2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

çok haklısın ama yazdanda dolaba hiç bişi atmadım ya, çalışmaktan vaktim olmadı bebekte düşünmediğim için sadece protein stoğum var ne bileyim, ben marul havuca döneyim kış sebzesi :)

yaza bol bol yeriz ozman bide bebeğin eline veririz oda çenesine akıta akıta yer oh mis :)
Ha şöyle annesi. Yazın onlarla beraber yiyelim . Kucakları meyve sebzeyle dolu gelecekler kelebeklerimiz zaten sabır biraz:)

Arkadaşlar bu konu ciddi. Saydığım sebzeler dışında bir de tavuk var. Tavuk çorbası delisiyim ama yemiyorum onu da. Almıyorum da. Biliyorum ki genetiği oynanmış ve hormonlu. Ben bebeğimin savunmasızlığını benim ona vereceğim zararlar karşısındaki çaresizliğini düşününce canımdan bile vaxgeçiyorum . Beyaz et olarak balık yiyorum. İşkence Gibi geliyo balık yemek . Ama çarem yok İşte yiyorum.

irosss canim sekerli suyu ictikten sonraki sonucunmu 112.ben oyle anladim.eger oyleyse sikinti yok

Yuksek cikmis o zaman cnm ya
Doktora konustun mu

irosss cnm ya ben yanlis yaptim cgkft e dogru diyor
Yukleme gapildigi icin esas olan 140
Yani senin iyi :)

Kızlar teşekkürederim yorumlarınız için doktordan geldim sorun yok dedi şekerim iyi çıkmış oğlumda maşallah büyümüş 865 gr olmuş şimdilik herşey yolunda

doktordan çıktıktan sonra ebebek uğradık eşimle hastane çıkışında indirim vardı 109tl den 54tl ye düşmüştü aldım bi takım ama çok küçük geldi gözüme standart sanırım ebat olarak 50cm yazıyor üzerinde iki takım daha almayi düşünüyorum yeterli olur herhalde ama onlara eminönünden bakıcam ablamla beraber

Kizlarr ikiz bebekler icin bu park yatak uygun olur mu.yoksa 2 tane ayri ayri mi alsak hic bilemedim.bi fikriniz var mi

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-10-15-14-29.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 73
Evet canım ya haklısın ben sadece tavyk çorbası yiyorum. zaten ben gebeliğin başında çok tiksindim tavuktan bulantılarımdan vs çorbayı da bol limonlu içiyorum eşime yapıyorum sadece ızgara seviyo onuda mahrum etmiyeyim diye yapıyorum

Kizlarr ikiz bebekler icin bu park yatak uygun olur mu.yoksa 2 tane ayri ayri mi alsak hic bilemedim.bi fikriniz var mi

ilk 2 ay falan yeter ama sonra dönmeye başladıklarında büyümeye başladıklarında bence yetmez. eni ne kadar sonuçta bebekler yaklaşık 50 cm falan doğuyorlar.

Maalesef katılıyorum. Yememek daha faydalı. Domates aşığıyım, çok canım çekince kaçırıyorum cherry domateslerden ama yememek lazım

Canım organik tavuklar var baya da pahalı.Onlar nasıl olur acaba? Hatta geçen bir sitede denk geldim organik tavuk suyu.Tavuk yiyemeyince bari suyuna çorba içeyim dedim,sertifikaları falan da var ama ne kadar güvenilir bilemedim tabi

kızlar size birşey sormak istiyorum. göğüs kalkanı ile silikon göğüs koruyucu arasında fark var mı? benim ilk hamileliğimde silikon göğüs koruyucularım vardı duruyordu . bi kere bile kullanmadım. sizce kalkan almasam yara falan olursa ilk baş onları kullansam nasıl olur?

odasını aldık ama kendi odama beşik daha almadım siz ne almayı düşünüyorsunuz ben sepet beşik istiyordum kışın 6 aylık olunca sığmaz dediler kış vakti de odasına geçiremem...

odasını aldık ama kendi odama beşik daha almadım siz ne almayı düşünüyorsunuz ben sepet beşik istiyordum kışın 6 aylık olunca sığmaz dediler kış vakti de odasına geçiremem...

instada yektabebe var canım, orada şuan sepet beşikler 400 TL, E bebekte 619 TL idi geçen gün indirimde yakaladım 440 TL ye aldım. Şubat ayı sonuna doğru tekrar indirim var sepet beşikte. Takip et istersen. çok ufak durmuyor açıkçası ve 0-12 ay yazıyor kullanım talimatında. kullandığı yere kadar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…