2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım ben normalde hayatta kalmak manasında yiyordum yemeği hiç aram yok yemekle şimdi vicdan yapıyorum o yüzden yiyorum süt içemiyorum onu takıyorum bazen ama bakliyat çok yiyorum karşılıyodur heralde

Ayran iç canım. Sütü boşver içemiyosan zorlama. Bende içmiyorum ama hergün mutlaka bi kase yoğurt yiyorum, yada ayran kesin içiyorum.

Kızlar bu arada diğer haziran anneleri grubunda da 23.hafta hareket azalmasından bahsetmiş arkadaşlar.Panik yapılacak bişey yok hareketleri azaldı diye kendimizi üzmeyelim o haftalarda demek ki hep öyle oluyor

Ben de çok tuzlu yemememe rağmen artık ellerim ve ayaklarım şişmeye başladı.Halbuki çok da su içiyorum ödem alır diye duymuştum ama bende pek fayda etmedi sanırım

Kesin yorgunluktan. Dinlenemiyorumki, gece yatınca dinlenicm ama kendımı rahat ettiğim bi yatış pozisyonuda bulamadıgım için kesik kesik uyku ile sabah oluyo. Bende bol su içiyorum ama yok yinede şişiyor artık son günlerde.

Ben de eskiden kiloyla balık yerdim şimdi ucundan bile yiyesim gelmiyor. Şeker konusunda aşırı katı olmamın sebebi alerjim olması. Şeker yüklemesi vs de yaptıramayacağım için çok dikkat ediyorum. Bu sabah bir kilo vermiş 67'ye düşmüştüm. Doktoru aradım, kilo vermende sakınca yok, iştahsızlığın olmadığı sürece sorun yok dedi.
Yumurta konusunda da çok eksiğim sanırım. Pazardan pazara bir yumurta yersem yiyorum.
Sen de oldukça iyi besleniyormuşsun. Çikolata da arada olur :)

En az 3 litre suyu takdir etmekle birlikte domates salatalığı protesto ediyorum:)))) canım sera gazı veriliyor bol bol o sebzelere bu mevsimde yetiştirilebilinmesi için . Hormonu da cabası. Acilen bırakmanı tavsiye ederim. Marul maydanoz vs denesen onun yerine????

ay çok güzelmiş bende bakayım bedenim inşallah vardır. insan büyük beden olunca
kesin bulursun benimki s beden olmasına rağmen baksana kocaman. L bile işini görür.
internette askılısı var ben rahat edemem kp falan gelir diye kısa kollu aldım. üstelik bu üründe belliki lohusa geceliği baksana bebiş resmi var üstünde...

emin olamadığım ürünü gidip mağazadan incelerim sonra tekrar netten alırım
bazende uğraşmam beğenmezsem aynı gun iade ederim netten aldıysam:) bitti gitti. mağazada iade dersen küfür gibi gelyor onlara...
mağazada en cok ifrit olduğum olay,
görevlinin başımda dikilmesidir....

Domates ve salatalığı minik domateslerden ve çengelköy alıyorum. bildiğin sera aslında çok haklısın
:))) Ben de onları hiç sevmiyorum ya at gibi kırt kırt

irosss canim sekerli suyu ictikten sonraki sonucunmu 112.ben oyle anladim.eger oyleyse sikinti yok

P
Ben doktor herşey iyi deyince çok takılmamıştım zaten canım.Doğum şekliyle ilgili bir öngörü gibi geldi bana.Canımızı sıkmaya hiç gerek yok maşallah herşey yolunda
Pozisyonu iyi bişey gibi anlattı zaten . Pozisyonunu da bulmuş bu da tamam dedi. Daha ne desin adam. Ona rağmen biz kasıyoruz kendimizi. Biz de böyle bi ebeveyniz napıcan :)

Bende çalışıyorum masa başında genelde evrak bilgisayar, ayaklar aşağı doğru sarkıyor bütün gün onunlada alakası var yada tüm gün ayakta kalanında şişiyor, birde tuzla, su içmekle alakalı, bütün gün benim ayaklar sarkık tuzlu yemeyi seviyorum ama bırakıcam, su içemiyorum midemi bulandırıyor, e doğal olarak ayaklarım davul gibi oldu şimdiden

Ayran iç canım. Sütü boşver içemiyosan zorlama. Bende içmiyorum ama hergün mutlaka bi kase yoğurt yiyorum, yada ayran kesin içiyorum.
Evet evet ayran içiyorum bol bol bi yerde okudum kiwi brokoli çok faydalıymış zeki oluyomuş bebişler

Arada değil hergün bi crunch yiyorum eve giderken eti browne mousse diye bi şey var dayanamıyorum çok güzel bide lokum onu kızım çok seviyo yedimmi artıyo hareketleri ben biraz fenayım anlıycan bu ay kaç kilo gelirim bilemem

Domates ve salatalığı minik domateslerden ve çengelköy alıyorum. bildiğin sera aslında çok haklısın
:))) Ben de onları hiç sevmiyorum ya at gibi kırt kırt
Aynı durumdaydı benim bebiş de. Zaten tekmeleri hissediyorum midemin sağ tarafında hep. Kasıkta da kafa hareketleri var. Son bir haftadır böyle. Ve laf aramızda çok rahatım:) dr Doğum şekli konusunda şimdi bişey söylemek için çok erken dedi.

Cnm valla yukleme yaptirmani istemiyrm ben :) sonucta var bizde seker, endokrin doktoru mu dedi yapalim, kadin dogumcular cok anlamiyor seke r islerinden yaa

Bende begendim cnm gule gule kullan cok super alisveris olmus
Bende anneler gunu indiriminden almistim yasadigim sehirlerdeki ic camasircida
100 lira uzeri takimlari 85, 100 altini 45 de sabitlemislerdi
45 liraya aqua marka gecelkk almistim cok ucuza geldi cunku o marka pahali
Artis markada sabahlik ve geceljk aldim
Ama indirimsiz halleri cidden gereksiz pahali:)
Bu sekilde olanda cok mantikli

Canım sandiviç ne kadar büyüklükte bence o sandiviç olayını kes çok ekmek alıyosun hem içinde domates salatalık var mevsimsiz zararlı. ekmek unonun çok tahıllı sandviç ekmeği var küçük onun içine peynir ceviz marul koyabilirsin küçük yumurta da koyabilirsin ama ekmek çok yeme protein daha ziyade

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…