2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Herkese iyi hafta sonları gebişler büyük ulyrssyona girdim çok şükür sağlıklı görünüyor fakat ben de şeker hastalığı olduğu için doktor fetal eko istedi. İnş oda iyi çıkar kızlar bunlar hep kilolu olduğum için başıma geldi çok şükür kilo almadı. İnş nen almam kızlar dualarınızı bekliyorum

eskiden olsa saatlerde gezer hiç yorulmazdım 10 dk bir sandalyelere oturdum bugun:)
kızlar minicity de tüm ahsap mobilya beşik ve park yatakları inceledik.
kraftın atlas ve babmaxın motto modellerini beğendik.zaten babaymaxta karftın ürünüymüş öğrenmiş olduk.
önceden olsa asla bu markaya (babymax) bakmazdım ama dediğiniz gibi kumaş kaliteleri, sallanma özelliği, müzik çalar aparatı, aşağı inmesi, ve çok çok kolay katlanması falan yani benim tüm istediğim özelliklerin olduğu babymax motto mağazada 339 tlydi. kraftatlasta 450tl idi.
eve geldik gittigidiyorda 249 tlye siparişini verdim:). yatak hediyeliler 299 tl idi almadım. bebeğin yatağı çok önemli onu özel olarak yataş yada idaştan alacağız.

kısacası kızlar karlı bir günden daha sevgiler hepinize:)

Ooo cok iyi hadi hayirli olsun canim

Herkese merhaba.. dün akşamki Bebek arabası alışverişinden sonra alınacakların büyük bir kısmı tamamlanmış oldu bizde de... kendime araba seçerken bu kadar zorlanmadım yahu :)) şimdi sırada boya-badana işleri ve mobilyaların kurulumu var, sonrası eğlenceli yerleştirme ve süsleme kısmı... Nisan sonu gibi tüm hazırlıkları tamamlamış olup, mayısı dinlenerek geçirmeyi planlıyorum... siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Ben daha hiçbirşey almadım
Ben daha hiçbirşey almadım havalar düzelsin öyle gezerim diyorum ama bilmiyorum geç mi olur

Ben daha hiçbirşey almadım

Ben daha hiçbirşey almadım havalar düzelsin öyle gezerim diyorum ama bilmiyorum geç mi olur

Her geçen gün hareket kabiliyetimi ve enerjimi kaybediyorum gibi geliyor bana.. halbuki sadece 1 kg aldım totalde.. ama bi ağırlık çöktü :) o yüzden her şey bir cm evvel bitsin, hazır olsun ve kafam rahatlasın istiyorum ben... kimbilir belki de erken daha ama...

Aynı fikirdeyim ben de. Nisan başı mobilyalar gelecek. Mart'ta boya temizlik işleri yapılacak Mayıs'ta bende dinleneyim diyorum. Mobilya ve araba işini hallettik. Kıyafet ve küçük detaylar için Eminönü'ne gidicez Mart başı. Mevlüt için hazırlanacak hediyeleri de alıcaz bi kere de çıksın aradan

İnşallah hayırlı haberler alırsın canım.Bebeğin sağlıklıysa sen de biraz dikkat edersen yediğine içtiğine hiçbir sıkıntı çıkmaz :)

canım benimkiler 14. haftamda çatladılar sonra krem kullanmaya başladım
yeni çatlak yok çok şükür
ne yapalım bebişlerin imzası sayalım...

@nutellaa32 cnm nasıl oldu ufaklık ıyı mısınız
Bız dun ve bugun tuvalet egıtımıne basladık
Henuz farkında degıl
Heryere bırakıyor:) bakalım nasıl gıdıcek
Insallah ogrenır

Allah sabır versin en zor dönem anne sabrı çok önemli
karakter değişimine bile neden oluyor yanlış eğitimler..
daha doğmadan ben bugün tuvalet eğitimini düşünüyordum nasıl olur diye

canım senin alışverişlerine hayranım
alışveriş ustası gibisin maşallah
park yatakta hangi markayı tercih ettin..

canım senin alışverişlerine hayranım
alışveriş ustası gibisin maşallah
park yatakta hangi markayı tercih ettin..
Teşekkür ederim canım...
babymax motto. 60*120 bu benım aldığım ürün. 249 a 6 taksit:) kargoda bedava. rengide turkuaz aldım,4 rengi vardı.
diğer beğendiğim ürün kraft atlas 70*110 du. biraz hantal geldi. koca adam yatagı gibi.ağır geldi. bide taşıması önemliydi.
baymaxı biri alıyordu adam ayrıntısıyla anlattı. katlaması benı cezbetti. bız tatıle gıtmeyı severiz. bunuda götürürüz artık..

sırada banyo malzemeleri, müslin bezi, havlu var.
mothercare var tunalıda. ayın 15ınde pırlanta indirimi var. hersey %50 olacak. orayada bakacağım tabiki.
sampuan tarzı malzemelerinde sebamed te karar kıldım ama tarih gecme olayı olmasın dıye en sona bıraktım.

herşey yolundaymış. Elhamdülillah çok inatçı çıktı bizim prens zar zor gördük yüzünü

Ooh maşallah canım gözün aydın :) Olsun iyi olsun da yüzünü daha sonraları da görürüz artık,benim bebeğim de saklıyor yüzünü her kontrolde,sürpriz yapacak sanırım doğunca :)

Ooo cok iyi masallah kiz sanaaabilincli anne seniben de ankara dayim cnm senin fikirlerinden faydalancam.haberdar et.indirimlerden beni de

Ooh maşallah canım gözün aydın :) Olsun iyi olsun da yüzünü daha sonraları da görürüz artık,benim bebeğim de saklıyor yüzünü her kontrolde,sürpriz yapacak sanırım doğunca :)
her usg de ya arkası dönük ya elleri suratında :) bizede sürpriz olucak bu gidişle suratını 1/3 ünü ancak görebildik

Yarın ebebek baby&me markasında indirim var ıslak mendiller deterjan temizleyici falan bu marka iyi mi kullanan var mı kızlar benim hiç bi fikrim yok tecrübeli olanlar bi yardımcı olsun :)

canım benimkiler 14. haftamda çatladılar sonra krem kullanmaya başladım
yeni çatlak yok çok şükür
ne yapalım bebişlerin imzası sayalım...
hangi kremi kullaniyorsun canim bende catlamaya basladim cok uzuluyorum hic bisey kullanmadim su zamana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…