2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hic duymadim ben onu desemo_O cok tesekkur ederim gercekten hamile hamile dolanmak bi yana tasimak da ayri dert. Hemen bakiyorum:KK76:
Foto magnet net var cnm birde
Orasida afis falan yapiyor
Bebeklialbum diye bir site var belki orada da birsey bulabilirsin
Bide poset kagit urunleri satan biyer daha vardi meshur, bu seferde oranin adi aklima gelmedi of :(
Aslinda arastirilinca benzer cok site var:)

Cinsellik konusunda sorun yaşayan arkadaşlar varmış... Şunu demek isterim Nacizhane hamile kadınların terinde bile sex hormonu yüksekmiş araştırmalara göre yani eşler daha istekli olabilir çünkü kokumuz yoğunlaştı... Ayriyeten unutmayın eşlerimiz ve biz genciz mahrum etmemek lazım çok acı duymuyorsanız eşlerinizden uzaklaşmayın ilk anneler bilmeyebilir zaten 40 mevzusu var onu geç süt mevzusu var çocuk zırt bırt uyanacak bu en rahat günleriniz değerini bilin zaten bu anlamda kısıtlanıcaz eşleri uzaklaştırma ak lazım lütfen yanlış anlamayın dost doğru söylerr

En bastan beri surekli geriyse gec dollenme olabilir. Benimki de 4gun kucuk cikiyodu hep. Onemli olan gelisiminin surekli ilerlemesi. Bisey cikmaz insallah sagliklidir bebis
Canım bende öyle dedim doktora olabilirdi diye ama 11 haftaya kadar normal gelmiş sonra 1 hafta gerilemiş çok şükür ilerliyor mesela geçen hafta 21 haftalık ken 19haftalık duruyırdu bu hafta 22 haftalık ama 20 haftalık gözüküyor sabit değil yani bi şekilde ilerliyor ama neden şüphesi var doktorda da bizdede

Foto magnet net var cnm birde
Orasida afis falan yapiyor
Bebeklialbum diye bir site var belki orada da birsey bulabilirsin
Bide poset kagit urunleri satan biyer daha vardi meshur, bu seferde oranin adi aklima gelmedi of :KK43:
Aslinda arastirilinca benzer cok site var:)
Kinamda hediyelikleri ben de netten bulup gidip gorerek almistim. Serde genclik vardi:KK45: ama simdi netten alsam kapima kdr gelse valla cok hos olur. Cok cok tesekkur ederim hepsine goz atayim

Bu hafta deli gibi yedim 2 kilo aldım arkadaşlar boy 157 kilo 56 şuan diğer bebeklerde hep 3 kilo vererek doğum yaptım bunda çok yiyoruz sıkıntılı diye İnşallah hayırlısıyla kucağımıza alalımda

Cinsellik konusunda sorun yaşayan arkadaşlar varmış... Şunu demek isterim Nacizhane hamile kadınların terinde bile sex hormonu yüksekmiş araştırmalara göre yani eşler daha istekli olabilir çünkü kokumuz yoğunlaştı... Ayriyeten unutmayın eşlerimiz ve biz genciz mahrum etmemek lazım çok acı duymuyorsanız eşlerinizden uzaklaşmayın ilk anneler bilmeyebilir zaten 40 mevzusu var onu geç süt mevzusu var çocuk zırt bırt uyanacak bu en rahat günleriniz değerini bilin zaten bu anlamda kısıtlanıcaz eşleri uzaklaştırma ak lazım lütfen yanlış anlamayın dost doğru söylerr
Cnm haklisin ama insanin cani istemeyince zorlama oluyor
Gorev gibi
Bu durumdan hoslanmiyrm
Kendimi igrenc hissediyrm
Ayrica cocuk olduktan sonrada bende isteksizlik vardi hep, yorgunluktan firsatta olmuyor dedigin gibi
Simdi mide bulantilarindan umrumda degildi
Onlar gecti ama ben istek duymuyorum
Ilk hamileligimden once hic sorunum yoktu
Esime bu konuyu cok acamiyrm aliniyor
Sanki onu sevmiyormusum gibi algiliyor
Hamilelikte istek artmasi lazimken
Neden tam tersi etki yapio anlamiyrm ben
:(

Birde bugun doktora sezeryan sordum kordon bağlanmak için her bebeğin normal dünyaya gelme hakkı vardır dedi bu hakkı elinden alamayız dedi aksilik olmadığı sürece tabi 3. Bebiş te normal olucak inşallah

