2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Alışveriş yapayım dedim bebiş benle gitti benle geldi . O minik ayağı Karnıma dayadı itiyor. Elimle tuttum tam o noktayı gezdik öyle. Yoksa çıkıcak ayak dışarı:) şu an bile aynı noktaya çalışıyo hala eve dönüyoruz. Size resim atıcam yine müthiş kız kıyafetleri keşfettim:) kız anneleri size hediye alıyım beğendiklerimi olur mu:)

güle güle giysin inşallah :) hadi fotoları bekliyoruz

Bayanlar egzersiz yapan var mi leise evde yürüyüş düşünüyorum acaba zarari olur mu otur otur kabile reislerine döndüm

Kızlar Merhaba aranıza yeni katıldım benim de Allah iizin verirse bir kızım olacak. Size bişey danışmak istiyorum ben 3 gündür ishal oldum tuvaltten cikamaz oldum:KK43:( doktora gittim dün hemen baktı bebegime bebek iyi ama ben susuz kalmışım serum verip gönderdiler yemene icmene dikkat et geçer dedi ama ne yediysem geçmiyor içtiğim her sudan sonra tuvalete gidiyorum:KK43:( leblebi patates muz yoğurt hepsini denedim başka bir önerisi olan var mi
Sumakli pirinç lapasi ye hemen keser

Şimdi kontrolden geldim. Bebek makat duruyormuş.Baskıdan ağrıların olabilir dedi. Gerçekten de kasık ağrısından duramıyorum bir haftadır. Rahim ağzını falan da ölçtü bi problem yokmuş. Bi yüzünü göstermedi hanfendi ama çok şükür problem yokmuş.

Hayırlı cumalar kızlar...
Doğum için fotoğrafçıyla anlaşmayı düşünen var mı? Ya da daha önce yaptıran? Benim çok hevesim var ama o dönem ekstra külfet de çıksın istemiyorum.. :KK51:
Bence fotoğraf çok önemli. Her şey geçip gidiyor o anılar kalıyor sadece. Düğünümde de tüm gün fotoğraf çekimi yaptırmıştım. İyi ki yapmtırmışım. Çok güzel anılar. Kızım da büyüdüğünde o anlarını görsün istiyorum. Bebeği şekilden şekilde sokurmamak size kalmış. O yeni doğan fotoğraflarında oluyo, yani doğumdan 10-15 gün sonra. Ben hamile, doğum ve yenidoğan çekimi için konuştum ama hamileden emin değilim. Ben fotoğraf seven biriyim belki de ondan bu kadar önemsiyorum. Bebek odamı da süslicem walla. Baby showera gerek yok ama kızımı karşılarken özenmek istiyorum. Tabi herkesin düşüncesi önceliklerine göre değişir.

Bizde temkinli gidiyoruz,toplam sayısı iki elin parmaklarını geçmez. Ama doktor kesinlikle kısıtlamayın,haftada 2 ideal olanı demişti. Hatta sonra da normal doğumu kolaylaştırdığı için son ay haricinde özellikle öneriyoruz dedi. Ama benim pek canım istemiyor nedense :oops:
Ya guya hamileyken istekli olunuyor
Bizde mi problem acabq ehehe :)
Been on yil olmasa aramam modundayim

Şimdi kontrolden geldim. Bebek makat duruyormuş.Baskıdan ağrıların olabilir dedi. Gerçekten de kasık ağrısından duramıyorum bir haftadır. Rahim ağzını falan da ölçtü bi problem yokmuş. Bi yüzünü göstermedi hanfendi ama çok şükür problem yokmuş.
Hadi gozum aydin :) nazli prenses bu ya :)

