kalp atışları? alttan 3. kez baktırmak istemiyorum.
Sürekli ultrasona girmek bebeğe zarar verir mi?
Kızlar merhabalar
Bugün 6.haftamı bitirdim. 21 Ekim'de beta hgc değerim 2300 olmasına rağmen alttan göremedi. 3 gün sonra tekrar gittim alttan baktı, kese göründü. kalp atışı için 4 kasım da gel dedi.
7. haftada duyulur mu üstten kalp atışları? alttan 3. kez baktırmak istemiyorum.
Sürekli ultrasona girmek bebeğe zarar verir mi?
slm kızlar bizde katılalım aranıza 5+0 :)
Ayy inşallah cnm yaaa cabucak gecer zamanben işyeri tualetine giremiyorum mesela ama tertemiz ve güzel kokuyor yani şu ana kadar öyleydi. altıma yapacağım sonunda giremiyorum oraya bu kusma geliyor bana dayanamıyorum çıkıyorum hemen. bir de yemekhaneye gitmek tam bir cehennem ezabı duramıyorum mümkün değil çok zor ya... nolucak bu kokulara karşı hassaslığımız
Neresi burasi AllasenDoktorum tüm tahlil listesini kağıda aktarıp verdi. Ister burada ister dışarıda yaptır dedi
Seni bi kez daha tebrik ediyrmDoktora gittin mi? bence bir git görün
Cok sevindim de damar ne alaka? ne olacak şimdi? Ahh ya ne kötü günlerden geçtiniz sizde annelik bebekli
Bir tek forum dolduruyorsun başka bir şey yapmıyorsun. ben aşı falan yaptirmayacagimi söyledim. ilayin da aşısı yok zaten sağlık ocağını yeni değiştirdiğim için hemen ortaya çıktı. yapacak bir şey yok. onlar zaten gebe başına baya para alıyorlar
Cnm bida dogurmam diyor musun? Ben ilkinde oyle demistim seninde kotu geciyor ya:)canım aynı yaştayız..benim ilk gebeliğim...
Maşallah boyun ne kadar uzunmuş..boyuna göre kilon hiç te fazla değil..
kilo alsan da boyun uzun olduğu için fark edilmez
Premesis cnm o:)Bende bugün doktora gidenlerdenim. Erken döllenme olduğundan 5 gün önde sata göre. Neyse en azından kalp atışı duyduk. Bulantı için iğne yaptı ve bir hap verdi. Hap bulantı için değil ama bulantı kesme özelliği varmış. Folik asit, kalsiyum, b6 ve b12 vitamini içeriyor. Gebelikte kullanılan bir ilaç zaten. İnşallah bulantıya da iyi gelir. İsteyen olursa ismini verebilirim doktorunuza danışabilirsiniz..
Ay masallahh fistik:)Ah canım ben de 29 yaşındayım. 1,76 yım 69,4 kiloyla başladım şuan 70 oldum. Ama hep göğüslerden bence. Maşşallah silikonlu gibi oldular
Ayrıca boşver boy uzun ya ordan kurtarıyoruz hehe :)
Cnm bi hurafem var ben buldumİnşallah bişey olmaz canım dua et. Dünyada kısmeti varsa hiçbişey olmaz inşallah.
Bi tanıdığımız aynı dediğiniz gibiydi. Şampuansız banyo yaptığı oluyodu. Kokusundan tiksinmişti.
Hadi inşallah. Meraktan çatlicam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?