Canım bende öyle dedim doktora olabilirdi diye ama 11 haftaya kadar normal gelmiş sonra 1 hafta gerilemiş çok şükür ilerliyor mesela geçen hafta 21 haftalık ken 19haftalık duruyırdu bu hafta 22 haftalık ama 20 haftalık gözüküyor sabit değil yani bi şekilde ilerliyor ama neden şüphesi var doktorda da bizdede
Durdugu anda kalsaydi sikintiydi elbet ama ne guzel gelisimi devam ediyomus masallah. Doktorlar haliyle her ayrintiyi degerlendiriyolar sıkıntı olmasin diye. Insallah bisey cikmaz bundan sonra da gelisimi yolunda gider

Cnm haklisin ama insanin cani istemeyince zorlama oluyor
Gorev gibi
Bu durumdan hoslanmiyrm
Kendimi igrenc hissediyrm
Ayrica cocuk olduktan sonrada bende isteksizlik vardi hep, yorgunluktan firsatta olmuyor dedigin gibi
Simdi mide bulantilarindan umrumda degildi
Onlar gecti ama ben istek duymuyorum
Ilk hamileligimden once hic sorunum yoktu
Esime bu konuyu cok acamiyrm aliniyor
Sanki onu sevmiyormusum gibi algiliyor
Hamilelikte istek artmasi lazimken
Neden tam tersi etki yapio anlamiyrm ben
:KK43:
Ben bunun daha çoook psikolojik olduğunu düşünüyorum ilk zamanlar düşük korkum çoktu kanamalardan arkadaşlar arası Ayy hiç istemiyorum falan diyordum hep.. Sonra eşim bi değişti hep uyuyor falan evde zaten morel de bozuk bebekte sorunmu var diye... Bi anda hoopp dedim kendime aslında istiyomuşum sadece kendimi kandırmışım ben valla şuan bi kısıtlamam yok aksine fazlalaştı hatta sömestr diye çocuklar İstanbula gönderdik buhafta başbaşa geçirdik tıpkı yeni evli gibi bize iyi geldi Ne kadar istemesenizde lütfen eşinize belli etmeyin istekli durun.... Bu çok önemli gerçekten mesafe girdimi öyle kalıyor düzeltmek zor oluyor

Durdugu anda kalsaydi sikintiydi elbet ama ne guzel gelisimi devam ediyomus masallah. Doktorlar haliyle her ayrintiyi degerlendiriyolar sıkıntı olmasin diye. Insallah bisey cikmaz bundan sonra da gelisimi yolunda gider
İnş canım gayet iyi dedi herşey içim rahat etti azıcık Rabbim herkesin evladını bağışlasın bugun orda çok üzüldüm 22 haftalık bi anneyle konuştuk canım çok sıkıldı aklıma geldikçe o kadına dua ediyorum

Bunlarda abilerimizin aldığı ciciler teyzeleri 14 ve 7 yaşında abilerimiz çok hevesliler maşallah

Eklentiler

• IMG-20170129-WA0002.webp
    IMG-20170129-WA0002.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG-20170129-WA0000.webp
    IMG-20170129-WA0000.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG-20170129-WA0004.webp
    IMG-20170129-WA0004.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG-20170129-WA0006.webp
    IMG-20170129-WA0006.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG-20170129-WA0008.webp
    IMG-20170129-WA0008.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 54
İnş canım gayet iyi dedi herşey içim rahat etti azıcık Rabbim herkesin evladını bağışlasın bugun orda çok üzüldüm 22 haftalık bi anneyle konuştuk canım çok sıkıldı aklıma geldikçe o kadına dua ediyorum
Amin cnm benim de bi kaybim var. O odadan olumsuz seyler duyup cikmak ne demek bebegin gelisimi yolunda gitsin diye beklemek nedir bilirim. Allahim hicbirimize yaşatmasın bunlari. Insallah bebeklerimizi saglikla rahatla kucagimiza alırız

Birde bugun doktora sezeryan sordum kordon bağlanmak için her bebeğin normal dünyaya gelme hakkı vardır dedi bu hakkı elinden alamayız dedi aksilik olmadığı sürece tabi 3. Bebiş te normal olucak inşallah
Öncelikle 1 hafta geriden gelmesinden dolayı bişey çıkmıcak inşallah. sağlıkla kucağına almanı diliyorum Allah tan.

3.doğumun ve 2 si de normal doğumla oldu anlaşılan. Tecrübelerinden yararlanmak isterim. Vereceğin nasihat var mı ? İlk hamilelikte çok korku oluyor. Dayanılmayacak kadar çok mu acı çekiliyor mesela ? Ay ne bileyim ıkınmayı iyi yaparsak daha az mı acı çekeriz?

yok canım gitmedim. Üniversitenin baktığı ile yetincem mecbur. Sen ne yaptın _?_

Sen üniversiteye gorunebilmisin. İyi bari. Ben de bölge de yaptırdım bi kaç gün önce. Her geleni üniversiteye ginderiyorlardi 3 hafta randevuları dolu diye..Senin detaylin nsl çıktı?

ilki düşük olunca korktuk canım oylede devam edıyoruz eşim çok korkuyo bırsey olur dıye bende ısrar etmıyorum

O zaman bişey diyemiycem. Ama zararı yoktur yine de diye tahmin ediyorum. Bu isler ruh haliyle ilgili tamamen . Zararı yoksa bakış acini değiştirmeye çalışman daha faydalı olacak gibi..

