2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
günaydın kızlar ben hastaneye yattım bu hafta şimdi taburcu oldum evdeyim çok şükür. tek kese ikizi annesiyim suların birinde azalma diğerinde artma oldu. doktorlar sıkı takibe aldılar beni, her hafta kontrolüm var artık. rapor da verdiler dinlenmem gerekiyor merdiven çıkmam bile yasak.

Gule gule kullan cnm, bol sutun olsun insallaaahh, cok memnun kalacagini dusunuyorum. Ses oyle cok rahatsiz edici degil, diger makinelerin sesini duymadim. Bence cekis gucu yuksek oldugundan cikiyordur o ses. Biberon biberon sutlerin olsunn bol bol sag bebisinee insallaaahhhh

Cnm cok gecmis olsun Allah seni ve bebeklerini korusun, baska yapman gereken birsey varmiymis
Sana bakacak biri mi var mi

Gunaydin kizlar .iki gundur ruyamda bebek emzirdigimi goruyorum.ruyada olsa cok guzdl bi duygu.hayir olsun insallh
Cnm bende gecen hafta hep gordum
Oglumda da gorurdum
Gogusler sut doluyor ya ondan herhalde boyle ruyalar goruyor insan
Ne kadar muhtesem bir mekanizmaa
Simdiden sutumuz var

Allah sabır versin en zor dönem anne sabrı çok önemli
karakter değişimine bile neden oluyor yanlış eğitimler..
daha doğmadan ben bugün tuvalet eğitimini düşünüyordum nasıl olur diye
Aynen cnm
Bu yuzden yanlis birsey yapmaktan cok korkuyrm:)
İns oglumla beraber beceririz
Cok sagol:)

Cnm cok gecmis olsun Allah seni ve bebeklerini korusun, baska yapman gereken birsey varmiymis
Sana bakacak biri mi var mi
Amin canım sağolasın, annem hep yanımda gibi bana çok yakın oturuyor, yemek getiriyor falan. eşim de görsen evde yemek, salata falan yapıyor sakın kalma diyor. benim az tuzlu yemem gerek bir de bol su ve dinlenme.

Benim kardeşim hemşire, o da bana lansinoh marka önerdi pompada. Hatta bana hediye alacak. Ama bilmiyorum iyi midir..
Özellikleri iyi görünüyor. Bebeğin annesine benzer bir sistemi varmış. İlk önce hızlı sonra yavaş ve derinden. .İçindeki iki biberonu ve bir emziği var.. bende ayrıca biberon almalı mıyım diye düşünüyorum.

Ben e bebekte indirim olunca alicam.katlanabilmesi büyük avantaj.

Geçmiş olsun. Allah şifa versin sana ve bebislerine cnm. İkiz beklemek kolay değil. Biz bu bebekle zorlanıyoruz. Sabah sabah yarım saat tekmeledi. Uykum kaçtı resmen, saskinim.

Ben babynest yaptiricam teyzeme. Anakucagini almiycam. Zaten 4 aydan sonra mama sandalyesine koymayı düşünüyorum. Arkası biraz yatıyor. Öyle yapıyorum anneler. Ana kucağı almamakla hata yapmam inş. Deneyimli anneler ne diyor ana kucağı için. Bebeği nereye koyuyorlar ilk 3-5 ay? Genelde beşikte uyuyo herhalde

gercekten orayı görünce insanın başka yere gidesi gelmiyor.
senin beğendiğin takımı biliyorum. çok guzel. bırkaç kere gıdınce herseyı ezberledim:)
ben araabada kesinlikle chicco liteway baston puset alacağım.minicityde vardı. 400 tl bıseydı. ama aklım yataklarda olduğundan cok ılgılenemedım baska gune bıraktım... arkadasta dedi bana pusetı arabaya koyabıldığınden al dıye ama dün 1700 tllerde fıyat görunce vazgectım. hıc ddusunmuyorum bıle. bız oyle zırt pırt cocugu dısarı cıkacabılen kişiler değilizki.rahatca surelım bebeişte rahat etsın yeter mantıgımdayım.

