2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kızlar merhabalar kilo konusu açılmış yine
ben de 7 kg aldım son hızla kilo alımı var..
artık daha çok dikkat ediyorum
az yemeye çalışıyorum sofradan resmen aç kalkıyorum
ama tamamen bebeğe faydası olacak şekilde besleniyorum
canımın istediklerini sadece tadımlık yemeye çalışıyorum
bir de dikkat etmesen 14 kg alırdım herhalde

Ah ahh o minnoşlar anneyi alıştırıyorlar pat küt hareketlere sonra yavaşlayınca panik oluyoruz
Ama dediğin gibi bu haftalarda bi durgunlaşıyorlar canım,hareket düzeni 28.haftadan sonra otururmuş.Ozamana kadar panik yok

aslında ilk senin yaptırman lazım canım. risk oranın ne belki belli olur.
Kizlar bu bebek bakim.cantasini cok begendim ama biraz pahali bana esimi ikna etmeye caliscam
çanta çok güzel. benim beğendiklerimde bu fıyatlardaydı.sonra adıdas sırt çantasına döndüm:)
galiba buradaki en tutumlulardan biriryim:) bebekten sonrada kullanmalık olsun dıyorum kalıtelı olsun dıyorum uygun fiyatlı olsu diyorum

ben doktora sormayı unuttum, kontrolümde 25 şubatta 26.haftamda olacağım, sana ne zaman yapılacak şeker yüklemesi
sanırım en erken 24. hafta ve 1 ay süresi var. sıkıntı yok haftanda

kızlar bebeişimin iki günlük ya da benim diyeyim :ganimetlerim

alt açma kullan at.
hasta bezi
uzun elbise gecelik (lcw 25 tl.)
göğüs ucu kremi 40ml, süt saklama poşeti 50li (ikisi 44 tl)
göğüs kalkanı (avent)
yenidoğan bebek bezi( prima 138 adet 55 tl)

kızlar hepsini internetten aldım gecelik hariç.
en uygununu buluyorum kargosuda ücretsizse hemen sipariş veriyorum.
böylelikle hastane çantamı hazırlamaya başladım...
sonradan bebek mağazasına gidip göz göre göre kazıklanmak istemiyorum...(

Artık kızımın bi hastane çıkışı var teyzeleri :) bi yerlerden başlayayım dedim
ben de yenidoğan kıyafet kısmını hallettim, hastane çıkışı, zıbınlar takımlar günlük pamuklu pijamalar kot pantolon bile aldım çok tatlılar hepsi çıkarıp çıkarıp bakıyorum, biberon aldım bir tanede battaniye vs de tamam sayılır kundaklar çıkmış çok tatlı alsam kullanışlı mıdır acaba ihtiyaç olur mu?

Çok iyi fiyatlara almissin caniminsan aldigini daha ucuz a baska bir yerde.gorunce cok koyuyowakiki de oyle gecelik tarzi var miydi hic dikkat etmedim.digerlerini.hangi.siteden aldim cnm

Ben kıyafet kısmını sona bırakıyorum ya hem ailelerin en cok aldıgı şey kıyafet oluyo hem arkadastan akrabadan hediye cok geliyo dye azcık bişe almayı düşünüyorum. Ben bebek arabası ve odası arayısındayım ve cok zor ya neye bakılıp almalı o kadar farklı ceşitler ozellikler var ki:)

Çok iyi fiyatlara almissin caniminsan aldigini daha ucuz a baska bir yerde.gorunce cok koyuyowakiki de oyle gecelik tarzi var miydi hic dikkat etmedim.digerlerini.hangi.siteden aldim cnm
n11 den aldım hepsini.
oraya alıştım bu ara.
ama gittigidiyordada aynı fiyatlar.
artık ebebeke hiç bakmıyorum.
lohusa takımı almayacağım normal gecelik alacağım poloya baktım, çok severim ama beğendiğim renk model olmadı.
aslında lcw de pijama takımlarıyla bu uzun gecelik aynı yerdeydı.pijama takımlarıda güzeldi 40tl bişeydi. onu henüz almadım.
eğer üşürsem diye pentiden şipşirin üzerinde yazılı pembişli yazılı fermuarlı bişey aldım. 80tlden 30 tl ye inmişti oda...
lohusa takımı dedikleri şey gereksiz pahalı geliyor bana.birde öyle süslü şeyler giyemem..

bu ara elektrikli pompaları favorilerime ekledim. indirime falan giren olursa hemen kapacağım...

