Canım ben normalde hayatta kalmak manasında yiyordum yemeği hiç aram yok yemekle şimdi vicdan yapıyorum o yüzden yiyorum süt içemiyorum onu takıyorum bazen ama bakliyat çok yiyorum karşılıyodur heralde
Ben de çok tuzlu yemememe rağmen artık ellerim ve ayaklarım şişmeye başladı.Halbuki çok da su içiyorum ödem alır diye duymuştum ama bende pek fayda etmedi sanırım
Bunları yapıyosan helal olsun domates salatalık yeme .Ben sabahları 2 yumurta beyazı peynir zeytin portakal suyu 1 dilim ekmek/poğaça/simit çay kahve yok arada ortamına göre türk kahvesi ve çay. öğlen mutlaka çorba,bakliyat yemeği/etli sebze/ızgara yanına bol havuçlu salata,ayran,maden suyu akşam genelde Tavuk/bakliyat çorbası,sebze yemeği,yoğurt aralarda meyve acayip portakal yiyorum muz hergün mutlaka genel olarak kızartma yok haftada 1 gün zorla balık ,ekmek sadece sabah ,pilav makarna tadımlık kızım için su içebildiğim kadar ama 3 litre mümkün değil çikolata zaafım bu aralar dayanamayıp yediğim paketliler var cips gibi normaldede beslenmeme dikkat ederim 47 kilo başlangıç kilom bu kadar yemeği hayatta yemem suyuda çok içerdim şimdi içemiyorum.
En az 3 litre suyu takdir etmekle birlikte domates salatalığı protesto ediyorum:)))) canım sera gazı veriliyor bol bol o sebzelere bu mevsimde yetiştirilebilinmesi için . Hormonu da cabası. Acilen bırakmanı tavsiye ederim. Marul maydanoz vs denesen onun yerine????Protein yemeniz lazım. Hem tok tutar, hem kilo aldırmaz, hem de bebeğe faydası var.
Ben sabahları domates-salatalık-yağlı beyaz peynir ve bunun yanında bir dilim ekmek/ ya da kaşarlı tost/ ya da yarım simit yiyorum. Öğlen çorba yoğurt ya da zeytinyağlı yoğurt ya da bakliyat yoğurt ya da yuvalama çorbası içiyorum.
öğleden sonra acıkırsam biraz badem, fındık artık ne varsa onu yiyorum.
Akşam köfte/balık/ bol etli-kıymalı sebze yemeği yiyorum. Makarna pilav vs yok. Patates yersem yağsız kızarmış ya da püre yiyorum.
Ben alerjimden dolayı meyve yemiyorum, ama arada meyve de yiyebilirsiniz. Haftada bir gün bir öğün ödül yapıp dışarıda yiyorum, aynı şekilde hafta bir tabak akşam yemeğinde pilav/makarna ya da mantı yiyorum.
Gazlı içecek, hazır paketli gıda, ev yapımı olmayan hamur işi yemiyorum. Kahve içmiyorum. Günde bir kupa çaydan fazlasını içmiyorum.
En az 3lt su içiyorum.
kesin bulursun benimki s beden olmasına rağmen baksana kocaman. L bile işini görür.ay çok güzelmiş bende bakayım bedenim inşallah vardır. insan büyük beden olunca
Domates ve salatalığı minik domateslerden ve çengelköy alıyorum. bildiğin sera aslında çok haklısınEn az 3 litre suyu takdir etmekle birlikte domates salatalığı protesto ediyorum:)))) canım sera gazı veriliyor bol bol o sebzelere bu mevsimde yetiştirilebilinmesi için . Hormonu da cabası. Acilen bırakmanı tavsiye ederim. Marul maydanoz vs denesen onun yerine????
