Sorma ya, özel hastane işte, abartıyorlar
Ben de Haydarpaşa'dan Gün aldım zeynepkamilde iki hafta sonraya randevu veriyordu şimdi gidip orada testleri yaptırıcam ikili testleri de dediğin gibi zeynepkamilde yaptıracağım sözleşelim de beraber gidelim :))
Zaten odaya ilk girdigimde yarim mol gebelik oldugunu soyledigimde gulumseyerek teselli etmeye calisarak. O zaman o bebekte anormallik var almamiz lazim dedi. O an aglicaktim. Bir bakim dur dedi. Bakti da bu mol degil dedi. Cok sukur Allahimm dedim..Dualariniz icin cok tesekkurler..
bence de doktor değiştirmelisin bunlar sana 10.000 tlye doğum yaptırırlar bu gidişle..
devlete sağlık sigortası ödüyoruz sonuçta imkanlardan faydalanmak gerek
geçen ben üç teste 55 tl verdim özelde...üstelik 1 testi ankaraya yolladılar
astronomik rakam o hastane
Ohh maşallah cok güzel cok herkes böyle güzel haberlerle gelsin insallah...Çok şükür canım hersey yolunda 10haftayı doldurduk 11.haftanın içinde dedi doktor kolları ayakları oluşmuş kocaman olmuş bebeğim 3cm in üzerinde boyu hep böyle devam eder inşallah herkes güzel haberlerle döner doktordan
Gidelim valla :)) Ben ıkı hafta sonra ya randevu alicam ikili test için 12.haftam doluyor. Fikir olarak söyleyeyim Üsküdar devlet hastanesinden de erken tarihte randevu alabilirsin, ne zaman gidiyorsun Haydarpaşaya.
Folik içiyordum zaten ama pek kestiğini söyleyemem :)
Ya bana doktor dediki folik asiti aksam al sabah alirsan mide bulantisi yapar:)Folik içiyordum zaten ama pek kestiğini söyleyemem :)
Ohh maşallah cok güzel cok herkes böyle güzel haberlerle gelsin insallah...
Cnm insallah sende ise yararEvet o ilaçtan. Bi heves aldım belki keser umuduyla bakalım. İğne kesti bulantımı. Bu akşam yemek yiyebilicem en azından :)
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşslm kızlar bizde katılalım aranıza 5+0 :)
Cnm on oniki haftadan sonra azaliyor tibben:)Mide bulantıları yok bende olmadı derken 4 gündür korkunç vaziyette.ne zaman geçicek nasıl hafiflicek acaba
11-14 haftalar arasında yapılıyor doktor bugün 12.haftada yaptırabilirsin dedi şuan 11haftanın içindeyim ama 2hafta sonraya alicam randevu
Ben konuyu mahvediyrm ya durmadan yaziyorum
Ozur dilerim kizlarr ben biraz ara vereyim
Kendi nickimk gormekte midem bulandi
Arada yazarim tabisi
Cnm o agrilar normalkililipit sen onlinesın sana sorayım. Ben sanki regl olacak gibiyim. Kasıkta belde ağrılarım var, sanki her an kanamam başlıcak gibi. Sinirlerim bozuldu iyice. Sürekli doktora gitsem mi düşüncesi var, bu sefer eşim de bebek de doktor da ben de stres olucam gibi geliyo. Offff
Denk gelemiyoruz desene
Cnm insallah sende ise yarar
Ben oglumda bu halimden daha fenaydim hic etkisibi gormemistim
Almadim bende tekrar ilaci
Umarim sende cook faydali olur ve miden bulanmazz
Berbat bisey yaaa
Cnm on oniki haftadan sonra azaliyor tibben:)
Hcg degeri arttikca vucudun ona olan tepkisi bu
Onuncu haftaydi sanirim o haftadan sonra hcg azalmaya basliyor ve bulantilar geciyor
Kisiden kisiye degisiklik gosteriyor aslinda
Benim 16 hafta yogun surdu
En son sabah kusmasi 20 haftadaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?