2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yukarıda yazmıştım Adem Güneşin Güvenli Bağlanma kitabını okursan bilgi edinebilirsin .. Uzmanlar 2 yasına kadar beraber uyumayı tavsiye ediyor
Hamileliğimden çok önce okudum. İki yaşa kadar bütün ihtiyaçları anne tarafından karşılanmalı ondan sonrası için farklı açıklamaları var. Radyo Proğramlarını da çok dinledim. Diğer arkadaşlara da tavsiye ederim pişman olmama garantisi veriyorum en azından youtubedan radyo proğramlarının videolarını dinleyin.

Bu
Bebek bugünden hiç hareket etmedi neden acaba ...bir sorun yoktur dimi...meyve suyu içtim şimdi bakim ne olacak korkmaya başladım
bu gün de derken? Kaç gün oldu. İki iki buçuk güne kadar normal sonrasını bi usg paklar heralde bilemedim :)

Şu unutulmasın ki iki yaşa kadar bebek için sadece anne var.

6. Ay mıııı? Yok yok asla.benim doğrum o değil . Pedogoji derslerinde bile en az 2 yaş diyor. Neyse kafa karıştırmıycam. İçgüdüleriniz ne diyorsa o :)
Zaten biz onun yanında yatcaz :)) çok küçük yalnız bırakamam bende

Tansiyonum gebeliğin başından beri düşük. Şeker yüklemesi haftaya yapılacak. Bu hafta çok yoğun oturarak çalıştım hareket edemedim. Eve gelip ayaklarımı dikince yukarı geçti.

Zaten biz onun yanında yatcaz :)) çok küçük yalnız bırakamam bende
Tabiki yanında olacağından şüphem yok canım :))))) ama senin rahatın da çok önemli inan. Sen beden huzurunu yakalayamadığını düşünsene . Sabrını bebek tüketecek zaten bir de kendin tüketme derim ben. Bilmiş bilmiş konuştuğumu düşündürüyorum size belki ama bu yazdıklarım tecrübeyle sabit inanın

nutellaa32 cnm nasıl oldu ufaklık ıyı mısınız
Bız dun ve bugun tuvalet egıtımıne basladık
Henuz farkında degıl
Heryere bırakıyor:) bakalım nasıl gıdıcek
Insallah ogrenır

Eşim çok horladığı için bu bebiş ve benim için daha sağlıklı gibi geldi

nutellaa32 cnm nasıl oldu ufaklık ıyı mısınız
Bız dun ve bugun tuvalet egıtımıne basladık
Henuz farkında degıl
Heryere bırakıyor:) bakalım nasıl gıdıcek
Insallah ogrenır
Merhaba cnm başladın mi tuvalet eğitimine insallah çabucak alışır benim oglanda bu aralar usuttu mu ne oldu bilmiyorum alıstığından beri gece hiç yapmayan çocuk gece altına yapmaya başladı 2 3 defa kaldırıyorum önceden hiç kaldirmazdim

Bende imkanim olsa 2 yaşına kadar yanında olmak isterim ama calisan anneler icin boyle olmuyor 4-5 aylıkken ise gitmek zorunda kalıyorsun.simdiden nasıl birakacagim diye kara kara dusunuyorum.

kızlaar bebek arabamızı bugün e bebekten aldık joie litetrax 4 modelini 599 tl ye aldıkk sadece bugüne özel indirim var sizlerde bakın derim gayet sağlam bi ürüne benziyordu
Canım öncelikle gule gule kullanın inşallah.. Bu arabanın oto koltuğu yok sanırım değil mi ayrı satiliyor

Bebeklerinizin boyunu doktor mu söyledi yoksa femur uzunluğunu 7 ile çarpıp siz mi söylüyorsunuz

25+4 de oğlum 874 gr mış 3800 gr doğdu kız çocukları ile erkek tabiki aynı olmaz ama bence maşallah diyelim senin kız tombiş gibi

Bende gezdim.gezdim.geldim.eve almadan ama.fikir edindim az cok.sen de fikirlerini yaz cnm.dedigin.gibi bende net den alcam buyuk.ihtimalle.gidip belli.basli.urunleri.inceledim bakalim.park yatak alcam ben 2 tane.orta derece.bi.fiyatta olcak 400 500 tl civari.daha.ucuzlari.var.ama.kumaslar.kalitesiz cok dandik.duruyo.bi de kanserojen.ozellik.filan.olabilir ucuzlar da. Oyle bakalim.. Simdilik almadim yatak.e bebek den pijama alt aldim.4 tl.idi.indirimdebi de h&m den tulum.aldim

Benim de karnimda yok.henuzz..gogusler 80 idi benimde. ama.goguslerimin alt i.catladi.malesef.2 ay.once catladi.hatta
O zamnlar balon gibiydiler simdi.indiler

kızlaar bebek arabamızı bugün e bebekten aldık joie litetrax 4 modelini 599 tl ye aldıkk sadece bugüne özel indirim var sizlerde bakın derim gayet sağlam bi ürüne benziyordu
Evet cnm bende baktim.cok.guzeldi.joie nin park yataklari da cok.guzel ve saglam.duruyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…