Pozisyonu iyi bişey gibi anlattı zaten . Pozisyonunu da bulmuş bu da tamam dedi. Daha ne desin adam. Ona rağmen biz kasıyoruz kendimizi. Biz de böyle bi ebeveyniz napıcan :)Ben doktor herşey iyi deyince çok takılmamıştım zaten canım.Doğum şekliyle ilgili bir öngörü gibi geldi bana.Canımızı sıkmaya hiç gerek yok maşallah herşey yolunda
çok tatlıymış canım güle güle kullan..Eki Görüntüle 1951318 Kizlar lcw den aldigim elbise tarzi pijamam25 tl. Hemde emzirmek icin rahat onden dugmeli...
Ya ben hiç ekmek yemiyorum, öncedende yemezdim, tuzuda sadece yemekleri pişirirken içine atıyorum onun dısında hiç üstüne sepelemiyorum. Ama benımde ayaklarım ve ellerım sısıyor. Yorgunluktanmı acaba, gündüz iş akşam ev hiç dinlenemiyorum bu aralar, ondan olabilirmiki? Bicok tahlilde yaptırdım bişi cıkmadı.
Evet evet ayran içiyorum bol bol bi yerde okudum kiwi brokoli çok faydalıymış zeki oluyomuş bebişlerAyran iç canım. Sütü boşver içemiyosan zorlama. Bende içmiyorum ama hergün mutlaka bi kase yoğurt yiyorum, yada ayran kesin içiyorum.
Arada değilBen de eskiden kiloyla balık yerdim şimdi ucundan bile yiyesim gelmiyor. Şeker konusunda aşırı katı olmamın sebebi alerjim olması. Şeker yüklemesi vs de yaptıramayacağım için çok dikkat ediyorum. Bu sabah bir kilo vermiş 67'ye düşmüştüm. Doktoru aradım, kilo vermende sakınca yok, iştahsızlığın olmadığı sürece sorun yok dedi.
Yumurta konusunda da çok eksiğim sanırım. Pazardan pazara bir yumurta yersem yiyorum.
Sen de oldukça iyi besleniyormuşsun. Çikolata da arada olur :)
Domates ve salatalığı minik domateslerden ve çengelköy alıyorum. bildiğin sera aslında çok haklısın
:))) Ben de onları hiç sevmiyorum yaat gibi kırt kırt
Aynı durumdaydı benim bebiş de. Zaten tekmeleri hissediyorum midemin sağ tarafında hep. Kasıkta da kafa hareketleri var. Son bir haftadır böyle. Ve laf aramızda çok rahatım:) dr Doğum şekli konusunda şimdi bişey söylemek için çok erken dedi.Doğum pozisyonu falan demedi ama gecen hafta gittiğim randevuda durusu tersti, başı aşağıda ayakları midemin ordaydı :)
Ama şunu söyledi doğumu konusmak için cok erken dedi, biz her doğuma normal gözüyle bakıyoruz son ana kadar dedi, e tabi daha önceden sezeryanı yoksa.
Cnm valla yukleme yaptirmani istemiyrm ben :) sonucta var bizde seker, endokrin doktoru mu dedi yapalim, kadin dogumcular cok anlamiyor seke r islerinden yaaaslında çok mantıklı ,lohusa yada hamile kelimesi eklenince fiyatlar uçmaya başlıyor birden. benim kafama tek takılan önden düğmeli yani emzirme için kolay açılabiliyor olması. ben ilk hamileliğimde önden kare gibi olan düğmeli piljama aldım. çok rahat etmiştim.
bende sendenim herşeyimi netten alıyorum son birkaç yıldır. mağaza gezmek artık bana çok bunaltıcı gelmeye başladı kalabalıktan ruhum sıkılıyor. internette herşey önüm serilmiş gibi hissediyorum. rahat rahat inceleyebiliyorum.özellikle n11 ve hepsiburada en çok kullandığım. ne ararsam var . bi gittigidiyor a alışamadım. bilmiyorum neden ama ona hiç bakmıyorum.
