2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

O zaman hangi uyku arkadaşını aldığını da bize yazarsın
Acemilik zor ya kıyafetleri bile neyden. Ne alacağımı düşünüp duruyorum.

ben doğduktan sonra almistim ev tipi ana kucagi sunny baby markasi sallaniyo muzik caliyo esim ebebekten almisti sanirim cok memnun kaldim iyiki almisim dedigim seylerden oldu. Mutfakta yemek yaparken ya da oylesine bebegi koyup dinlenmek cok iyi oluyo arabaya takilan anakucaklari evde cok kullanisli degil bence hep senin sallaman lazim falan bu kendiliginden sallaniyo benim elim ayagim oldu valla genelde mutfakta dururdu bebegimi koyar islerimi yapardim hafif hafif sallanarak uyurdu bile icinde tavsiye ederim canim o zamanlar fiyati 200 tl gibi biseydi

O zaman hangi uyku arkadaşını aldığını da bize yazarsın
Acemilik zor ya kıyafetleri bile neyden. Ne alacağımı düşünüp duruyorum.

ilk ayları kaliteli aldım kıyafetlerini çoğu mothercare,hassas olacaklar haliyle.hm nın organık ürünleri var.henuz almadım ama aklımda. diğerleride çok kötü değil ama ebebekten almıştım sonraki ayları.
canım dediğim gibi uyku arkadasından zıyade uyanıkken oyalanacagı oyuncakları paylaşırım mutlaka: )

A aydogdu06 canim hic dikkat etmedim ya bende simdi oda alirsam yatak odasi icin de boyle bisey istiyorum uyurken rahat edermi ki acaba besik almasamda bunu alsam ne kdar ki bu anakucagi

canım bu anakucağı minicityde 450 tl idi. ınternettede 400. benım eşimde oda kurmayı cok ıstedı sırf bırde besık almamak ıcın park yatak aldım. besık fıyatlarına bakmışındır. oda aynı yatak gibi 400-600 arası.
sankı anakucagı yatak odasına olmaz gibi. hıc duymadım cunku. besik alırsan hem yatak odasında hem salonunda kullanabılırsın gibime gelıyor.evin düz senın.

bu arada park yatakta cristal diye bır marka vardı. düşünen varsa netten görmeden dokunmadan alacak olan varsa hemen vazgecsın. çok uyduruk duruyordu. prego vardı cok guzel muthıs göruntu kalıte ama sallanırken gıcırdıyor. bunu nette okudum magazadada sallanan aparıtını takmamıslardı kıllandım ıyıce.: )

nutellaa32 cnm nasıl oldu ufaklık ıyı mısınız
Bız dun ve bugun tuvalet egıtımıne basladık
Henuz farkında degıl
Heryere bırakıyor:) bakalım nasıl gıdıcek
Insallah ogrenır
canim yaa maalesef baslayamadim hala tam iyilesemedi oksuruyo balgami var istahini geri getirmekle uğraşıyorum hastayken baslamak istemedim cok kotu oldu bizim icin mart basi gibi baslamayi dusunuyorum simdilik insallah alisirlar canim daha sunnet derdimiz var onu da bebis dogmadan halledelim diyoruz dusundukce icime fenalik geliyo ya :)

Günaydın hanımlar. Dün akşam çok acayip bir şey oldu. Öğleden sonra uykusu gibi hafif bir kestirme için yattım, kalktığımda kıyafetimin göğüs ucuna gelen bölümleri basbaya ıslanmıştı. Hamilelikte olurmuş, göğsümden süt geldi. Görünce çok şaşırdım. Size de oldu mu?

Amin canım sağolasın, annem hep yanımda gibi bana çok yakın oturuyor, yemek getiriyor falan. eşim de görsen evde yemek, salata falan yapıyor sakın kalma diyor. benim az tuzlu yemem gerek bir de bol su ve dinlenme.
İyi cnm
Sana destek olan birilerinin olmasina sevindim:)

Senin gibi olmadi ama bende bu gece rüyamda kızımı emzirdigimi gördüm, o kadar çok süt geliyordu ki etrafa saçıldı inşallah gerçeği de nasip olur )

Baby and me düşünen arkadaşlar, arkadaşım özellikle yeni doğan ıslak mendilini söylemişti. Çok memnunum mutlaka kullan diye. 24lü paket 47 lira gibi bişey. Fiyatı da iyi geldi bana

Ay evet bir de daha Mevlüt kısmı var.. daha o levele gelemedim ben...:) Doğumda verilecek hediyelikler hazır gibi ama
Neler hazırladın canım? Birde doğumumuz ramazana gelecek hastaneye gelenlere yiyecek ikram etmek mantıklı mı bilemedim

Ben yaşamadım ama olsaydı şaşırmazdım. Çünkü bu oluyor bazen. Hamile olmayan arkadaşlarımda bile adet dönemi öncesi oluyordu ara ara. Prolaktinle alakalı:) hatta o hormonu düşürmeden hamile olamadılar. Sende olması çok normal

Baby and me düşünen arkadaşlar, arkadaşım özellikle yeni doğan ıslak mendilini söylemişti. Çok memnunum mutlaka kullan diye. 24lü paket 47 lira gibi bişey. Fiyatı da iyi geldi bana
Hem ıslak mendilini hem de pamugunu alayım bugün indirimde

Kizlar aranizda tepki gosterenler olabilir ama bazi seyleri arastirip oyle alalim .cunku cogu sey para tuzagi ne yazikki.mesela uyku arkadasi.bende zamaninda niyetlenmistim ama internette zararlarini okuyunca vazgectim.ayrica bi tanidigimzin cocugu carsafi tutup uyurdu.belli bi carsafi vardi bebekken.kiz 10 yasina geldi hala o carsafa sarilarak uyur.bi tur bagimlilik yapiyo.ben kizima alti aylikken kitap okumaya basladim geceleri.hala dewam ederim.
Ayrica konuyla alakasiz ama aklima gelmisken soyleyeyim ilk dogdugu zamanlardan itibaren kiyafetlerinj giydirirken renklerini soylerdim ve sag elini ayagini sol elini ayagini hep soyleyerek kiyafetkweini giydirirdim.bu sadece kucuk bi ornek.demem o ki agac yasken egilirilk cocugu olacak annelere nacizane bi tawsiyede bulunmak istedim

Neler hazırladın canım? Birde doğumumuz ramazana gelecek hastaneye gelenlere yiyecek ikram etmek mantıklı mı bilemedim
Evet sizinki Ramazan'a denk geliyor. Benimki arefe yada bayram olacak kısmetse. Sadece çikolata ikram etmeyi düşünüyorum

Evet çok haklısın. Her gün yorum okuyorum zaten. Onu alan memnun mu, bu nerde daha ucuz :) hatta araba koltuğunu tutumlu anneden alıcam. Ana kucağını da öyle yapabilirim.
Tecrübeli anneler bizle paylaşırsa bizim için daha iyi bencede

Bnm 4 ayfan beri geliyo cnm goguslerimin damarlari sis sut oldugu belli yani normalmis sikma yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…