2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
seçimlerin çok güzel gerçekten.
dün sen onları paylaşınca adıdas çantalara baktım. hem sonrasında spor içinde kullanılabılır. 89tl ye de var 200ede..
Evet canım cok cesit var. Ben cok uzun süre benek bakım çantası olarak satılanlara baktım ama sırt çantası olanlar çok kaba. Beğenmedim. Sonunda spor çantaya karar verdim. Hem sonradan kullanılır dediğin gibi.

Benim arkadaşım da armadillo flip kullanıyor ama hiç memnun olmadığını söyledi. Tek başına kapatması zor oluyomuş. Çok kullanışlı değil, sakın alma falan dedi. Siz memnun musunuz?

Canım ben denedim onu ebebekte. Gayet kolay geldi bana.bilemedim şimdi.

Bence de bebek bakım çantaları çok kaba.Bende geçen hafta sonu girdiğim bir çanta mağazasından deri sırt çantası aldım.Yumuşak deri ve hafif.Gözleri de oldukça bol.Bebek için yeterli olacağını dusunuyorum.Hem askıları değişip omuz olarak ta kullanılabiliyor.Ama sırt olarak kullanmak daha pratik bence

Ayrıca dayanamayıp kendime de şık bir çanta aldım

Eşim mide bulantıların hafifledi bakıyorum da alışverişler başlamış diyor

Canım ben denedim onu ebebekte. Gayet kolay geldi bana.bilemedim şimdi.

Ben biraz araştırdım nette.Bebe confort ın bebek arabalarıyla ilgili olumlu yorumlar var fazlasıyla.

Bebe confort dusunuyorum açıkçası.Çok daha fazla baktıkça kafa bulanıyor.Hem birinde olan özellik diğerinde olmayabiliyor.

Ama henüz erken bana kalırsa.Acele etmiyorum.
Eğer bir yerde bir kampanya olursa da neden almayayım

Hayırlı olsun canım. Ben de hiç mide bulantısı olmadı demek o yüzden dünyaları aldım. İyi yapmışsın, güle güle kullan.

Kızlar bizim bebek arabası yılan hikayesine döndü. Ben en cok trilogyi beğendim ama o kadar para vermek istemiyorum. Concord bebek için çok konforlu ama çok ağır. Alanlar mutlaka baston da alıyor sonradan. Mamas papasa tam karar verdim, arkadaşım memnun değilim sakın alma dedi. Bir akdaşımda joie bebek arabası var. Al kullan yepyeni duruyor dedi. Eşimi ikna ettim, başta çok karşıydı 2. Ele ama ikna oldu. Şimdi o arabadan memnun kalmasam da para vermedim içim acımaz. 1 yıl sonrada mcleran techno xt alıcam. Baston hem rahat olur hem de mcleran kullanıp memnun olmayan hiç duymadım. Bu şekilde çözmüş olurum diye düşünüyorum.

Heyecan özlem stres korku mutluluk hüzün her duyguyu aynı anda yaşıyorum yaklaştığını düşününce

Bende oyleyim ya simdiden bebegimi birakip ise geri donmek zorunda oldugumu dusunuyorum ve cok uzuluyorum hatta.

Yani bi araba bulduysan kullanman iyi bişey. Baktın beğenmedin o zaman alırsın.

Bana da bi arkadaşım beşik vercek mesela. Beşik konusunu düşünmüyorum artık.

Bende oyleyim ya simdiden bebegimi birakip ise geri donmek zorunda oldugumu dusunuyorum ve cok uzuluyorum hatta.

Ne kadar az doğum izni gerçekten ya.Benek anneye tam alışmışken en güzel zamanlarında dönmek zorunda kalıyoruz.İçim parçalanıyor 3-4 aylık bebekler bakıcılarla büyüyor

bencede hiç kafanı bulandırma arkadaşının verdiğini kullan direk.
beğenmezsen gider alırsın. bakma artık bence.
benım eşimde inanılmaz karsı 2.ele. ama keşke bır arkadaşım olsada deseki baharcım benim bebiş kocaman oldu al şu bebek arabasını oyun halısını beşiği sen kullan dese. hiç yok demem

Nasil evin nesesi olurlar ki :)

Eşim sürekli onu görmeden bile çok özledim diyor :) geldiği günlerin hayalini kuruyoruz :) ama çevremizdekilerde doğunca keşke karnımda olsaydı diyeceksiniz diyorlar yorgunluk ve uykusuzluktan :) ne bileyim yaşayıp göreceğiz :)

Tatlım ne güzel arkadaşının eli açıkmış. Ben senin yerinde olsam alır kullanırım en azından denemiş olursun :)

Aynen tatlım ya ben abim ve eşine söyleyemiyorum. Yoksa ne verirlerse kabulum kullanırım

Kızlar fetal eko yaptırdınız mı ayrıca ? Yoksa ayrıntılı yapılırken mi bakıldı kalbine ?

Kizlar annem bir seyler almis bugün Allah hepimize bebislerimizi saglikla giydirmeyi nasip etsin...
Kızlar ne şanslısınız ya.. kiminin annesi ve kayınvalidesi kıyafet alır torununa, kimisi örgü örer...
Bizim anneler de hiç iş yok.. Gerçi canları yerinde sağ olsunlar da, insan yine de bekliyor..

Kızlar bu arada bende 23haftamın içerisine girdim. Nedense şu sıralar, midem de yanma hissi var.. Midemden nefes boruma doğru da geliyor.. Acaba reflü mü oldum ben.. Çay içmiyorum. Günde 1 fincan türk kahvesi içiyorum, kahvaltıdan sonra.. Baharatlı ve asitli şeyler de tüketmiyorum..
Acaba hormonlardan mı kaynaklı. Aynı sorunu yaşayanlar var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…