2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar yarin 2 tane.park yatak alcam nasipse.ama hic bi fikrim.yok.. Orta derece bi fiyatta bir seyler bakcam.marka tavsiyeniz var mi

Gule gule cnm
Oemzikten bende almak istyrm
Cok guzeer

Kizlar yarin 2 tane.park yatak alcam nasipse.ama hic bi fikrim.yok.. Orta derece bi fiyatta bir seyler bakcam.marka tavsiyeniz var mi
Cnm kraft calipso modelini kullaniyrm ben ama aynisina benzer bir cok markada var hemde daha uygun
Baby hope falan baby ile baslayan markalar
Dur foto atayim sana begendiklerimi:)

canım ben de park yatak düşünüyorum
kraft calipso benim tercihim 70 120 olduğu için
eğer pahalı gelirse baby2go diye bir marka var o da kaliteli civilimde sanırım 400 tl idi
daha uygun düşünüyorsan jokerde prego marka var 350 tl ye
malum sen herşeyi çift alacağın için çok uçuk fiyatlar ekonomiyi zorlar

Ehehhe cok sukur
Hep iyi olalim insallah :)
Bebeklerimiz dogdugunda guzelanlarinj paylasip yad ederiz bu gunlerimizi:)))

evet canım
sen bana çatlak kremi önermiştin de kendin niye kullanmıyorsun bakayım..:)
çatlamak üşenmek yok...2 çocuktan sonra taş gibi nasıl olunur kitabını yazıp bana örnek olman lazım...

Aynen cnm.yarin civil banymall e bebek magazalari gezcem.ona gore karar.vercem.ama tek.kriterim fiyat:) cunku ozellikleri ne olmali.hic bilgim.yok

Aynen cnm.yarin civil banymall e bebek magazalari gezcem.ona gore karar.vercem.ama tek.kriterim fiyat:) cunku ozellikleri ne olmali.hic bilgim.yok

canım çok uygunlarda kumaşlar kalitesiz olabilir bir de bebek sağlığı açısından zararlı maddeler olabilir, yatak uzun ömürlü olmaz
bir tanıdığım baby2go markasında 2. çocuğunu büyütüyor
e bebek mağazasında sordum birkaç pahalı model söylediler bir yatağa da 700 800 veremem ben de

Benim doktorum hamileyken 6 kutu lierac bitirmiş. Deli gibi de çatladım dedi. Muayeneye köyden krem falan kullanmayanlar geliyor hiç çatlakları yok dedi. Heralde biraz da genetik. Çok para verme nemli tut orayı yeter dedi

@kelebekmrve gecmış olsun.
KIRMIZILIKUCUKKIZ canım sen nerelerdesın. hersey yolundadaır inşallah
Sağol canım merak ettiğin için.. internetle ilgili bir sorunum vardı bir süredir o yüzden giremedim.
Ayrintilidan beri çok düşünmemekte kafama takmamaya çalıştım bugün de kendi doktoruma gittim. Sağolsun 15 dakika baktı heryerine. Bu bebek çok sağlıklı hiçbirşeyi yok bana güven dedi. Çok güven verdi içimi rahatlattı. 23 hafta 5 günlük 737 gram 30 cm olmuş kızım.. herşey yolunda dedi sadece ailemde şeker hastası olduğu için ve 10 kilo aldığım için şeker yüklemesi yapalım dedi. Ama yaptırmadım ailemin yanına gidicem dönüşte yaptıracam. Ben yaptırmak istiyorum çünkü çok kilo alıyorum ve ailemde şeker olduğu için varsa öğrenmek istiyorum. Herkes güzel haberler alsın inşallah. Bugün ilk defa çok mutluyum. Inşallah bebeğim de mutludur ve inşallah hepimiz bebeğimize sağ sağlim kavusuruz

Foto atacaktim ama bulamadim
Kraft calipso guze ama daha ucuzda alinabilir
Adagi yukari aynilar bence:)
İkiz olunca masraf cifter cifter
Ama coook tatlilar

Benim doktorum hamileyken 6 kutu lierac bitirmiş. Deli gibi de çatladım dedi. Muayeneye köyden krem falan kullanmayanlar geliyor hiç çatlakları yok dedi. Heralde biraz da genetik. Çok para verme nemli tut orayı yeter dedi
Evet ya cok diyorlar bunu :)
Bende ondan saldim bu gebeligimde
Eger catlarsam bu tezi curtcem bangır bangır bagircam :)

Cnm ben yine onun icine kraftin pamuk yatagini aldim
Bide kidboo marka uyku seti
Cok tatli olmustu:)
Calipso netten aldim ben
Bazi siteler ucuz satiyor
Bazisi pahali
Cok oynak fiyati var
Ben 429 tlye almistim 2015 te

Ben et konusunda sıkıntılıyım hiç sevmiyorum çok nadir köfte yiyorum... kuru fasulye faln yiyorum ama yerini tutar mı bilmem

nerden yapıyorsun canım alısverısı , hangı magaza sıteden .
istanbulda yaşıyorum canım eminönü havuzluhan var çoğunu ordan aldım bilindik markaların toptancıları orda ve marka olmayan gğzel şeylerde var, ebebeki takip ediyorum, lcwakiki ve soobeyede bakıyorum indirime girenlerden takip ediyorum e bebekte avent ürünlerinde indirim var mesela bugün mama termosunu aldım yine indirimden iyi oluyo istediğim şeyleri indirimde yakalıyorum genelde

canım ne zamandır seni merak ediyordum...
canım ne güzel haberlerle geldik...benim umudum var hepimizin bebekleri sağ salim sağlıklı şekilde doğacak inşallah...
çok sevindim inan..
maşallah kızına da tosuncuk gibi olmuş

Bebeğiniz için günlük alıp tutan var mı?
Ayrıca 3,5 kilo almışım
arada yazıyorum canım doktor kontrolleri, ilk hareket, ilk kıyafet, arada onun adına dönen geyikleri falanda not etmeye çalışıyorum daha adı belli olmadığından vitamin diyoruz şimdilik bebebk beklediğimizi bilenler vitamin nasıl napıyor diye soruyorlar benim sayemde adı vitamin kalıcak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…