- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 83
- 37
Bende de bu ara cok var canim.hatta simdi onu arastiryordum ne iyi gelir diye..ayva cogu yerde geciyo.deniycem onu.mide yanmasi ve hazimsizlik cok bende de malesefKızlar bu arada bende 23haftamın içerisine girdim. Nedense şu sıralar, midem de yanma hissi var.. Midemden nefes boruma doğru da geliyor.. Acaba reflü mü oldum ben.. Çay içmiyorum. Günde 1 fincan türk kahvesi içiyorum, kahvaltıdan sonra.. Baharatlı ve asitli şeyler de tüketmiyorum..
Acaba hormonlardan mı kaynaklı. Aynı sorunu yaşayanlar var mı?
Rahim büyüdükçe mideyi yukarı itiyor bu yüzden reflüye nedenoluyor. Ben de yaşıyorum maalesef.yediklerine dikkat etmek kadar mideyi çok doldurmamak az az sık sık yemek lazımKızlar bu arada bende 23haftamın içerisine girdim. Nedense şu sıralar, midem de yanma hissi var.. Midemden nefes boruma doğru da geliyor.. Acaba reflü mü oldum ben.. Çay içmiyorum. Günde 1 fincan türk kahvesi içiyorum, kahvaltıdan sonra.. Baharatlı ve asitli şeyler de tüketmiyorum..
Acaba hormonlardan mı kaynaklı. Aynı sorunu yaşayanlar var mı?
Çok geçmiş olsun.. Kahvaltını yapmalısın. Bebeğin aç kalmasın. Hafif bir kahvaltı iyi gelebilir..Bende de bu ara cok var canim.hatta simdi onu arastiryordum ne iyi gelir diye..ayva cogu yerde geciyo.deniycem onu.mide yanmasi ve hazimsizlik cok bende de malesefkahvalti yapmadim hala ne yesem ki diye dusunyorum
çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin kuzucuğa. inşallah bir an önce atlatırsınız. çocuğun hasta olması annenin tüm dünyasını yıkıyor biliyorum.
Allah razi olsun arkadaslar cok tesekkur ederimm bugun daha iyi cok sukur biseyler yemeye basladiçok geçmiş olsun canım..yavrular hastalanınca evin tüm tadı tuzu kaçıyor
acil şifalar dilerim
Maclareni tek geçerim. Guest baston modelini iki çocuğumda dağ taş demeden kullandım. Hala çok şağlam. Bu bebeğimde de kullanıcam inşallah.Kızlar bizim bebek arabası yılan hikayesine döndü. Ben en cok trilogyi beğendim ama o kadar para vermek istemiyorum. Concord bebek için çok konforlu ama çok ağır. Alanlar mutlaka baston da alıyor sonradan. Mamas papasa tam karar verdim, arkadaşım memnun değilim sakın alma dedi. Bir akdaşımda joie bebek arabası var. Al kullan yepyeni duruyor dedi. Eşimi ikna ettim, başta çok karşıydı 2. Ele ama ikna oldu. Şimdi o arabadan memnun kalmasam da para vermedim içim acımaz. 1 yıl sonrada mcleran techno xt alıcam. Baston hem rahat olur hem de mcleran kullanıp memnun olmayan hiç duymadım. Bu şekilde çözmüş olurum diye düşünüyorum.
Aynen canim.iyi dedin. Canim patates cekyodu. Ama midemi iyice beter edecegi icin yapmadm.haslayayim en iyisiÇok geçmiş olsun.. Kahvaltını yapmalısın. Bebeğin aç kalmasın. Hafif bir kahvaltı iyi gelebilir..
Ben sabah patates haşladım. Tuzsuz ve yağsız şekilde yedim. Midemi bir an olsun da rahatlattı sanki..
İşin kötüsü, ağzının tadı da kaçıyor... İçtiğin sudan bile keyif alamıyorsun..
Hangi modeli acaba ama joienin bebek arabalari da bana kullanisli pratik geliyor fiyatlari da uygun bence iyi yapmissin birazcik onu kullan maclaren zaten cok guzel kaliteli bir araba pisman olacagini sanmam bende. Gule gule kullan simdiden biz napcaz bilmiyorum benim de aklim mamas papasta. Katlanisi cok kolay gorunuyor ama birkac kere deneyip elinin alismasi lazim sanirim.Kızlar bizim bebek arabası yılan hikayesine döndü. Ben en cok trilogyi beğendim ama o kadar para vermek istemiyorum. Concord bebek için çok konforlu ama çok ağır. Alanlar mutlaka baston da alıyor sonradan. Mamas papasa tam karar verdim, arkadaşım memnun değilim sakın alma dedi. Bir akdaşımda joie bebek arabası var. Al kullan yepyeni duruyor dedi. Eşimi ikna ettim, başta çok karşıydı 2. Ele ama ikna oldu. Şimdi o arabadan memnun kalmasam da para vermedim içim acımaz. 1 yıl sonrada mcleran techno xt alıcam. Baston hem rahat olur hem de mcleran kullanıp memnun olmayan hiç duymadım. Bu şekilde çözmüş olurum diye düşünüyorum.
