2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende de bu ara cok var canim.hatta simdi onu arastiryordum ne iyi gelir diye..ayva cogu yerde geciyo.deniycem onu.mide yanmasi ve hazimsizlik cok bende de malesef kahvalti yapmadim hala ne yesem ki diye dusunyorum

Rahim büyüdükçe mideyi yukarı itiyor bu yüzden reflüye nedenoluyor. Ben de yaşıyorum maalesef.yediklerine dikkat etmek kadar mideyi çok doldurmamak az az sık sık yemek lazım

Bende de bu ara cok var canim.hatta simdi onu arastiryordum ne iyi gelir diye..ayva cogu yerde geciyo.deniycem onu.mide yanmasi ve hazimsizlik cok bende de malesef kahvalti yapmadim hala ne yesem ki diye dusunyorum
Çok geçmiş olsun.. Kahvaltını yapmalısın. Bebeğin aç kalmasın. Hafif bir kahvaltı iyi gelebilir..
Ben sabah patates haşladım. Tuzsuz ve yağsız şekilde yedim. Midemi bir an olsun da rahatlattı sanki..
İşin kötüsü, ağzının tadı da kaçıyor... İçtiğin sudan bile keyif alamıyorsun..

çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin kuzucuğa. inşallah bir an önce atlatırsınız. çocuğun hasta olması annenin tüm dünyasını yıkıyor biliyorum.

çok geçmiş olsun canım..yavrular hastalanınca evin tüm tadı tuzu kaçıyor
acil şifalar dilerim
Allah razi olsun arkadaslar cok tesekkur ederimm bugun daha iyi cok sukur biseyler yemeye basladi

Maclareni tek geçerim. Guest baston modelini iki çocuğumda dağ taş demeden kullandım. Hala çok şağlam. Bu bebeğimde de kullanıcam inşallah.

Aynen canim.iyi dedin. Canim patates cekyodu. Ama midemi iyice beter edecegi icin yapmadm.haslayayim en iyisi

Arkadaşlar bebeğinizle konuşuyor musunuz? Ben hergün bişeyler anlatıyorum ama kendimi deli gibi hissediyorum. Bi arkadaş okuduğun kitapları sesli oku algısı dha çok olur doğunca falan dedi de. Sesli okursam bitmez o kitaplar :)

Hangi modeli acaba ama joienin bebek arabalari da bana kullanisli pratik geliyor fiyatlari da uygun bence iyi yapmissin birazcik onu kullan maclaren zaten cok guzel kaliteli bir araba pisman olacagini sanmam bende. Gule gule kullan simdiden biz napcaz bilmiyorum benim de aklim mamas papasta. Katlanisi cok kolay gorunuyor ama birkac kere deneyip elinin alismasi lazim sanirim.

Benim arkadaşım da armadillo flip kullanıyor ama hiç memnun olmadığını söyledi. Tek başına kapatması zor oluyomuş. Çok kullanışlı değil, sakın alma falan dedi. Siz memnun musunuz?
Aa cok ilginc gercekten
Kapatmasi cok kolay
Bence bu arabanin en one cikan ozelligi az yer kaplamasi ve tek elle kapanmasi:)
İmkanin varsa canli git bak kapatmayi dene derim:)
Been acayip memnunum

Kızlar bayadır nasıl uyuduysam öyle uyanıyordum iki gündür sırtüstü buluyorum kendimi sorun olmaz dimi siz nasıl uyuyorsunuz
Sola yatıyorum sırtüstü üstüm açık uyanıyorum. Normalde nasıl yattıysam hep öyle kalkarım ama gebelikten dolayı mıdır ne rahatsız yatıyorum

Ben arada konusuyorum kızım napıyon diye ama onun dışında inanın konuşmaya vakit bulamıyorum. gerçi bizde bide büyük cadı abla olunca benden çok onu duyuyor. ablaya masal anlatırken ,kitap okurken miniğimde dinliyor.bide ablamız oynak pop şarkılara bayılıyor her akşam ona şarkı açıyoruz miniğim de şimdiden abla gibi pop şarkıları sevicek herhalde.

Bende kendimi kötü hissediyorum ya boş boş konuşuyormuş gibi hissediyorum

bende akşamları yalnız kaldıkça konuşuyorum bazen saçmalıyorum gibi geliyo ama kendimi iyi hissettiriyo

Ilk zmnlar diyosum biraz cnm ama onun varligi daha agir basiyo ben uykusuzluk yorgunluktan bi ara agliyodum bide goguslerim cok yara olmustu bunalima filan giriyorum zannetmistim sonradan cok sukur toparlandim gogus ucunuza kizlar mutlaka son iki ay hazirlayici biseyler surun e vitamini olabilir lansinoh olabilir bana ilkinde kimse soylemedi cok cektim iki ucumda yanindan yarildi intihap kapti enfeksiyon oldum en sonunda oglumu emziremedim ve sutum gitti 3 ay anca emdi oglum ve ben 3ay gogus acisi cektim sezeryan oldum onun acisindan bile daha beter bisey

kızlar bu gecelikler nasıl sizce . ben iki tane gecelik almak istiyorum hastane için. biri biraz dantelli falan olsun diğeri de biraz daha spor olsun istiyorum. ilk hamileliğimden zaten kısa kollu sabahlıklı pijama takımım var. altını hiç giydirmediler hastanede huzursuz olmuştum bu sefer gecelik almayı düşünüyorum.

Çok şükür canım :) ne güzel bi haber. Gözünüz aydın.

Ben begendim guzeller
Mantikli dusunmussun
Bende gecelikciyim :) pijama dan daha iyi kanimca
ee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…