Cok iyi hadi bakalim dedigin gibi n 11 uygun ve guvenilir..e bebek indirim yapiyo gozukyo da n 11 de bazen daha da uygun a oluyo.hayirki hayirli olsun aldigin seyler cnm

Cok iyi hadi bakalim dedigin gibi n 11 uygun ve guvenilir..e bebek indirim yapiyo gozukyo da n 11 de bazen daha da uygun a oluyo.hayirki hayirli olsun aldigin seyler cnm
ben herseyımı internetten alan biri olarak takibe devam edeyim:) üstelik netten araştırmak için bolca vaktımde var...
lcw elbise gibi olan gecelik nette yok.
aksam foto paylaşırım artık.

aaaaaaa benim kafam cok karısıyooo bizde aldık biçok şey ama uzun kollumu cok alsam kısa kollumu cok alsam, alttan çıt çıtlı kaçtane alalım, pijama kaç tane alalım derken benim beynim sulandı, bi kağıda yazıp öyle cıkmak lazım alısverıse, ben ogün bi cok poşetle eve geri döndüm. Aslında onları en sona bırakmak istemiştim, benim için suanda bebek arabası, bebek odası vs. daha ön planda, sanki odası hazır olunca hersey hazırmış gibi hissedicm.

I iross degerin normal.144 alti normal oluyo tokluk kan sekerinde.benimkide 122 cikmisti.ac karnina onu icmek gercekten zor.hemsire kusarsan haberimiz olsun dedi.cok sukur kusmadim.icerken kotu oldum bi ara.aklima baska seyler getirerek yudum yudum ictim

Ya hastane çıkışı alınca sanki daha alamam gibi geliyor o yüzden desen renk karar vermek çok zor en fazla iki tercih pişman olmayacağım bişi beğenmek .....kundaklar evet şu kulaklı falan ama bizim bebekler yaz bebeği ya ona uygun olur mu ki acaba

Canım haklısın ama ben hediye olarak yeni doğan kıyafeti geleceğini sanmıyorum en azından ben birine hediye alırken biraz buyuk alıyorum hem ilk kıyafet heyecanı çok başka Bi tane hastane çıkışı aldım bi tane daha alıcam ama bi turlu hangi renk nasıl olsun karar veremiyorum başka şansım yok gibi hissediyorum kendimi komik ama oyle

Allah yardımcımız olsun kolaylik nasip etsin

Günaydın benimde işe başlamam gerekiyor yıllık izinlerimi de kullanmıyorum Doğumdan sonra kullanırım düşünüyorum ama yine de yetmez ki

Yok canim nereye yetio cok az bir sure biraz da ucretsiz kullanmak gerekebilir hatta tabi durum musade ederse

Bebek odası almayı düşünmüyorum iki kez masraf yapamam durumumuz el vermez ama genç odası tarzında 3 kapaklı bir dolap bide şifonyer alıcam kızıma beşik ikea daki gulliver mi ne varya onu alıcam beşikten çıkıncada evde 2 tane tek kişilik bazam var misafir için almıştım yepyeni duruyor birini odasına koyarım diye düşündüm....tiny love ana kucağı alıcam momfort baby kanguru ama el alem güler diye biraz daha doğumun yaklaşmasını bekliyorum

MERHABA arkadaşlar;
Hastane cıkısını nerelerden alıyorsunuz fiyatlar pahalı geldi 10 lu düşünüyorum siz???uzun kollu mu aldınız??

20.haftadayım hareketleri cok rahat hissediyorum

hastane çıkışını bende fotoğraf falan için çok aradım ve içime sinen çok tatlı bişey buldum :) onun rahatlığıyla gerisini aldım. üşümesinden ziyade elini yüzüne çarpıp kendini uyartmasın diye kundak faydalı olabilir gibi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…