- 6 Ekim 2015
- 1.396
- 1.957
- 83
evet hertürlü alacaksan önceden al. en azından ne kadar kısa surede dıkkatını cekersen o kadar kar.
puseti diyorsun. puset bana daha cok arabada faydalı gibi geliyor. evde o kadar ortopedık gelmedi. yanı benım fıkrım. okuduğum yorumlarda :) bebek nerdeyse anakucağında buyudu. işte en cok eskıyen anakucagımızdı falan yazmıslar.bınlerce yorum okudum hıc gereksız dıyen yok.zaten evim dubleks mecburen yukarda bısey olcak. ben bunu tercıh ettım. iki tane arkadasımda puset gormustum.bebıslerı buyudu umarım bana verırler
ben ılk aylarda bebegın evde konforunu düşünüyorum tabi kendi konforumudarahataca bakayım. zaten acemiyim
ben daha cok cocuk gelişimini sağlayan seyler alacagım. arastırmalarım bu yonde. 260 çok fazlaymış.
muhtemelen o anne karnındakı sesin benzerini cıkaran bıseydır dıye tahmın ettımbebek zaten ılk aylar herturlu uyur.
şarkı soyleyen köpek varmış onu falan düşünüyorum...fıyatı 100 tlydı. uyurken değil uyanıkken onu oyalayacak seyler lazım bana
ben doğduktan sonra almistim ev tipi ana kucagi sunny baby markasi sallaniyo muzik caliyo esim ebebekten almisti sanirim cok memnun kaldim iyiki almisim dedigim seylerden oldu. Mutfakta yemek yaparken ya da oylesine bebegi koyup dinlenmek cok iyi oluyo arabaya takilan anakucaklari evde cok kullanisli degil bence hep senin sallaman lazim falan bu kendiliginden sallaniyo benim elim ayagim oldu valla genelde mutfakta dururdu bebegimi koyar islerimi yapardim hafif hafif sallanarak uyurdu bile icinde tavsiye ederim canim o zamanlar fiyati 200 tl gibi biseydiArkadaşlar bu bebek arabasında da kullanılan ana kucağından alıcaz. O tamam.
Peki bu ev tipi sallanan veya titreşimli falan olan ana kucağından da alacak mısınız.
Daha önceden kullananınız var mı?
Yoksa iki aylkken oyun halısı mı alsak?
O zaman hangi uyku arkadaşını aldığını da bize yazarsın
Acemilik zor ya kıyafetleri bile neyden. Ne alacağımı düşünüp duruyorum.
canim yaa maalesef baslayamadim hala tam iyilesemedi oksuruyo balgami var istahini geri getirmekle uğraşıyorum hastayken baslamak istemedim cok kotu oldu bizim icin mart basi gibi baslamayi dusunuyorum simdilik insallah alisirlar canim daha sunnet derdimiz var onu da bebis dogmadan halledelim diyoruz dusundukce icime fenalik geliyo ya :)nutellaa32 cnm nasıl oldu ufaklık ıyı mısınız
Bız dun ve bugun tuvalet egıtımıne basladık
Henuz farkında degıl
Heryere bırakıyor:) bakalım nasıl gıdıcek
Insallah ogrenır
Onu hiç araştırmadım da diğer şeyleri bi halledelim de aileden bilen biri çıkar herhalde. Ay herşeyi de biz düşünmeyelim yaaBu şerbeti hazır bulabileceğimiz yerler varmı?
Ya canım bende aynı şekilde rüya gördüm hayır olsun inşallah bende sanki gerçek gibi hissetmiştimGunaydin kizlar .iki gundur ruyamda bebek emzirdigimi goruyorum.ruyada olsa cok guzdl bi duygu.hayir olsun insallh
Seker aklima geldiAslinda hafif susasam agzim kuruyor
İyi cnmAmin canım sağolasın, annem hep yanımda gibi bana çok yakın oturuyor, yemek getiriyor falan. eşim de görsen evde yemek, salata falan yapıyor sakın kalma diyor. benim az tuzlu yemem gerek bir de bol su ve dinlenme.
Günaydın hanımlar. Dün akşam çok acayip bir şey oldu. Öğleden sonra uykusu gibi hafif bir kestirme için yattım, kalktığımda kıyafetimin göğüs ucuna gelen bölümleri basbaya ıslanmıştı. Hamilelikte olurmuş, göğsümden süt geldi. Görünce çok şaşırdım. Size de oldu mu?
Neler hazırladın canım? Birde doğumumuz ramazana gelecek hastaneye gelenlere yiyecek ikram etmek mantıklı mı bilemedimAy evet bir de daha Mevlüt kısmı var.. daha o levele gelemedim ben...:) Doğumda verilecek hediyelikler hazır gibi ama
Ben yaşamadım ama olsaydı şaşırmazdım. Çünkü bu oluyor bazen. Hamile olmayan arkadaşlarımda bile adet dönemi öncesi oluyordu ara ara. Prolaktinle alakalı:) hatta o hormonu düşürmeden hamile olamadılar. Sende olması çok normalGünaydın hanımlar. Dün akşam çok acayip bir şey oldu. Öğleden sonra uykusu gibi hafif bir kestirme için yattım, kalktığımda kıyafetimin göğüs ucuna gelen bölümleri basbaya ıslanmıştı. Hamilelikte olurmuş, göğsümden süt geldi. Görünce çok şaşırdım. Size de oldu mu?
Hem ıslak mendilini hem de pamugunu alayım bugün indirimdeBaby and me düşünen arkadaşlar, arkadaşım özellikle yeni doğan ıslak mendilini söylemişti. Çok memnunum mutlaka kullan diye. 24lü paket 47 lira gibi bişey. Fiyatı da iyi geldi bana
Aslinda hafif susasam agzim kuruyor
Evet sizinki Ramazan'a denk geliyor. Benimki arefe yada bayram olacak kısmetse. Sadece çikolata ikram etmeyi düşünüyorumNeler hazırladın canım? Birde doğumumuz ramazana gelecek hastaneye gelenlere yiyecek ikram etmek mantıklı mı bilemedim
Kizlar aranizda tepki gosterenler olabilir ama bazi seyleri arastirip oyle alalim .cunku cogu sey para tuzagi ne yazikki.mesela uyku arkadasi.bende zamaninda niyetlenmistim ama internette zararlarini okuyunca vazgectim.ayrica bi tanidigimzin cocugu carsafi tutup uyurdu.belli bi carsafi vardi bebekken.kiz 10 yasina geldi hala o carsafa sarilarak uyur.bi tur bagimlilik yapiyo.ben kizima alti aylikken kitap okumaya basladim geceleri.hala dewam ederim.
Ayrica konuyla alakasiz ama aklima gelmisken soyleyeyim ilk dogdugu zamanlardan itibaren kiyafetlerinj giydirirken renklerini soylerdim ve sag elini ayagini sol elini ayagini hep soyleyerek kiyafetkweini giydirirdim.bu sadece kucuk bi ornek.demem o ki agac yasken egilirilk cocugu olacak annelere nacizane bi tawsiyede bulunmak istedim
Bnm 4 ayfan beri geliyo cnm goguslerimin damarlari sis sut oldugu belli yani normalmis sikma yeterGünaydın hanımlar. Dün akşam çok acayip bir şey oldu. Öğleden sonra uykusu gibi hafif bir kestirme için yattım, kalktığımda kıyafetimin göğüs ucuna gelen bölümleri basbaya ıslanmıştı. Hamilelikte olurmuş, göğsümden süt geldi. Görünce çok şaşırdım. Size de oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?