ben hamilelik öncesi zaten şeker takibi yapıyordum. şeker yüklemesi falan yaptılar. şeker değerlerim ilaç kullnaıcak kadar değil ama diyet ve egzersiz gerekli olacak kadar çıktı. hamileliğin 4. ayı geriye yönelik 3 aylık şekerime de baktılar oda normal çıktı. ama ben yinede şeker var gibi dikkat ediyorum. doktor şeker yüklemesi yapalım her hamilelik farklı oluyor dedi bilmiyorum gerçekten kafam karışıyor bu doktorların söylemlerine.
olur canım olur böyle şeyler insanız üzülüyorum kızıyoruz strese giriyoruz hamilelikte kısa bi süreç değil ki 9 ay nasıl sakin bi hayat yaşayalım. ama yüzüğünü bulduğuna çok sevindim. bende çok sevdiğim taşlı bi yüzüğümü kaybetmiştim. evde ama ben bulamadım. büyük ihtimalle çöpe falan gitti. o zaman öyle üzülmüştüm sen yazınca aklıma o gün geldi.
hamilelikte kabuslar çok sık görülüyor bende hep büyük kızımla ilgili kabuslar görürüm. çünkü aklımı en çok meşgül eden o. günlerce kendimi toparlayamadığım çok olmuştur.
Bende begendim cnm gule gule kullan cok super alisveris olmuskesin bulursun benimki s beden olmasına rağmen baksana kocaman. L bile işini görür.
internette askılısı var ben rahat edemem kp falan gelir diye kısa kollu aldım. üstelik bu üründe belliki lohusa geceliği baksana bebiş resmi var üstünde...
emin olamadığım ürünü gidip mağazadan incelerim sonra tekrar netten alırım
bazende uğraşmam beğenmezsem aynı gun iade ederim netten aldıysam:) bitti gitti. mağazada iade dersen küfür gibi gelyor onlara...
mağazada en cok ifrit olduğum olay,
görevlinin başımda dikilmesidir....
Turp havuç kereviz de mi olmaz:)Domates ve salatalığı minik domateslerden ve çengelköy alıyorum. bildiğin sera aslında çok haklısın
:))) Ben de onları hiç sevmiyorum yaat gibi kırt kırt
Canım sandiviç ne kadar büyüklükte bence o sandiviç olayını kes çok ekmek alıyosun hem içinde domates salatalık var mevsimsiz zararlı. ekmek unonun çok tahıllı sandviç ekmeği var küçük onun içine peynir ceviz marul koyabilirsin küçük yumurta da koyabilirsin ama ekmek çok yeme protein daha ziyadeMaşallah ne güzel.. Ben sabah ya sandiviç yapıyorum içine dometes peynir salatalık falan yada 1-2 yumurta domates peynir zeytin salatalık yanında 2-3 dilim ekmek, öğlen iş yerinde ne çıkarsa, akşamda baklagil yada protein tüketmeye çalışıyorum, ama 2 akşamdır akşamları hafif olsun diye çorba salata yiyorum sadece, ama ekmek yiyorum yalan yok, ama dün akşam ayaklarımı görünce korktum çok şişmişlerdi, bugün itibari ile ekmeği kestim, su belki 2 bardak anca içiyorumdur, aslında suya aşık biriyim, gebelikten önce günde 1 buçuk litre öylesine içerdim plansız, ama 7. haftamdan beri su midemi bulandırıyor, içemiyorum evet kusmalarım bitti bulantım azaldı ama bitmedi su içersem midem bulanıyor yediklerim ağzıma geliyor kusuyorum, çok üzülüyorum, ahdım var doğurayım şişe şişe litre litre su içicem, Allahtan bebeğimin suyu normal..
Canım ben normalde gazdan çekiyorum turp yesem afedersiniz çocuk fırlar gider heralde hamileler turp yememeli kereviz kış sebzesi bol ye havuş bilememTurp havuç kereviz de mi olmaz:)
Yuksek cikmis o zaman cnm yaBen aç yaptırmıştım testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?