Kızlar Bakırköy gür pasajından hastane çıkışı baktım. Mini danla diye bir markanın 20'li olanı. 140 lira dedi. İçindekiler; 1 Adet Tulum, 1 Adet battaniye, 1 Adet havlu, 1 Adet Bebek Mendili, 1 Çift Eldiven, 1 Adet uzun kollu body, 1 Adet İçzıbın, 1 Adet Dışzıbın, 1 Adet patikli pantalon, 1 Adet Şapka, 1 Adet Mama Önlüğü Kutuda şöyle yazıyor; %100 Pamuktan oluşur Vücudu saran pamuklu yapısıyla bebeğiniz hem üşümez, hemde cildi hava alır Ergonomik tasarımıyla bebeğinizin rahatça kullanabileceği, rahatsız olmayacağı ürünlerden oluşur Desenleriyle birlikte tasarımı şık bir settir Bebeklerimizin hassas yapıları dikkate alınarak antialerjik üretilmiştir. Sizce 20'li takım çok olur mu? Ya da sadece bunu almak yeterli olur mu?

Bayanlar egzersiz yapan var mi leise evde yürüyüş düşünüyorum acaba zarari olur mu otur otur kabile reislerine döndüm
ay hiç gülesim yoktu,kabile reisi iyiymiş :-)
Bende yürüyüş yapmaya çalışıyorum,sırt ve kalça egzersizi yapıyorum.Ama kesinlikle çok yoğun ve ağır şeyler değil.

Kızlar Bakırköy gür pasajından hastane çıkışı baktım. Mini danla diye bir markanın 20'li olanı. 140 lira dedi. İçindekiler; 1 Adet Tulum, 1 Adet battaniye, 1 Adet havlu, 1 Adet Bebek Mendili, 1 Çift Eldiven, 1 Adet uzun kollu body, 1 Adet İçzıbın, 1 Adet Dışzıbın, 1 Adet patikli pantalon, 1 Adet Şapka, 1 Adet Mama Önlüğü Kutuda şöyle yazıyor; %100 Pamuktan oluşur Vücudu saran pamuklu yapısıyla bebeğiniz hem üşümez, hemde cildi hava alır Ergonomik tasarımıyla bebeğinizin rahatça kullanabileceği, rahatsız olmayacağı ürünlerden oluşur Desenleriyle birlikte tasarımı şık bir settir Bebeklerimizin hassas yapıları dikkate alınarak antialerjik üretilmiştir. Sizce 20'li takım çok olur mu? Ya da sadece bunu almak yeterli olur mu?
İçeriği iyi ama bence 1 tane daha 10'lu almalı.

Evet farkındayım aslında ilk uc ay fena yedim midem bos kaldikca dönüyordu . Şiş var yüzük olmuyor yüzüm davul gibi oldu aksam yemeginde sadece salata çorba düşünüyorum en azindan bi bes kilo verseydim iyiydi

ozaman seninki ödem ...tuzlu yememelisin..yine de bir diyetisyen kontrolü iyi olur

Cnm
Mini damla markasi guzeldir
Bende tirnili almistim icindekilerin hepsi kullanisli oluyor
Ancak yirmili set alsanda
5 li zibin takimlarindan
Tulumlardan
Citcitli bodylerden
Alman iyi olur
Arkadasimla konustum
Yeni doganlari uzun kollu
3-6 lari kisa kollu al diyor
O haziran annesiydi

Analadigim kadariyla
IMG_0055.webp
Bu tarzlari yeni dogan
IMG_0054.webp
Bu tarzlari 3-6 almaliyiz

Ohh ne güzel maşallah cicilerini kendisi seçseydi annesi :KK200: :KK46:
Benimkinin gezerken hiç sesi çıkmıyor gezmeci bişey olursa yandık :KK73:
Kız kıyafetleri bize de fikir olsun canım bol bol ekle:KK73:
Canım kız kıyafeti resmi çekmeden ama çok gzller ya. İçim gitti :) tırtıl veya ayıcık baskılı resimleriyle ( baska baskı yok ) :pama kız kıyafeti alıyor olsaydım çok kararsızlıklar yaşardım. Sukaplumbağam seçim konusunda hiç yormadı her ne kadar ayağını hep hissettirdiyse de;)

Back
X