Kizlae ben istem geldim
Fenalastim
Midem bulaniyor
Karnim aciyor
Basim agriyor
Burnum akmaya basladi
Cok kotuyum
:KK43:(((
Off Allah im yardim et
Hamilelik cok zor:KK61:

Geçmiş olsun. Hemen meyve ve bal sıcak şeyler moduna gir cnm

Kızlar ayrıntılıdan geldik bugun 2. Ayrıntılımız yine bebek 1 hafta geride malesef neden böyle anlayamıyorum.... Herşeyine bakıldı normal sadece vücut 1 hafta geriden geliyor pazartesi başka ultrason la bakacaklarmış tekrar gidicem sadece görüyorum diye güzel yoksa bu hastane işi işkenceye döndü sürekli gidiyorum çokta uzak bana bakalım hayırlısı pazartesi neden geride olduğuna bakılacak mış bugun 5 tüp kan alındı ayriyeten idrar bakalım ne diyecekler İnşallah hayırlı haberler alırım

Her hafta ilerliyor en azından. Bebisin belki kilo alma hakkını sonraya bırakıyordur :) üzülme, olmadı tıpta çare çok. Takviyelerle düzeltir doktor..

Doppler ultrasyon hakkında bilgisi olan varmı kafama takıldı neden istediki bu doktor ayrıntılı baktı bunda bi farklılıkmı var giren varmı aranızda doppler normal ultrason dan farklıymış yeni öğrendim

Öncelikle 1 hafta geriden gelmesinden dolayı bişey çıkmıcak inşallah. sağlıkla kucağına almanı diliyorum Allah tan.

3.doğumun ve 2 si de normal doğumla oldu anlaşılan. Tecrübelerinden yararlanmak isterim. Vereceğin nasihat var mı ? İlk hamilelikte çok korku oluyor. Dayanılmayacak kadar çok mu acı çekiliyor mesela ? Ay ne bileyim ıkınmayı iyi yaparsak daha az mı acı çekeriz?
Ebelerin meşhur lafı bağırma ıkın... Can getirmek kolay değil Ama şunu bil oran hiç acımıyor hisstemiyosunki çooook şiddetli bir adet sancısı diyeyim ama çoook çıkınca ohh melek hiç birşey yok sanki yalan

Kızlar ayrıntılıdan geldik bugun 2. Ayrıntılımız yine bebek 1 hafta geride malesef neden böyle anlayamıyorum.... Herşeyine bakıldı normal sadece vücut 1 hafta geriden geliyor pazartesi başka ultrason la bakacaklarmış tekrar gidicem sadece görüyorum diye güzel yoksa bu hastane işi işkenceye döndü sürekli gidiyorum çokta uzak bana bakalım hayırlısı pazartesi neden geride olduğuna bakılacak mış bugun 5 tüp kan alındı ayriyeten idrar bakalım ne diyecekler İnşallah hayırlı haberler alırım

Allah Allah canım ya...şu tahlil sonuçların çıksın da belki oradan anlaşılır neden geriden geldiği...
Beni de 26. haftamda çağırdı ozaman anlaşılır dedi gelişim geriliği olup olmadığı...
elimden geldiği kadar beslenmeme dikkat ediyorum hep protein ağırlıklı besleniyorum ama..
standart kan testlerimi yapılacak ?
organ gelişimi nasılmış?

Sen üniversiteye gorunebilmisin. İyi bari. Ben de bölge de yaptırdım bi kaç gün önce. Her geleni üniversiteye ginderiyorlardi 3 hafta randevuları dolu diye..Senin detaylin nsl çıktı?

O zaman bişey diyemiycem. Ama zararı yoktur yine de diye tahmin ediyorum. Bu isler ruh haliyle ilgili tamamen . Zararı yoksa bakış acini değiştirmeye çalışman daha faydalı olacak gibi..

Geçmiş olsun. Hemen meyve ve bal sıcak şeyler moduna gir cnm

Her hafta ilerliyor en azından. Bebisin belki kilo alma hakkını sonraya bırakıyordur :) üzülme, olmadı tıpta çare çok. Takviyelerle düzeltir doktor..
İnşallah canım iyi olsunda zaten çook kilolu bebek sevmiyorum hiç öyle takıntım da yok biliyorum zayıf bebekler çok hızlı büyüyor ilk oğlum 2 150 gram doğdu ama 9 aylıkken 11 kiloydu ömürleri varsa büyüyorlar

Back
X