2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar çarpıntı yaşayan var mı ben son günlerde yaşıyorum bugün gün içinde de çok yaşadım doktor bir şey demedi ama tedirgin etti beni gün boyu olması ve hala oluyor
Ben kolumu masaya koydugumda nabzimi çok net hissediyorum. Zonkluyo sanki. Nabzim yüksek galiba.

Çok çok geçmiş olsun canım. Allah sana ve bebisine sağlık ve sabır versin. İnşaallah atlatacaksin bugunleri.

Benim sırtım çok agriyo. Gece ya sırt ağrısı ya da burun tikanlikligindan uyanıyorum. Hamile yastığı dan kocam sipariş verecekti hala vermedi..

Bu sene ki hastalıklar çoluk çocuk herkesi ağır etkiledi. İnş tez atlatirsiniz. Geçmiş olsun

İlk çocuğum ama kulağıma küpe olacak. Özellikle büyük çocukla dışarı çıkma kısmı..Haklı yavrucaklar.

onu ben de yapıyorum ama yetmiyor,sırtımı desteklemem için başka yastıkları da koyunca gece arıyorum nereye uçtular bu yastıklar diye...
Ben de aynı durumdayım. En iyisi hamile yastığı denemek..

Bende 19 sonunda hissettim . Öncesinde kendi nabzim gibiydi. Minik gaz hareketi sonrasında minik tekme şeklindeydi. 2-3 gün sonra birden kesildi. 3-4 gün sonra tekrar hissetmeye başladım. Gece gündüz vuruyor karnımın her yerinden bıdık

Amigurumi deneyecekler icin ben tavsiyede bulunayim. Kartopu veya alizenin patik iplerini kullanabilirsiniz. Hem renkleri parlak canli hem de sert duruyo. 2.5 ya da 3numara yun tigiyla orulecek. Nako bonbonla yapan da var ama ben kullanmadim.

Kim Boggs canım merhaba.
amigurimiye merak saldımda. şimdi ilk ip ve tığ alacağım.
aceba hangi marka kaç numara olacak lütfen yardım ((

bende aynı durumdayım. yapmak istiyorum nerden başlayacağımı bilmiyorum. bende tavsiye istiyorum. hatta nerden başalayayım bi video falan öneriniz var mı?
Kizlar annem ip olarak Opal dört mevsim veya Nako Pirlanta, tig olarak da No:2 bas kismi 1,75 milim öneriyor :)

peki arkadaşım önerebileceğin kitap var mı
gerçekten her pedagog farklı bir görüş belirliyor kafam karışıyor hangisi doğru diye
Canim bir arkadas da sormustu ama ben yurt disinda oldugum ve egitimimi de burada aldigim icin türk pedagoglari cok takip edemiyorum. Bikac arastirma yapinca öneride bulunurum

Canım çamaşırını avuç içi kadar ıslaksa olmaz değiştirmeden namaz kılma abdest bozmaz bu sadece çamaşırım nesaset olur değiştir yada ara bezi kullan günlük ped kullanıyorsan onu kullan abdestle sıkıntı olmaz

Bizim oynamalar baya hareketi artık yatıp videoya çekebiliyorum karnımı iç karnım dış karnım yok oyuzden çok belli oluyor dışardan otur izle bazı arkadaşlar hala hissedemiyorlar diye yazmışlar her bebek aynı olmaz bebeğin sağlığı yada kilosuyla hiç ilgisi yok içimiz rahat olsun iç karınla alakalı olabilir bekleyin tepikleriii yakında daha iyi hissedeceksiniz İnş hayırlısıyla

O örgü oyuncakları ben de çok beğeniyorum ama beceremem muhtemelen. Ucuz satan sayfalar varsa bildiğiniz alabilirim

Bu iki gündür biraz belim ağrıyor kalçanın hemen üst kısmı Sizde de oluyor mu?
Oluyor canım çok ayakta kalırsam
Aslında hertürlü ağrıdan az az oluyor sonra geçiyor normaldir diyorum sonuçta belimiz yükü kaldırmaya çalışıyor karnımız büyüdükçe ağrı olması normaldir

Kızlar bayadır nasıl uyuduysam öyle uyanıyordum iki gündür sırtüstü buluyorum kendimi sorun olmaz dimi siz nasıl uyuyorsunuz

Kızlar bayadır nasıl uyuduysam öyle uyanıyordum iki gündür sırtüstü buluyorum kendimi sorun olmaz dimi siz nasıl uyuyorsunuz
Sırt üstü o kadar rahatım ki. Ama öyle yatınca bebiş uyuyo olsa bile uyanıyo ve kıpır kıpır dönüyo içerde. Acaba diyorum rahatsız mı oluyo da uyanıyor ... Kendine rahat bi yer arıyor bulaşıyor mu.. Kafamda deli sorular:) öyle düşündüğüm için Değişti yorum hep o rahat pozisyonu ((

Bilmiyorum ki canım :) benim için farketmez de işte nasıl oluyor sa sırtüstü buluyorum kendimi

Bordo olan baykarancanta.com da ve Gittigidiyorda var. Kipling benzeri çanta yaz çıkıyor. 100 lira ve renkleri var. Kahve olan alonecanta.com da var. Siyah olan da nike

Bordo olan baykarancanta.com da ve Gittigidiyorda var. Kipling benzeri çanta yaz çıkıyor. 100 lira ve renkleri var. Kahve olan alonecanta.com da var. Siyah olan da nike
seçimlerin çok güzel gerçekten.
dün sen onları paylaşınca adıdas çantalara baktım. hem sonrasında spor içinde kullanılabılır. 89tl ye de var 200ede..

Piere cardin arabalarından genelde memnun olan çok duymadım ama sen yine yorumları oku canım.
aynı şeyi yazacaktım. bilmiş bilmiş konuşmak istemedim.
aslında pierecardının bır cok seyınden ınsanlar memmun değiller.
ama en çok bebek arabasından.
çok hantal ve ağırmış, kullanışsızmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…