2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende 2 yaşına kadar kullanabileceğim yatak odasında tutacağım bir beşik arıyorum tavsiye edebileceğiniz bir model var mı kızlarr... 2 yaşından sonra oda yaparım diyorum tam bir takım alıp

MERHABA arkadaşlar;
Hastane cıkısını nerelerden alıyorsunuz fiyatlar pahalı geldi 10 lu düşünüyorum siz???uzun kollu mu aldınız??

20.haftadayım hareketleri cok rahat hissediyorum
cassiopeia dan aldım bir tane 10'lu internet fiyatı çok pahalı toptan satıcısından aldım, 5'li aldım iki tanede ebebekten ve sıradan bi mağazadan

canım bu yanlış bilgi eğer ilk dönemde korse kullanılırsa pıhtı atmasına sebep oluyor. emboli denilen tablo gelişebiliyor. rahimin kasılıp kendini küçültümesini beklemek gerekiyor.
Yok canım bilgi doğru eskilerin yaptığı bir uygulama ayrıca benim doktorum geyet donanımlı bilgisine her zaman güvenirim www.gurayunlu.com okuyabilirsiniz

Bende 2 yaşına kadar kullanabileceğim yatak odasında tutacağım bir beşik arıyorum tavsiye edebileceğiniz bir model var mı kızlarr... 2 yaşından sonra oda yaparım diyorum tam bir takım alıp
beşikte çok kararsızım ikea beşikler güzel ama sallanmıyor. park yataklarda içime sinmedi aslında park yatak almayı planlamıştım ama vazgeçtim gibi

Bugün bir tane aldım severek aldım ama aklım diğer tüm alamadıklarımda...alırken sadece tek renk olmamasına ve ağır renk bulundurmamasına dikkat ettim malum bebekler doğduklarında yuzleri kırmızı pembe oluyor boğmasın renkker diye düşündüm e bide tabi anti alerjenik pamuk

beşikte çok kararsızım ikea beşikler güzel ama sallanmıyor. park yataklarda içime sinmedi aslında park yatak almayı planlamıştım ama vazgeçtim gibi
Beşiğin sallanması daha gelişmemiş beyin içindeki sıvının çalkalanmasına neden olur zararlı diye okumuştum bi araştır istersen

Beşiğin sallanması daha gelişmemiş beyin içindeki sıvının çalkalanmasına neden olur zararlı diye okumuştum bi araştır istersen
çok ağlayan bi bebek olursa sallarım canım galiba, bende biraz araştırmıştım sallamayı dengeli ve kısa süreli sallamnın ortakulaktaki denge sıvısını uyardığını faydaları olabileceğini (erken denge merkezi gelişimi), şiddetli ve uzun süreli sallamanın zararları var diye okumuştum

Bende 2 yaşına kadar yatıracağım aşagıdaki tarzda beşik alıcam.tam bu değil modeli ama benzer cnm.sallanabilir tabi cocugu hemen sallamıcazda belirli bir aydan sonra gerek duyarız ve asansörlü yani bir tarafı inip bebekle dipdibe yatıyorsun cekmeceside var fiyatı 600 den başlıyor cok pahalı almıcam idare etsin sonra oda yaparız

Hastane cıkısı için tavsiyelerinizi bekliyorum

Eklentiler

• IMG_1234.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 52
Yok canım bilgi doğru eskilerin yaptığı bir uygulama ayrıca benim doktorum geyet donanımlı bilgisine her zaman güvenirim www.gurayunlu.com okuyabilirsiniz
doktorun önerdiyse bişey diyemem canım ama alınan kiloların ve karın kaslarının şeklinin değişmesinin etkisiyle olan şekil bozukluğuna korsenin nasıl bir toparlayıcı etkisi olabilir diye düşünüyorum. ancak var olanı saklar ama ortaya çıkan tabloyu düzeltmez. egzersiz ve diyetin daha etkili olacağını düşünüyorum. ben bu konuyu biraz araştırayım ama anne ölümleriyle ilgili bir yazıda eskiden karna sarılan çarşafların bel rahatsızlıkları ve emboliye sebep olduklarını okuduğuma eminim.

Bildiğim kadarıyla bebek bir sure sonra tırmanıyor bunun kenarına

Bildiğim kadarıyla bebek bir sure sonra tırmanıyor bunun kenarına
ikeanın hensvık uygun ve güzel yakından gördüm :) acaba onan alıp uslu bir bebek olma ihtimalini mi beklesem, huysuz bir bebek olursa sallama ihtiyacına göre mi planlasam sonrasını bilemiyorum

Eklentiler

• bebek_parmaklik.webp
    12 KB · Görüntüleme: 40
  • Ekran Alıntısı.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 45
  • ikea-gulliver-cot.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 37
Bende bebek odası bakıyorum bu aralar güzel kampanyalar var nette. 3kapılı dolap, şifonyer ve buyuyebilen beşik almayı dusunuyorum takım halinde. Hem bebekken hem buyuyunce rahatlkla kullanabilecegi bir şey olur. Tabi bu aldıklarm bebek odasında olacagı için yatak odama da kucuk bi beşik gibi bişey de almak istiyorum hem ailelern yanına gidince yazın gotururum:)

Arkadaşlar zaten buyuk getiriyo da hala teyze anane babane fln alıyo küçük o yzden bikaç hastane çıkışı zıbın fln almak yeterli gelcek gibi geliyo zaten hemenck buyuyolar ve olmuyo cok amlayı heves ediyoruz ama kullanmadan kalıyo:)

bu beşik bi tane üç şekle giriyor şekildeki gibi :) ben bunu alıcam inşallah allah nasip ederse nunda 3 yaşına kadar yatsa sonrasında bazaya falan gecer kenarına korkuluk takılarak tabi ucuz da hem de kolay taşınabiliyormuş

Nursecm....................Erkek...............isim
M123S..........................Erkek..................GİRAY
Mcrhelena....................Erkek..................isim
Blgk..............................Erkek...................ALİ ASAF
Dertli gelin.....................Erkek..................FURKAN
Efefsunkar....................Erkek...................EGE
Bihter34.......................Erkek...................isim
Cgdmkrks.....................Erkek..................AHMET POYRAZ
Orangurann.................Erkek...................SARP
Alnilam........................Erkek.................isim

Haziranannesiyim.........Kız....................SARYA
Monomit.......................Kız....................DERİN
Snmclsn.........................Kız......................ARYA
Gzleem..........................Kız.......................ELA
Es2607...........................Kız......................ALMİNA ELA
Aydii..............................Kız....................ADA
Hyb77...........................Kız.......................isim
Frkzhd.........................Kız........................isim
Asi4261.........................Kız.......................isim
Lilithic..........................Kız......................isim
Karammmsam..............Kız.....................PERA
Mavi_dem....................Kız........................isim
Zuhrealam....................Kız.......................SELEN
Canhayat80..................Kız.......................ALYA
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA
Lucccck........................Kız........................isim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…