Aa cok ilginc gercektenBenim arkadaşım da armadillo flip kullanıyor ama hiç memnun olmadığını söyledi. Tek başına kapatması zor oluyomuş. Çok kullanışlı değil, sakın alma falan dedi. Siz memnun musunuz?
Sola yatıyorum sırtüstü üstüm açık uyanıyorum. Normalde nasıl yattıysam hep öyle kalkarım ama gebelikten dolayı mıdır ne rahatsız yatıyorumKızlar bayadır nasıl uyuduysam öyle uyanıyordum iki gündür sırtüstü buluyorum kendimi sorun olmaz dimi siz nasıl uyuyorsunuz
Arkadaşlar bebeğinizle konuşuyor musunuz? Ben hergün bişeyler anlatıyorum ama kendimi deli gibi hissediyorum. Bi arkadaş okuduğun kitapları sesli oku algısı dha çok olur doğunca falan dedi de. Sesli okursam bitmez o kitaplar :)
Bende kendimi kötü hissediyorum ya boş boş konuşuyormuş gibi hissediyorumArkadaşlar bebeğinizle konuşuyor musunuz? Ben hergün bişeyler anlatıyorum ama kendimi deli gibi hissediyorum. Bi arkadaş okuduğun kitapları sesli oku algısı dha çok olur doğunca falan dedi de. Sesli okursam bitmez o kitaplar :)
bende akşamları yalnız kaldıkça konuşuyorum bazen saçmalıyorum gibi geliyo ama kendimi iyi hissettiriyoArkadaşlar bebeğinizle konuşuyor musunuz? Ben hergün bişeyler anlatıyorum ama kendimi deli gibi hissediyorum. Bi arkadaş okuduğun kitapları sesli oku algısı dha çok olur doğunca falan dedi de. Sesli okursam bitmez o kitaplar :)
Ilk zmnlar diyosum biraz cnm ama onun varligi daha agir basiyo ben uykusuzluk yorgunluktan bi ara agliyodum bide goguslerim cok yara olmustu bunalima filan giriyorum zannetmistim sonradan cok sukur toparlandim gogus ucunuza kizlar mutlaka son iki ay hazirlayici biseyler surun e vitamini olabilir lansinoh olabilir bana ilkinde kimse soylemedi cok cektim iki ucumda yanindan yarildi intihap kapti enfeksiyon oldum en sonunda oglumu emziremedim ve sutum gitti 3 ay anca emdi oglum ve ben 3ay gogus acisi cektim sezeryan oldum onun acisindan bile daha beter biseyEşim sürekli onu görmeden bile çok özledim diyor :) geldiği günlerin hayalini kuruyoruz :) ama çevremizdekilerde doğunca keşke karnımda olsaydı diyeceksiniz diyorlar yorgunluk ve uykusuzluktan :) ne bileyim yaşayıp göreceğiz :)
Slm kızlar nasılsınız
Aftp oranımız büraz yüksek çıkmıştı dörtlü testte sizlerle paylaşmıştım bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı çok şükür kızımız çok sağlıklıymış herhangi bir problem görülmedi Allahıma çok şükür :)
Ben yaptıracağım canım ayrıca bakacak 24.haaftada bakılıyor muşKızlar fetal eko yaptırdınız mı ayrıca ? Yoksa ayrıntılı yapılırken mi bakıldı kalbine ?
İlk iki sıradakiler güzelmişEki Görüntüle 1950387 Eki Görüntüle 1950388 Eki Görüntüle 1950389 kızlar bu gecelikler nasıl sizce . ben iki tane gecelik almak istiyorum hastane için. biri biraz dantelli falan olsun diğeri de biraz daha spor olsun istiyorum. ilk hamileliğimden zaten kısa kollu sabahlıklı pijama takımım var. altını hiç giydirmediler hastanede huzursuz olmuştum bu sefer gecelik almayı düşünüyorum.
eeEki Görüntüle 1950387 Eki Görüntüle 1950388 Eki Görüntüle 1950389 kızlar bu gecelikler nasıl sizce . ben iki tane gecelik almak istiyorum hastane için. biri biraz dantelli falan olsun diğeri de biraz daha spor olsun istiyorum. ilk hamileliğimden zaten kısa kollu sabahlıklı pijama takımım var. altını hiç giydirmediler hastanede huzursuz olmuştum bu sefer gecelik almayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?