canım bu yazdıklarının hepsi farklı kulvardaymış, arkadas öyle demıstı bana:)
oyun halısını ben çocuk tekme atınca müzik çalan var ondan alacağım. n11 de favorımde şuan 109 tl,mağazalarda 200 cıvarı. oyun halısında yatırınca bebek bır süre oynuyor hareketleri gelişiyor o kadar.2.ayı beklemenede gerek yok.1 aylıkkende dıkkatlerını cekıyor.anakucagı olmazsa olmaz. ben fısherprıce alacağım kelebekmrve belkı görmüşündür odaların olduğu katta mavisi vardı. hem uyuyabiliyor yatık oluyor, hem ayağa kaldırılabiliyor yanı belini ona bağlıyosun dık konuma getiriyosun bebiş uyanıkken onun içinde seni izliyor. tıtresımlı olması gerekmiyor bebegı rahatsız edebılırmış,müzikli ve sallamalı olması yeterli.

Benim kardeşim hemşire, o da bana lansinoh marka önerdi pompada. Hatta bana hediye alacak. Ama bilmiyorum iyi midir..
bende tum yorumlarda lansınoh ıyı dıye okudum ama tekli olanı ıyymıs ıkılı değilmiş. bilgine.
benım tum arkadaslarım medela kullanıyor onlarda cok memmun.
avent ve babjem babyjoo mu ne var oda ıyymıs.
aventtı kullananada cok memmun.
ben hepsini arastırdım yanı.
hangisi indirime gırerse onu alacagım:)
yeterki manuel almayın dıyorlar...

sana ve bebişlere çok geçmiş olsun...

kızlar bahsettiğim anakucağı ve oyunhalısı...

Ya neden sordum biliyo musun. Şimdi bebek arabasına takılan ana kucağı gibi evde de kullanılıyomuş. O yüzden tekrar bi ev tipi ana kucağına gerek var mıdır diye düşündüm.
Bir de oyun halısını o zaman ben de doğumdan önce alayım. Zaten hertürlü alıcam.

Bir de bu uyku arkadaşı dedikleri bişey var. Çoğu anne kendi dikiyor.
Ama ben yine internette araştırırken gittim en pahslısını buldum.
Adı wishbear, ama biraz pahalı 260 lira. Bebeklerin huzurlu uyumasını sağlıyomuş, bu beyaz gürültü falan çıkarıyo.
Öyle birşey almayı düşünüyor musunuz?

evet hertürlü alacaksan önceden al. en azından ne kadar kısa surede dıkkatını cekersen o kadar kar.
puseti diyorsun. puset bana daha cok arabada faydalı gibi geliyor. evde o kadar ortopedık gelmedi. yanı benım fıkrım. okuduğum yorumlarda :) bebek nerdeyse anakucağında buyudu. işte en cok eskıyen anakucagımızdı falan yazmıslar.bınlerce yorum okudum hıc gereksız dıyen yok.zaten evim dubleks mecburen yukarda bısey olcak. ben bunu tercıh ettım. iki tane arkadasımda puset gormustum.bebıslerı buyudu umarım bana verırler
ben ılk aylarda bebegın evde konforunu düşünüyorum tabi kendi konforumuda rahataca bakayım. zaten acemiyim

ben daha cok cocuk gelişimini sağlayan seyler alacagım. arastırmalarım bu yonde. 260 çok fazlaymış.
muhtemelen o anne karnındakı sesin benzerini cıkaran bıseydır dıye tahmın ettım bebek zaten ılk aylar herturlu uyur.
şarkı soyleyen köpek varmış onu falan düşünüyorum...fıyatı 100 tlydı. uyurken değil uyanıkken onu oyalayacak seyler lazım bana

A aydogdu06 canim hic dikkat etmedim ya bende simdi oda alirsam yatak odasi icin de boyle bisey istiyorum uyurken rahat edermi ki acaba besik almasamda bunu alsam ne kdar ki bu anakucagi

canım güle güle kullansın bebeğin...inşallah bol bol sütümüz olur da taşar
mama sandalyesi bir insanmış gibi anneye yardımcı oluyor
bebek malzemeleri öyle ya çok pahalı tutuyor...benim de 10 gündür aldıklarım 750 tl oldu
ama daha beşik bebek arabası giysi almadım

inşallah hepimizin sütleri göğüslerimizden taşacak kadar çok olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…