2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar ya eskiden sanki daha kuvvetli hissederdim bebeği bugün ve dün daha az şiddetli hissettim hatta bugün 3 saattir hissetmedim sayılır gerçi 22 ci haftada Yen'i hissetmeye başladım çok takıyorum bu durumu bu hafta doktora gitmem lazım ama doktor şeker yüklemesi için 24 cü haftada gel dedi haftaya gidicem yani ama böyle kendimi kötü hissediyorum varmı böyle olan bebeğimin çok kuvvetli tekmelerini istiyorumki sağlıklı olduğunu anlayım

Ayy bende:) erkek ve ali asaf inşallah:))

Ben bu tarz bi takım bakıyorum beşik dağılarak komidin çalışma masası ve yatak oluyo hem bebekken hem buyuynce kullanabilecegi bişey

Eklentiler

• IMG_3456.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 40

Rahatladım canım çok saol ben değer hakkında hiç bi fikre sahip olmadığım için kafama takılmıştı sayende rahatladım biraz, ben içerken çok zorlanmadım sadece aç kaldığım için kötü oldum biraz .

Evet sakinde benide geriyor ama böyle yapınca arada bi vuruyoda ağlayasım geliyo valla
Canım şimdi kontrolden geldim. Bebek kanala girme pozisyonundaymış artık değişmez bu pozisyon kolay kolay dedi. Yani iiiiiiı takla atmak yok demekki artık. Hareketler o yüzden azalıyor . İlerde büyüdükçe bi bacak hareketi bize takla atmasını aratmayacak kadar kuvvetli olacakmış:)

Bu arada size de böyle bişey dendi mi . Doğum pozisyonundan falan bahsedildi mi??

Ya güzel aslında ama sallanmaması ve diğer türlü cok derin oluşu bebişi kucagıma almakta zorlanır mıyım bi de ne kadarmış fiyatı

Bugün aynı şey bende de var. Takmamaya çalışıyorum ama dün çok hareketliydi bugün daha az hareket ediyor sanki.

Bu arada size de böyle bişey dendi mi . Doğum pozisyonundan falan bahsedildi mi??

Bana da 22.haftada baş geliş demişti doktorum canım ama daha erken değil mi doğum pozisyonu için? Ben de hiç sormamışım yine döner mi diye.Heralde 18 hafta öyle durmicaktır diye düşündüm

Bana da 22.haftada baş geliş demişti doktorum canım ama daha erken değil mi doğum pozisyonu için? Ben de hiç sormamışım yine döner mi diye.Heralde 18 hafta öyle durmicaktır diye düşündüm
Eşimle ben de bi tedirgin olduk erken doğum mu yani falan diye yok normal dedi. Böyle olması gerekiyordu zaten , eş yukarda erken doğumu düşündüren bişey yok dedi. İlk defa duydum bebeğin bu kadar erken pozisyon aldığını. Hala da korkmuyor değilim hani. Başka Dr a daha mı gitsem ki

Kizlar bu bebek bakim.cantasini cok begendim ama biraz pahali bana esimi ikna etmeye caliscam

Canım çok güzelmiş gerçekten. Umarım eşini ikna edebilirsin. Ben de çok beğendim aslında böyle bebek çantası olsun istiyorum ama herkes sırt çantası daha rahat oluyor bunlar kullanışsız oluyor demiş. Onun için hiç bakmıyorum bunlara

Canım merak etme 2 gün önce falan 2 gün boyunca ben de aynı şeyi yaşadım. Eskiden daha çok vuruyordu niye yavaşladı hareketleri dedim durdum. Ama yine eski haline döndüMerak etme bir iki güne bebişin kuvvetli tekmelere başlar.

bende senin gibiyim tam 10 kilo aldım, almaya da devam ediyorum.doktoruma sordum çok mu hızlı kilo alıyorum dedim, şimdilik sıkıntı yok dedi
Gece yatmadan acıkıyorum karnım kazınıyor resmen yemeden uyuyamıyorum aklım hep yemekte :) şimdilik yok ama bundan sonrası için sıkıntı sinyali

Insallah sıkıntıdan uykuya verdim kendimi çünkü

Ya güzel aslında ama sallanmaması ve diğer türlü cok derin oluşu bebişi kucagıma almakta zorlanır mıyım bi de ne kadarmış fiyatı
310 lira civarında zaten küçükken üst kademede kullanırsın alıp koyman kolay olur sonrasında zaten sıkıntı olmaz

Çanta konusunda bana arkadasım laptop cantalatını önermişti hem daha sağlam hemde içlerinde bol gözleri olanlar varmış. Bende daha bakmadım ama aklımda bakıcam mutlaka sizinde aklınızda olsun

Erken doğum belirtisi olmadığına eminim canım biraz baktım da çok normalmiş bu haftalarda.Hatta 33.haftalarda bile bebek makat gelişken dönüp baş gelişe çevirebiliyormuş.Hem öyle erken doğum gibi bişey olsa doktorlarımız bizden saklayacak değil ya önlem falan alırdı en azından.Bana da herşey normal dedi.Belki doğum şekliyle ilgili bi fikir olması açısından bakmışlardır diye düşünüyorum.Ama korkacak bişey olmadığına eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…