Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana yardımcı olamayacagım ama fıyat acısından karsılastırma anlamınsa fıkır olur dıyeKurfali yakinlarinda oturuorum burda ersoy hastamesi 300en az soyledi fiyat yuksek geldi siz nerelerde yaptirdiniz?
Ayrıntılıya gittim hiç bir problem yok dedi. Fl kısalığını da hiç önemsemedi olur öyle bir haftaya kadar normal dedi. Bi de tam ölçemedi galiba 6 kez falan ölçtü hep farklı çıktı. Rapora en kısa ölçümleri yazmış ondan belki de kısa çıktı. Amaan düşünmeyim diyorum her gün yeni bir korkuyla uyanıyorum güne.Ayrıntılı usg gıtmısmıydın
Adet ve dollenme zamanına gore gerı ılerı durumları olabılıyor sanırım
Eger ayrıntılıya gıttıysen sorun yoksa bişey yoktur gıbime gelıyor
VALla canım çok iyi oldu sayende öğrendim ilk bebeğim tecrübesizim anlatımın için teşekkür ederim almak iyi olacakCnm çocuğun gelışımı açısından onemlı
Okuyorsun mesela burada tv onune koyup iş yaptıklarını yazan oluyor
Aslında çok saçma ve gereksız
Kış bebegı oldugu ıcın yatak odamda yatagımın uzerıne oyun halısını koyar, 2 aylık oglumu ıcıne koyardım, o arda oyuncakları ızler, dokunmaya calıısr oyalanırdı
Kasları gelısıyor, duyuları gelısıyor
Oyun halısı ve aktıvıte merkezleri bana kalırsa cocuga alınacak en onemlı sey
2 ayda baslanılmalı
Ta kiş içinden kaçana kadar
Oglum beş aylıklen emekledı, kaçyordu ıcınden :)))
Erken emeklemesınde, yuzustu durmasında, donmesinde, 11 aylık yurumesınde
Oyun halısının etkısı cok buyuk bence :)
Aynen dusunme cnmAyrıntılıya gittim hiç bir problem yok dedi. Fl kısalığını da hiç önemsemedi olur öyle bir haftaya kadar normal dedi. Bi de tam ölçemedi galiba 6 kez falan ölçtü hep farklı çıktı. Rapora en kısa ölçümleri yazmış ondan belki de kısa çıktı. Amaan düşünmeyim diyorum her gün yeni bir korkuyla uyanıyorum güne.
Bende bır cok seyı buradakı arkadaslardan öğrenmiştim Allah razı olsunVALla canım çok iyi oldu sayende öğrendim ilk bebeğim tecrübesizim anlatımın için teşekkür ederim almak iyi olacak
Günaydın hanımlar. Babymallde ateş ölçerlerde indirim var. Muhtemelen alından ölçer alacağım ama hangi markayı alayım sizce?
evet canim aramizda 2 gun varbenimle aynısın desene![]()
Kizlar SeBaMed sampuan herhangi bi sitede indirime girince haber verirmisiniz.surekli tlfn elimde bakamiyorum sitelere
Iki kitabi da okudum. Hatta ademgunesin kitaplarini esimle birlikte okuyup bak su soyleymis bak bu boyleymis deyip durduk. Iki yazarin da diger kitaplarini da tavsiye ederim.Ben de yeni aldım Adem güneş güvenli bağlanma kitabını. Bir de oyuncu annenin başlarım şimdi anneliği kitabını aldım. Daha çok kafa dağıtmak için ikincisi.
Kizlar SeBaMed sampuan herhangi bi sitede indirime girince haber verirmisiniz.surekli tlfn elimde bakamiyorum sitelere
A.s hoşgeldinSelam kizlar benim dogum tarihim 11 haziran![]()
Hosbulduk canimA.s hoşgeldin