2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ayni Gün Gidicegiz ozaman banada fazla tatli birseyler yemeden gel dedi.. tetanoz ben vurdurmadım doktorda bahsetmedi..Ayyy Az kaldı bebişlerimize kavuşmaya heyecan doruktaa inşallah Rabbim kolay hayırlı doğum nasip etsin.

Amin canım inşallah evet ya zaman nasıl geçti.İlk başlarda bulantı kusma falan derken günler geçmiyor gibiydi ama ikinci trimester rahat geçince zaman da çabuk geçti.Allah yardımcımız olsun hepimizin vakti zamanında kavuşalım bebeklerimize

Selam kızlar, feci bir gribe yakalandım sadece parol ile atlatmaya çalışıyorum. Aynı zamanda yine bir mantar enfeksiyonuna yakalandım bu kez farklı bir doktora gittim gynomax xl verdi. yarın 20. haftaya gireceğiz ve hareketlerini hala hissedemiyorum önceden göbeğim vardı acaba o yüzden mi?

geçmiş olsun cnm. bolcana dinlenerek bol sıvı alarak geçirmelisin bu süreci. en az 15 bardak su içmeye bak.

eğer hamile kalmadan önce göbeğin vardıysa yapacağın tek şey sırt üstü uzanıp elini göbek deliği altına kasıklara doğru koymak ve beklemek. sabırla beklersen emin ol hissedeceksin bebeğini. ben 18 haftadan beri hissediyorum ama hissetmediğim zamanlar olmuştu ilk zamanlar. sana dediğim gibi yapıyordum. pıt pıt hissederdim küçük de olsa.

Sanki hissediyorum ama emin olamıyorum sanki kendi nabzımmış gibi düşünüyorum :)

Teşekkür ederim canım bunlar bir günde hallolur zaten diye sürekli erteliyoruz ama bakalım hayırlısı aslında ağırlaşmadan almak lazım .. liste oluşturuyorum iki gündür bütçede kumbaramız var alışveriş gününe kadar bekletiyorum Araba konusunda kullananlar çift taraflı ve büyük olanları daha çok tercih ediyorlar biraz hantal oldukları doğru ama fiyat olarakta daha uygunlar değerlendirmek lazım

Bizim ilk etapta yatagi dolabi arabasi var aklimizda cnm büyük alinacaklar arasinda,,ufak tefek seylere bakmadik daha bütce konusunda birsey hesaplamadik ama orta derece birsey harcariz heralde
Sağlıcakla kucağımıza alalım bunlar detay tabiki ama heyecanla ve zaman geçtikçe insan her şeyi düşünüyor :)

@Kim Boggs canım merhaba.
amigurimiye merak saldımda. şimdi ilk ip ve tığ alacağım.
aceba hangi marka kaç numara olacak lütfen yardım ((

bende aynı durumdayım. yapmak istiyorum nerden başlayacağımı bilmiyorum. bende tavsiye istiyorum. hatta nerden başalayayım bi video falan öneriniz var mı?

Kızlar ben de birkaç tane ördüm.
Çok zor değil merak etmeyin. Size tavsiyem ingilizceniz varsa google'a "free amigurumi pattern" yazın. Bir sürü bedava model anlatımı bulabilirsiniz. Bazıları yapılışını ücretli satıyor ama bedava olanları da çok çok fazla. Anlatımlarda hangi numara tığ kullandığı hangi yünü kullandığı da yazıyor çoğunlukla. Ve yapılışı sıra sıra kaç artacak kaç azalacak detaylı bir şekilde yazıyor.
Örnek bir link paylaşacaktım ama yasak mı bilemedim.

inş

inşallah canım tabi o da ihtimal..belki de minyon olur kuzun...
ben Rabbime güvendim sonuç ne olursa olsun o benim bebeğim elimden gelen herşeyi yaptım yapıyorum sonuçta
ruhum dingin daha umutluyum

Cok cok gecmis olsun cnm insallah cuma gunu daha guzel seyler soylicek doktorun bol bol yat dinlen cnm.. Allah bebişlerimizi sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin indsallah

Canım benim okurken kalbim ağzımda okudum resmen
Rabbim en yakın zamanda derdine derman versin..
çok zor günler geçiriyorsun ama inşallah herşey düzelecek en azından sıvı miktarında artış var
bu da olumlu bir gelişme..

Kizlar bir pedagog olarak sizden bir ricam var, ayni yazarin kitaplarini okumaktansa farkli yazarlarin kitaplarini okumaya calisin. Kendi kafanizin yatmadigi seyleri mutlaka sorgulayin.

peki arkadaşım önerebileceğin kitap var mı
gerçekten her pedagog farklı bir görüş belirliyor kafam karışıyor hangisi doğru diye

çok geçmiş olsun canım..yavrular hastalanınca evin tüm tadı tuzu kaçıyor
acil şifalar dilerim

Ben ve kızım iyiyiz çok şükür, dün ikinci doz asimizi da olduk, çok şükür sıkıntılı geçmedi, sende ne var ne yok?
Bizdede sıkıntı yok canım iyiyiz çok şükür aşı olamadım bende ya Türkiye ye gidince geç olurmu bilmiyorum
Kızlar siz tefsir dinliyor veya okuyormusunuz azcık bakıvereyim dedim ama baktım kimseye güvenilmiyor muş

Canım bana oluyo ama 2 gune gecıyo
Yürürken batıyo ama gecıyo

Ben de ilk 19. Hafta sonlarında hissetmiştim. Zaten 22. Haftaya kadar normal yazıyor bendeki kitapta. Bir kaç güne hissedersin inşallah :)

Eveeet bende istiyorum artık kızımı ama çıkıncada karnımda olsa diceksin diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…