Evet canım cok cesit var. Ben cok uzun süre benek bakım çantası olarak satılanlara baktım ama sırt çantası olanlar çok kaba. Beğenmedim. Sonunda spor çantaya karar verdim. Hem sonradan kullanılır dediğin gibi.seçimlerin çok güzel gerçekten.
dün sen onları paylaşınca adıdas çantalara baktım. hem sonrasında spor içinde kullanılabılır. 89tl ye de var 200ede..
Benim arkadaşım da armadillo flip kullanıyor ama hiç memnun olmadığını söyledi. Tek başına kapatması zor oluyomuş. Çok kullanışlı değil, sakın alma falan dedi. Siz memnun musunuz?
Bu iki gündür biraz belim ağrıyor kalçanın hemen üst kısmı Sizde de oluyor mu?
Evet canım cok cesit var. Ben cok uzun süre benek bakım çantası olarak satılanlara baktım ama sırt çantası olanlar çok kaba. Beğenmedim. Sonunda spor çantaya karar verdim. Hem sonradan kullanılır dediğin gibi.
Canım ben denedim onu ebebekte. Gayet kolay geldi bana.bilemedim şimdi.
Hayırlı olsun canım. Ben de hiç mide bulantısı olmadı demek o yüzden dünyaları aldım. İyi yapmışsın, güle güle kullan.Bence de bebek bakım çantaları çok kaba.Bende geçen hafta sonu girdiğim bir çanta mağazasından deri sırt çantası aldım.Yumuşak deri ve hafif.Gözleri de oldukça bol.Bebek için yeterli olacağını dusunuyorum.Hem askıları değişip omuz olarak ta kullanılabiliyor.Ama sırt olarak kullanmak daha pratik bence
Ayrıca dayanamayıp kendime de şık bir çanta aldım
Eşim mide bulantıların hafifledi bakıyorum da alışverişler başlamış diyor
Evetttt Kavuşalım artıkkk bebişlerimize
Heyecan özlem stres korku mutluluk hüzün her duyguyu aynı anda yaşıyorum yaklaştığını düşününce
aynı şeyi bende bi kaç gündür düşünüp kendi kendime gülüyorum :) bian önce gelseler :)
Kızlar bizim bebek arabası yılan hikayesine döndü. Ben en cok trilogyi beğendim ama o kadar para vermek istemiyorum. Concord bebek için çok konforlu ama çok ağır. Alanlar mutlaka baston da alıyor sonradan. Mamas papasa tam karar verdim, arkadaşım memnun değilim sakın alma dedi. Bir akdaşımda joie bebek arabası var. Al kullan yepyeni duruyor dedi. Eşimi ikna ettim, başta çok karşıydı 2. Ele ama ikna oldu. Şimdi o arabadan memnun kalmasam da para vermedim içim acımaz. 1 yıl sonrada mcleran techno xt alıcam. Baston hem rahat olur hem de mcleran kullanıp memnun olmayan hiç duymadım. Bu şekilde çözmüş olurum diye düşünüyorum.
Bende oyleyim ya simdiden bebegimi birakip ise geri donmek zorunda oldugumu dusunuyorum ve cok uzuluyorum hatta.
Kızlar bizim bebek arabası yılan hikayesine döndü. Ben en cok trilogyi beğendim ama o kadar para vermek istemiyorum. Concord bebek için çok konforlu ama çok ağır. Alanlar mutlaka baston da alıyor sonradan. Mamas papasa tam karar verdim, arkadaşım memnun değilim sakın alma dedi. Bir akdaşımda joie bebek arabası var. Al kullan yepyeni duruyor dedi. Eşimi ikna ettim, başta çok karşıydı 2. Ele ama ikna oldu. Şimdi o arabadan memnun kalmasam da para vermedim içim acımaz. 1 yıl sonrada mcleran techno xt alıcam. Baston hem rahat olur hem de mcleran kullanıp memnun olmayan hiç duymadım. Bu şekilde çözmüş olurum diye düşünüyorum.
Nasil evin nesesi olurlar ki :)
Tatlım ne güzel arkadaşının eli açıkmış. Ben senin yerinde olsam alır kullanırım en azından denemiş olursun :)Kızlar bizim bebek arabası yılan hikayesine döndü. Ben en cok trilogyi beğendim ama o kadar para vermek istemiyorum. Concord bebek için çok konforlu ama çok ağır. Alanlar mutlaka baston da alıyor sonradan. Mamas papasa tam karar verdim, arkadaşım memnun değilim sakın alma dedi. Bir akdaşımda joie bebek arabası var. Al kullan yepyeni duruyor dedi. Eşimi ikna ettim, başta çok karşıydı 2. Ele ama ikna oldu. Şimdi o arabadan memnun kalmasam da para vermedim içim acımaz. 1 yıl sonrada mcleran techno xt alıcam. Baston hem rahat olur hem de mcleran kullanıp memnun olmayan hiç duymadım. Bu şekilde çözmüş olurum diye düşünüyorum.
Aynen tatlım ya ben abim ve eşine söyleyemiyorum. Yoksa ne verirlerse kabulum kullanırımbencede hiç kafanı bulandırma arkadaşının verdiğini kullan direk.
beğenmezsen gider alırsın. bakma artık bence.
benım eşimde inanılmaz karsı 2.ele. ama keşke bır arkadaşım olsada deseki baharcım benim bebiş kocaman oldu al şu bebek arabasını oyun halısını beşiği sen kullan dese. hiç yok demem
Kızlar ne şanslısınız ya.. kiminin annesi ve kayınvalidesi kıyafet alır torununa, kimisi örgü örer...Kizlar annem bir seyler almis bugünAllah hepimize bebislerimizi saglikla giydirmeyi nasip etsin...
Çok oturunca bende de oluyor. Kalkarken çok acıyor.Bu iki gündür biraz belim ağrıyor kalçanın hemen üst kısmı Sizde de oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?