2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

nerden yapıyorsun canım alısverısı , hangı magaza sıteden .

Kalkan koruyucu ne demek ben anlamadım, emzirirken kullanılan silikon gögüs ucundan mı bahsediyoruz :)

kışı atlatsa yeter oda yaklaşık 1 yaşına geliyor. teşekkürler e bebeği takip edicem ama büyük ihtimal taksitle alıcam evkurdan vs 650 15 ay senetle. geniş olması için anne yanı olanını ve park beşiği de düşündüğümden kararsız kaldım

odasını aldık ama kendi odama beşik daha almadım siz ne almayı düşünüyorsunuz ben sepet beşik istiyordum kışın 6 aylık olunca sığmaz dediler kış vakti de odasına geçiremem...
Ben geçen bir mağaza da baktım. Anne yanı olabiliyor ön kısmı inip. Ve 1,5 yaşına kadar kullanılabiliyor. En güzel yanı yere kadar iniyormuş istersek bebek ayaklanınca problem olmaz yani.

Ben geçen bir mağaza da baktım. Anne yanı olabiliyor ön kısmı inip. Ve 1,5 yaşına kadar kullanılabiliyor. En güzel yanı yere kadar iniyormuş istersek bebek ayaklanınca problem olmaz yani.
sepet beşikten bahsediyorsanız mağaza ismi yada marka adı verirseniz hemen bakayım

c

canım bu reflü olmasın...kaçıncı haftaya geldik hala kusmak doğal süreç mi?
Evt cnm reflu kaynakli
Cunku mide bulandiran beta hcg belli bi haftadan sonra dusmeye basliyor
Ancak bebegin mide baskisi yuzunden mide bulantilari doguma kadar devam edebiliyor
Benim ilk gebeligimde de ara ara hep kustum
Son zamanlar midem oyle yaniyordu ki, dogursamda rahatlasam diyordum
38 de doguracagima inanmistim
Sipaydi 40-3 de dogdu
Aman allahim o ne rahatlamaydi anlatamam
Midemde bi ferahlik bi ferahlik :)

Kızlar , karnında filan çatlama başlayan oldu mu ?

Bebeğiniz için günlük alıp tutan var mı?
Ayrıca 3,5 kilo almışım

reflü kötü ya benim de bugün midem yukarı kalkıyor...
hele namaz kılarken secdeye gittiğimde çok fena oluyorum...
ama henüz kusma yok çok şükür

kızlar konuyla alakasız ama birşey soracağım histereskopi için anestezi yapıyorlar mı?

Arkadaşlar 0-13 kg olan ana kucağı puset.ne kadar kullanilir acaba. Bilen varsa lütfen cevap verebilir mi. Mesela 1 yaşına kadar kullanılır mı ki.

Kemik alıp 1.5 saat kaynatıyorum onun suyunu kullanıyorum çorbalarda. Sonuç süper:) organik tavuk arada bulabiliyorum.memlekete gidince. Terslik işte hamile olunca gidemedim memlekete bu yıl. Ama köy tavuğunun Eti zor pişiyor çok lezzetli ve kırmızı eti andırıyor. Bunlardan da ayırt edebilirsin

En güzeli dediğin gibi kemik sanırım.Evet köy tavuğu eskiden ananem getirirdi bize de saatlerce anca pişerdi ve suyunun tadı hiçbişeyde yoktu.Tam ihtiyacımız olduğu zamanda bulamamamız ne kötü

Yok yok takma cnm olur oyle
Surekli hissetmeyebilirsin
Kuvvetlii tekmeler gelecek yakinda
Yerinden ziplatir anneai seni:))
Ya insallah ya dört gözle bekliyorum bugün gittik doktora dayanamadım bebek iyi ve hareketli dedi doktor belki pozisyondan dolayı hissetmemiş olabilirsin dedi poposu asagıda kafa yukarıdaymış çok tatlıydı anne kuzusu hatta suan abartı hareketli dedi eve geldim tık yok sonra klasik müzik açtım biraz hareket etti şimdi gene hissetmiyorum iyiya şükür insallah ole tekmeler atarki uykumdan uyandırır beni ayni babası gibiydi kuzum Allah evlatlarımızı kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin insallah ona birşey oldu diye çok korktum

Selam kızlar
Bende bazen idrarimi yaptiktan sonra kuruluyorum tam kalkiyorum istem dişi birkac damla idrar gelmeye devam ediyor camaşirimi bozuk para kadar ıslatiyor sadece idrardan sonra oluyor hergun olmasada arada oluyor boyle bisey yasayan oluyomu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…