2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım benim de senin haftalarında hiçbir şeye tepki vermiyordu, arada ufacık gaz mi artık bilemiyorum birseylere tepki verince seviniyordum, ama şimdi 25 oldum sayılır karnımı sallıyorum o da beni rahatsiz etme der gibi bana tepki veriyor, içini ferah tut, çünkü daha bunun 23.haftası var o zaman o gaz sandığımız küçük hareketleri bile hissetmeyeceksin benim gibi olursan :))

Ben de çatlamıcam heralde diye sevinmeli miyim diye düşünüyordum da

Sağol canım amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşacağız miniklerimiz tek isteğim o.. tosuncuk gibi di mi biraz kilolu mu acaba benim kızım bilemedim

Maşallah kızımız önde gidiyor herhalde bende yarın gideceğim inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli bir şekilde çocuklarımıza kavuşuruz
Amin canim inşallah sağ sağlim kavuşalım yavrularımıza.. doktor kilo için bisey demedi ama ultrason kağıdında 6 gün önde görünüyor kilosu

Ben öyleyim ya aşağıya aşağıya vuruyor içim bi tuhaf oluyor sanırım artık pozisyon arıyorlar bebişlerimiz karnında hissedemiyorum yavaşlık var heralde durduğu şekilden dolayı diyorum
Aynısı bende de var alta alta vurup bedenimi titretiyor sanki doktora biraz hareketi azaldı sanki dedim baktı ultrasonla yok bu kiz baya baya hareketli dedi demek ki bu haftalarda olabilecek bisey hepimizde oluyorsa

Çok sevindim canım inşallah hepimiz çooook mutlu olalım hayırla yavrularımıza kavuşalım
Ben de öyle sevindim ki canim sağ sağlim gelse su haziran ayı koklasak sevsek miniklerimizi insallahh

Burası o kadar güzel bi yer ki iyi ki diyorum her girdiğimde iyi ki sizleri tanımışım. Undan bazen ailesine yakınına anlatamadiklarini anlatıyor yakınından göremeyecegi ilgiyi görüyor. Iyi ki varsınız kızlar

Bak bunu ben de çok merak ediyorum canim tombilik bi kızım olacak benim de galiba 23+5 737 gram.. tecrübeli anneler ne derler acaba

Aynı şekilde düşünüyorum bende canım , en az 2- 3 yaşına kadar olabildiğince yakın olmakta fayda var

canım ne güzel işte maşallah
eğer sen de biraz yapılı bir bayansan yada aileniz normal
benim yeğenim 4 250 gr doğmuştu kız
şimdi uzun boylu yaşıtlarına göre 2 yaş büyük görünüyor
tombiş değil ama kalıplı
anne babası da öyle gerçi

Aynen cnm.yarin civil banymall e bebek magazalari gezcem.ona gore karar.vercem.ama tek.kriterim fiyat:) cunku ozellikleri ne olmali.hic bilgim.yok

canm park yatağın tek kötü özelliği bence rahat sallanmıyor olması eğer çocuk uykusuz gazlıysa bu buyuk bir sorun oluyor. ilk ocupumda hem karyola hem park yatak kullanan anne önerisi :)

canım diyetisyenle görüşmeni tavsiye ederim gebelikte preeklemsi diye bir hastalık var, eğer ödemin çoksa ellerin ayakarın şimdiden şişse ve istirahatle azalmıyorsa tansiyonunu takip ettir, idrar tetkik sonuçlarında protein var mı yok mu takip et, açlık tokluk şekerine baktır mutlaka

canm park yatağın tek kötü özelliği bence rahat sallanmıyor olması eğer çocuk uykusuz gazlıysa bu buyuk bir sorun oluyor. ilk ocupumda hem karyola hem park yatak kullanan anne önerisi :)
Himm anladim cnm.benim 2 bebe olduğu icin karyola 2 tane sigdiramam odama cnm.tek karyolaya da 2 sini koyamam birbirlerini durterler:))

Aksine canim ben 157 boy 44 kiloyla hamile kaldım bildiğin ufak tefek çiti pitiyim eşim 178 boy 75 kilo normal standart ben bebisi biraz fazla besledim sanırım kime çekti bilmem ki

bugün detaylı usg randevum var içim kıpır kıpır güzel haberlerle dönerim inşAllah dualarınız bekliyorum (yavaş yavaş pimpirik, kaygılı bir anne adayımı olmaya mı başladım ne?)

Hayırlı haberlerle gel inşallah canım. Valla ben testte ikinci çizgiyi gördüğümden beri kaygılı pimpirikli bir anneyim

Canım ben de oda yapmıyorum bebeğime.Uzun bir süre yanımızda kalacak bizim.Açıkçası 5-6 aylık bebeğin odasının ayrılmasını kesinlikle anlayamıyorum.Daha anneyi babayı yeni tanımış alışmış uykusu yeni yeni düzene girmiş bir yavruyu nasıl ayırabiliyorlar.Modern dünya anne-bebek ilişkisinin gerekleri bana çok yanlış ve zalimce geliyor.Şimdiki merhametsiz bencil bireylerin hep bu yüzden olduğunu düşünüyorum ben.Elimden geldiğince eski usül gidecem ben

Kızlar 2,5 aydır hergün çatlak kremi kullanıyorum.ama göğüslerime iki günde bir sürdüm.üşendiğim için. Bi de bu soğuk havada zor geldi. Ve ne oldu dersiniz, geçen gün göğüslerimin alt kısımlarında kırmızı harita gibi şeyler çıkmış. Çok üzüldüm ama çatladı bir kere.80 bedendim şimdi en az 90 olmuştur. Napcam bilmem.
Karnımda yok. Olmasın diye devamlı sürüyorum.yağ kullanamadım ben gratisten alıyorum palmers diye bi çatlak kremi. Mü

Kızlar bu arada toker bebede bebek tekstilde indirim var hastane çıkışı falan almadıysanız seçenekler güzel.Online alışveriş de mevcut.İdil baby nin ürünleri var onlar çok kaliteli almak isterseniz

Bebek bugünden hiç hareket etmedi neden acaba ...bir sorun yoktur dimi...meyve suyu içtim şimdi bakim ne olacak korkmaya başladım

Bebek bugünden hiç hareket etmedi neden acaba ...bir sorun yoktur dimi...meyve suyu içtim şimdi bakim ne olacak korkmaya başladım

Canım senin haftalarında çok normal hergün hareket etmemesi.Tatlı bişeyler ye uzan biraz bekle mutlaka hareketlenecektir.Bu arada annede gaz,kabızlık varsa bebek hareketlerini çok hissetmeyebiliyor.

Yukarıda yazmıştım Adem Güneşin Güvenli Bağlanma kitabını okursan bilgi edinebilirsin .. Uzmanlar 2 yasına kadar beraber uyumayı tavsiye ediyor

günaydın kızlar, bebişe haftasonu kahvaltısı ısmarladık:) şimdide onun için minicity e gideceğiz...
yatak alır mıyız bilmiyorum muhtemelen en çok yatak orda olduğu için karşılaştırma yapacağım...
sonrada yine netten sipariş vereceğim...

Himm anladim cnm.benim 2 bebe olduğu icin karyola 2 tane sigdiramam odama cnm.tek karyolaya da 2 sini koyamam birbirlerini durterler:))

haklısın canm, gez bakalım illaki fikir veriyor satıcılar :) ne güzel ya maşallah bizlere büyüttükte alışverişlere bile başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…