- 12 Haziran 2010
- 130
- 465
- 628
Zaten bu 2. Doktor canim. Bu docent doktor. Buna devam edecegim. Nedenine gelince kan sulandirici ilaclarin ve progestanin etkisi olabilirmis. Hayirlisi canim. Iyi olsun diyelim dua edelim.olur insBu ne anlama gelio aciklamadi mi doktorun???
Gerci cok riskli bisey olsa derdi belki degil mi
Baska doktora da gidip durumu anlatsan inceletsen
Banada verdi 7 8 tahlil.Doktorum tüm tahlil listesini kağıda aktarıp verdi. Ister burada ister dışarıda yaptır dedi
canim benim bildiğim kadarıyla folik asit mide bulantisini onluyomus icindeki bi vitaminden dolayi
Ay masallahh fistik:)
Sorma gogusler fena
Gerci bnm emzirmekten porsumus goguslerimin sadece biraz toparlanmasina sebep oldu simdilik
Premesis cnm o:)
Ben almadim bana yazdi
Bi ise yaramiyor bi onceki hamileligimden biliyrm ama tabi vitamin oldugu icin bi sakincasi yok isteyen alabilir doktoru ile konusup
Ben niye atlayip adini verdiysem
Sakincasi yoktur sanirim
Cnm bida dogurmam diyor musun? Ben ilkinde oyle demistim seninde kotu geciyor ya:)
Yastas birilerini gormek beni mutlu ediyor
Ayy inşallah cnm yaaa cabucak gecer zaman
Bnm oncekinde 16 hafta yogun surdu 20 de azaldi baya
Merhaba arkadaşlar, öncelikle hepinizi tebrik ederim Allah sağlıkla bebişleri kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
Benimde 2. Gebeliğim ilkinde 10 haftalıkkken kalbi durdu ve aldırmak zorunda kaldık , yarın doktor kontrolü var , geçen hafta keseyi gördük inşallah yarında kalp atışlarını duyarız.
Bu arada kahverengi lekelenme mevcut sizde de oluyormu , geçen hafta daha ben sormadan doktor lekelenmeler olabilir normal dedi , ama yine de insanın içi rahat etmiyor .
Canım krem için ilk 3 ay dan sonra kullanıldığını biliyorum.doktorun seni yönlendirir büyük ihtimalIi geceler kixlar catlak icin krem ne kullaniyorsunuz yada daha once kullandinizmi adini verseniz smdiden baslasak sonra vucudumuz fiziki haritasina dondumu kurtulusu olmaz
Benim sat 16 eylul canimHayırlı olsun bebeğin.benim de doğum 21 haziran görünüyo ama SAT la uyumlu değil seninkiyle yakınya senin SAT ne
canım benim evlilik 4 seneye yaklaşıyor...çok zor bebeğim oldu..
açıkçası şimdi de tek korkum bebeğimin fiziksel yada zihinsel engelli olması..
2. kez Rabbim gebe kalmayı nasip eder mi hiç bilmiyorum..o yüzden bi daha doğurmam diyemem ki..
bugün istifra ettikten sonra apar topar evden çıkmak zorunda kaldım..
çok zor geçiyor hele çalışırken...
ama bebeğimle ilgili endişelerim hepsinin önünde..
acaba hala kalbi atıyor mu...sağlıklı gelişiyor mu...herşey normal olacak mı soruları çektiğim çileden önce geliyor..
katlanırım yeter ki herşey normal olsun..
Devlet Hastaneleri yapıyor bi kadın doğum doktoruna gidip söylüyorsun ben testlere hiç para vermedim şimdiye kadar bazılarını sağlık ocağında yaptırdım orda yapılmayanları devlet Hastanesinde yaptırdım hiç sorun olmuyor ikili testi de ayrıntılıyı da zeynep Kamile yaptıricam canım
Evet canim ya.. Ay ne bilim onun o kesecik dedigi yer kordonun devami dedi. Orda bir damar fazlaligi var. Kan akisi var kesecikler olsa kan akisi olmaz orda dedi.Doktora gittin mi? bence bir git görün
Cok sevindim de damar ne alaka? ne olacak şimdi? Ahh ya ne kötü günlerden geçtiniz sizde annelik bebekli
Bir tek forum dolduruyorsun başka bir şey yapmıyorsun. ben aşı falan yaptirmayacagimi söyledim. ilayin da aşısı yok zaten sağlık ocağını yeni değiştirdiğim için hemen ortaya çıktı. yapacak bir şey yok. onlar zaten gebe başına baya para alıyorlar
Merhaba arkadaşlar, öncelikle hepinizi tebrik ederim Allah sağlıkla bebişleri kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
Benimde 2. Gebeliğim ilkinde 10 haftalıkkken kalbi durdu ve aldırmak zorunda kaldık , yarın doktor kontrolü var , geçen hafta keseyi gördük inşallah yarında kalp atışlarını duyarız.
Bu arada kahverengi lekelenme mevcut sizde de oluyormu , geçen hafta daha ben sormadan doktor lekelenmeler olabilir normal dedi , ama yine de insanın içi rahat etmiyor .
1400 tl ye ne testi canım bu ya..
1400 tl ye ben özelde doğum yaparım
Zaten odaya ilk girdigimde yarim mol gebelik oldugunu soyledigimde gulumseyerek teselli etmeye calisarak. O zaman o bebekte anormallik var almamiz lazim dedi. O an aglicaktim. Bir bakim dur dedi. Bakti da bu mol degil dedi. Cok sukur Allahimm dedim..Dualariniz icin cok tesekkurler..mol olmamasına çok sevindim canım ben yaşadım daha önce çok tehlikeli bi durum neyseki seninki mol değimis diğer sorunda çözülür en kisa zamanda canım inşallah Allah bebeğini sana bağışlasin
Doktora gittin mi? bence bir git görün
gittim canım, dozajını arttırdı progeatanın, rahimde bi kanama görmedi. Leke öyle kanama gibi gelmiyor, gün içinde 1-2 damla sadece. Ama sürekli iç çamaşırımı kontrol ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?