ben de yenidoğan kıyafet kısmını hallettim, hastane çıkışı, zıbınlar takımlar günlük pamuklu pijamalar kot pantolon bile aldım çok tatlılar hepsi çıkarıp çıkarıp bakıyorum, biberon aldım bir tanede battaniye vs de tamam sayılır kundaklar çıkmış çok tatlı alsam kullanışlı mıdır acaba ihtiyaç olur mu?
kızlar size birşey sormak istiyorum. göğüs kalkanı ile silikon göğüs koruyucu arasında fark var mı? benim ilk hamileliğimde silikon göğüs koruyucularım vardı duruyordu . bi kere bile kullanmadım. sizce kalkan almasam yara falan olursa ilk baş onları kullansam nasıl olur?
Haftada bir kusuyrm cnm yaa
Maalesef
kışı atlatsa yeter oda yaklaşık 1 yaşına geliyor. teşekkürler e bebeği takip edicem ama büyük ihtimal taksitle alıcam evkurdan vs 650 15 ay senetle. geniş olması için anne yanı olanını ve park beşiği de düşündüğümden kararsız kaldıminstada yektabebe var canım, orada şuan sepet beşikler 400 TL, E bebekte 619 TL idi geçen gün indirimde yakaladım 440 TL ye aldım. Şubat ayı sonuna doğru tekrar indirim var sepet beşikte. Takip et istersen. çok ufak durmuyor açıkçası ve 0-12 ay yazıyor kullanım talimatında. kullandığı yere kadar artık
Ben geçen bir mağaza da baktım. Anne yanı olabiliyor ön kısmı inip. Ve 1,5 yaşına kadar kullanılabiliyor. En güzel yanı yere kadar iniyormuş istersek bebek ayaklanınca problem olmaz yani.odasını aldık ama kendi odama beşik daha almadım siz ne almayı düşünüyorsunuz ben sepet beşik istiyordum kışın 6 aylık olunca sığmaz dediler kış vakti de odasına geçiremem...
Çok güzelmiş ve fiyatı çok uygun. Aynı seti 75 e görmüştüm benKizim kardesine hastane cikisi aldi.ilk giyecegi kiyafet ablasindan olsun istedik.onlu set 45 lira
sepet beşikten bahsediyorsanız mağaza ismi yada marka adı verirseniz hemen bakayımBen geçen bir mağaza da baktım. Anne yanı olabiliyor ön kısmı inip. Ve 1,5 yaşına kadar kullanılabiliyor. En güzel yanı yere kadar iniyormuş istersek bebek ayaklanınca problem olmaz yani.
Evt cnm reflu kaynaklic
canım bu reflü olmasın...kaçıncı haftaya geldik hala kusmak doğal süreç mi?
Canım iki beşik senin için daha uygun olur bence komşumuzun ikizleri var onlarda öyle yapmışHim haklisin canim.en iyisi.ayri.ayri 2 tane.besik alayim ben
Evt cnm reflu kaynakli
Cunku mide bulandiran beta hcg belli bi haftadan sonra dusmeye basliyor
Ancak bebegin mide baskisi yuzunden mide bulantilari doguma kadar devam edebiliyor
Benim ilk gebeligimde de ara ara hep kustum
Son zamanlar midem oyle yaniyordu ki, dogursamda rahatlasam diyordum
38 de doguracagima inanmistim
Sipaydi 40-3 de dogdu
Aman allahim o ne rahatlamaydi anlatamam
Midemde bi ferahlik bi ferahlik :)
Model şöyle.sepet beşikten bahsediyorsanız mağaza ismi yada marka adı verirseniz hemen bakayım
Ayy cok sevndm canm ya ugrasmadan kavusmussun bebişine çok sukur:)Merhaba Canım ,
Ben 1 kere yaptırdım tüp bebek , olmadı ara verdık sonra kendılıgınden oldu .
Kemik alıp 1.5 saat kaynatıyorum onun suyunu kullanıyorum çorbalarda. Sonuç süper:) organik tavuk arada bulabiliyorum.memlekete gidince. Terslik işte hamile olunca gidemedim memlekete bu yıl. Ama köy tavuğunun Eti zor pişiyor çok lezzetli ve kırmızı eti andırıyor. Bunlardan da ayırt edebilirsinCanım organik tavuklar var baya da pahalı.Onlar nasıl olur acaba? Hatta geçen bir sitede denk geldim organik tavuk suyu.Tavuk yiyemeyince bari suyuna çorba içeyim dedim,sertifikaları falan da var ama ne kadar güvenilir bilemedim tabi
Kemik alıp 1.5 saat kaynatıyorum onun suyunu kullanıyorum çorbalarda. Sonuç süper:) organik tavuk arada bulabiliyorum.memlekete gidince. Terslik işte hamile olunca gidemedim memlekete bu yıl. Ama köy tavuğunun Eti zor pişiyor çok lezzetli ve kırmızı eti andırıyor. Bunlardan da ayırt edebilirsin
Ya insallah ya dört gözle bekliyorum bugün gittik doktora dayanamadım bebek iyi ve hareketli dedi doktor belki pozisyondan dolayı hissetmemiş olabilirsin dedi poposu asagıda kafa yukarıdaymış çok tatlıydı anne kuzusu hatta suan abartı hareketli dedi eve geldim tık yok sonra klasik müzik açtım biraz hareket etti şimdi gene hissetmiyorum iyiya şükür insallah ole tekmeler atarki uykumdan uyandırır beniYok yok takma cnm olur oyle
Surekli hissetmeyebilirsin
Kuvvetlii tekmeler gelecek yakinda
Yerinden ziplatir anneai seni:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?